Игнорирай тотално малоумната корона-психиатрия!

//

При социализма имаше лозунг „Човек за човека е другар, приятел и брат“. Западният му аналог също е известен: „Човек за човека е вълк!“ /“Homo hominem lupus est“/. В наши дни, използвайки димната завеса на 100% ФАЛШИВАТА /вирус, който става още по-активен на слънчева светлина и 40 градуса температура, освен всичко останало!/ „пандемия“, западните плутократи респ. тукашния им колониален обслужващ персонал, отидоха по-далеч, издигайки новия ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ лозунг: „ЧОВЕК ЗА ЧОВЕКА Е ИЗТОЧНИК НА ИНФЕКЦИЯ“. И това щяло да бъде ЗАВИНАГИ понеже, както папагалски ни рецитират ката ден от март месец насам – светът, видите ли, вече никога нямало да бъде същия, какъвто е бил преди дебилната спецоперация „ковид-19“.

Новият лозунг ТЕ не само вербално ни го съобщават ежедневно чрез говорещите глави Мутафчийски, Кантарджиев, Фаучи и съответните им останали аналози по места, но ТЕ го подкрепят и с практика. Заставят ни да поддържаме 100%-овият нонсенс, наречен „социална дистанция“, да не се ръкуваме, да си слагаме НАМОРДНИЦИТЕ. Тази практическа тренировка на стадо-населението, е къде-къде по-нагледна в сравнение с вербалната им малоумна пропаганда, и затова е много по-опасна. Тя формира НАВИЦИ, които след това ще бъде много трудно да бъдат изкоренени. ЕТО ЗАЩО Е МЕГАВАЖНО ДА НЕ СЕ НОСЯТ НАМОРДНИЦИТЕ И ХОРАТА ДА СИ ОБЩУВАТ НОРМАЛНО, ТАКА КАКТО СА ОБЩУВАЛИ ПОМЕЖДУ СИ ОТ 10 000 ГОДИНИ НАСАМ!!

И понеже Русия е била ВИНАГИ мегаважна – особено за нашата част от света – още от времето, когато Великият княз Светослав разката Хазарския хаганат през 969 г. , затова е нужно тук да бъдат казани и пет приказки за нея по темата. Два пъти Путин се уплаши и не посмя да рискува. Първият път – когато през 2014 г. НЕ превзе Новорусия и оттам 1-ва Гвардейска танкова армия да продължи към Киев заедно с последния законен украински президент Янукович /ако беше нужно – вързан за бронята отпред на челния танк Т-90!/.

Вторият – на 20 март 2020 г., когато като обикновен роб се съгласи на зловещите карантинни мерки в Русия и всичките последвали с мълчаливото му съгласие, корона-свинщини на лицето Собянин СС в Москва. До 20 март, ковид-19 не съществуваше в Русия и руснаците се подиграваха на карантинираните държави. Когато Путин клекна – Русия полегна под зададения от моделиерите господстващ ФАШИСТКИ наратив – глобалната бинарна спецоперация „ковид-19“.

Да, Русия МОЖЕШЕ и БЕШЕ ДЛЪЖНА ДА ОСТАНЕ СВОБОДНА! Както Белорусия и Туркменистан. Путин обаче се предаде. И Доналд Джей остана сам срещу ТЯХ. Засега.

Така че, до 20 март все още можехме да имаме илюзията, че корона-уродщините вкл. карантините, ще минат и заминат и всичко ще си стане, както си беше. Но днес ние вече ЗНАЕМ – виждаме, че върнаха ежедневните рецитали за „влошаването на епидемиологичната обстановка в световен мащаб“ – ТЕ НЯМА ДА НИ ПУСНАТ ПРОСТО ТАКА! ПОНЕ ЗАСЕГА. В инфектираните им от всеобхватна уродщина глави, е очевидно, че им се върти бленуването за ВЕЧНОТО РОБСТВО НА НАМОРДНИЦИТЕ И ВАКСИНИТЕ, СПУСНАТО НАД СВЕТА. Моделиерите-робовладелци в Щатите и Израел отново потеглят към тъмнината на карантината, натам ще повлекат и Русия, и нас, и останалите… Освен АКО!

Освен АКО не излезем от състава на стадо-населението и то излизане от състава му ОСЪЗНАТО – ПРОТИВ ВСЯКАКВИ КАРАНТИННИ МЕРКИ, ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ИЗОЛАЦИИ, ВАКСИНИ, НАМОРДНИЦИ, ДИСТАНЦИИ и останалите психоелементи в тоя сатанински списък.

Който иска – носи си намордника, който иска /примерно Марешки/ – носи си скафандъра, който иска – спасява се от ковид-19 в планината или в бункер. А КОЙТО ИСКА ДА ЖИВЕЕ С ЧОВЕЦИТЕ И ПО ЧОВЕШКИ – НЕКА, И ДАЖЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНО!

ИЗГАРЯНЕ НА ИЗРОДСКИТЕ НАМОРДНИЦИ /вчера ги онагледихме какво представляват тия ЗАРАЗНИ парцали всъщност:

С това ВИДЕО! Няма да е никак лошо да започват всеки ден малоумните погребални сводки на уродите от т.нар. НОЩ (ВИДЕО)

И ТОТАЛНО ИГНОРИРАНЕ НА ПРОДАЖНИТЕ МЕЙНСТРИЙМ МЕДИИ /сайтовете включително!/ И ПСИХИАТРИЧНИТЕ ИМ ЕЖЕДНЕВНИ СВОДКИ ЗА БОЛЕСТИ, УМРЕЛИ, ЖИВИ, ЗАРАЗЕНИ И ДРУГИТЕ ИМ КОРОНА-ДЕБИЛЩИНИ!

А пък Бойчето нека си се презапасява с намордници и защитни средства! Изборите са догодина, макар че и да се съсипе от прислужничество и евроинтегриране, така или иначе, 100% няма да ги дочака… И нищо не може да се направи по тоя въпрос специално – за щастие на останалата, нормалната част от човечеството, вече са в ход обективни исторически процеси, в които повече няма място нито за него, нито за Цецоу, Корнелия-морнелия и другите им присъдружни… айде тоя път да не ползваме лични местоимения, и преди всичко – за западните им началници, от които и мокри петна няма да останат от ноември нататък. Това е – изчезват завинаги тоя път! Като любимите им намордници. А пък Цветето си се прибира обратно в Кърджали и така…

/по И.Шамир/ 
Българска Легия за защита / Bulgarian Defense Legion

НАБЛИЖАВА ВРЕМЕТО ВИНОВНИТЕ ЗА ИЗФАБРИКУВАНАТА „ЕПИДЕМИЯ-ПАНДЕМИЯ“ В БЪЛГАРИЯ И СВЕТА ДА ОТГОВАРЯТ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ СРЕЩУ НАЦИЯТА И ЧОВЕЧЕСТВОТО, КАКТО БЯХА СЪДЕНИ НАЦИСТКИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ НА НЮРНБЕРГСКИЯ ПРОЦЕС!

БГ-медиите ОТНОВО лъжат!

Под масова психоза

Истината за Антъни Фаучи: д-р Джуди Миковиц (ВИДЕО БГ-СУБ)

Италианското правителство призова за арест на Бил Гейтс (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

Последно от БЪЛГАРИЯ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница