Извадка от интервюто с д-р Рашид Бутар, специалист в областта на ваксинирането и коронавируса в САЩ, който отговаря на най-наболелите въпроси 

/

Фондът на Бил Гейтс владее института Пирбрайт, който има не образец на ваксина срещу коронавирус, а образец на самия вирус

Гейтс е платил за вируса; той владее много организации, включително и фармацевтични, на които ще плати за ваксината. Той е евгенист и вярва в евгениката

95% от хората имат в организма си коронавируса

Новата ваксина против коронавируса ще променя генетичния код на човека

Първата комерчески достъпна ваксина, когато бъде произведена, ще променя генетичния код на човека. Ако ваксинираните родят деца, това ще промени генетичния код на цялото човечество в масови мащаби. Хората действително трябва да се вълнуват, защото страхът, който сега се пропагандира навсякъде, принудително ще доведе до ваксиниране.

Информацията, че всеки ден жертвите на коронавируса в САЩ стават все повече, е лъжа

Наемат се актьори, които играят болни и умиращи. Има хора, които действително умират, но не от ковид-19, а от медицинска небрежност, неправилно лечение, от други болести. Но СМИ в САЩ съобщават, че хората умират от коронавирус, а това не е истина. Преди три дни разговарях по телефона с един мой приятел и научих, че когато синът на негов колега се самоубил, смъртта му била отнесена към смърт от ковид-19. И това се случва повсеместно, включително и с хора, които умират при нещастни случаи. Например губернаторът на Кънектикът беше привлечен към отговорност, защото излъга СМИ, че първото новородено починало от ковид-19, а всъщност случайно го удушил медицинският персонал. Това беше известно и въпреки това, беше обявена друга причина за смъртта му.

Лъжат за всичко, за причините за смъртите, за диагностицирането на ковид. Лекарите карат хората да слагат респиратори по заповед на правителството и получават по около 30 долара отгоре за всеки пациент в маска. Фактът, че някой имал ковид-19, не означава, че е починал от него. Съществува заповед отгоре докторите да бъдат заставяни да поправят документите за смъртта като смърт по причина от ковид-19. Това се случва навсякъде в Америка и в целия свят. Има информация, че 96% от починалите „от коронавирус“ имали много сериозни болести.

Пандемията е всеобща лъжа

Онова, което се случва в целия свят, е тревожно, защото това е сценарий за унищожаване населението на земята. Ковид-19 не е това, от което трябва да се страхува човек.
Ако се изолирате и носите маска, сте още по-възприемчиви за всеки друг вирус или бактерия, защото вашата имунна система е потисната. Маските, ръкавиците и спазването на дистанция ще ви направят още по-болни. Лекарите носят маски за защита на пациентите, а не себе си.

Ако сте с маска, вие прекъсвате постъпването на кислород в организма си, което увеличава количеството кортизол в кръвта, потиска имунната система и ви прави възприемчиви към всеки вирус или бактерия.

Целта на тези мерки е да ви накарат да се страхувате, да ви направят още по-болни. Ще бъдат направени всякакви усилия хората да боледуват още повече – ваксина, нови технологии като 5G, токсини, некачествена храна, магнитните полета – всичкото това все повече ще отслабва хората.

Сега хората си седят вкъщи, докато се внедряват тези технологии, а след това като излязат от изолацията, здравето им ще бъде още по-слабо.

Ваксината против грипа H1N1 дава положителен резултат за ковид-19

Ако се върнем през 1994 г., изследванията показват, че лабораторните животни, които бяха ваксинирани срещу грип, имаха положителен резултат от ковид-19, макар че тогава нямаше такъв вирус.

Когато човек отиде на работа, ще има втора вълна от ковид-19, но това няма да бъде втора вълна, а хората ще бъдат болни и все по-болни, заради 5G и ваксините.

Институтът Пирбрайт, който е за предпазване и контрол на вирусните заболявания, има образци от вируса

Фондът на Бил Гейтс владее института Пирбрайт, който има не образец на ваксина, а образец на самия вирус. Това значи, че той е създаден от човека.

Каква е връзката между 5G и коронавируса

5G силно вреди на имунната система и като следствие всеки човек става възприемчив на всеки вид вируси и бактерии. 5G е много опасна технология. Нашите мобилни телефони сега излъчват 700.900 херца, а 5G ще излъчва от 30 до 300 гигахерца; това са много високи показатели. Медицински показатели показват, че при фон 1,8 гигахерца започва да се формира рак в сърдечната, ендокринната и неврологичната система и се нанася вреда на целия организъм. Всъщност се увреждат клетъчните мембрани, които в медицината се наричат потенциалзависими калциеви канали, които отговарят за регулиране оттока и притока на калций. Те помагат калцият да постъпи в клетките. Когато започне в клетките да влиза повече калций, това води до рак. Естествената гибел на клетките се потиска, започва неконтролируемо делене на клетките – това е предпоставка за онкология. 5G предизвиква срив в работата на кръвните клетки, които отговарят за разпределение на кислорода в целия организъм. Това преживяват сега жителите на Ню Йорк. Те страдат от хипоксия или кислородно гладуване, което е предизвикано от недостатъчното съдържание на кислород в организма и това е явен признак за обработка от 5G.

Бил Гейтс създаде проблема и не бърза да го решава

Гейтс е платил за вируса, той владее много организации, включително и фармацевтични, на които ще плати за ваксина. Той е евгенист, вярва в евгениката, говори за планираното родителство, за точно планиране на раждаемостта и конкретен план за ваксиниране на населението.

10 от 10 теста показват грешен резултат.

Какво се крие зад изискването хората да спазват дистанция

На ниво подсъзнание хората се подготвят за дистанциране един от друг, за да има постоянно около човека свободно пространство. Има опит за ментално програмиране на хората с дистанцията, за да могат хората да се държат по-далеч един от друг. За да може след това, ако се въведе чипирането, да се следи човек; тази технология се използва от военните в Америка, ЕС, Русия. Тя позволява да се следи човек от спътници.
Когато човек е в тълпа, е трудно от спътник да се определи къде се намира, което ясно личи, когато между хората има дистанция.

Това е част от замисъла, който те планират да осъществят.

Много хора в Америка са въоръжени и няма да позволят да ги чипират.

Еднозначно: светът вече е преболедувал коронавируса. 80% от хората имат този вирус и това е нормално явление. Дори 95% го имат.

Цифрите на заболелите умишлено се повишават, за да се повиши рейтингът, за да се оправдае обявяването на пандемията.

Всички мерки се използват, за да се плашат хората, а когато са уплашени, доброволно ще се ваксинират.

За да се спасите от всичкото това, информирайте се!
Не обръщайте внимание на дезинформациите по телевизиите, които показват умишлено фалшиви видеа, с явни лъжи.

Превод: Издателство PACПEP

Свързани публикации:

Д-р Рашид Бутар разобличава мащабна измама в рамките на СЗО, Бил Гейтс и д-р Антъни Фаучи (ВИДЕА – БГ СУБ)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ