Извън сенките (ФИЛМ-БГ СУБ)

/

ЦРУ гради мненията на тълпите чрез филми в Холивуд

ЦРУ има офис в Холивуд

Експозиция за това как холивудските и масовите медии манипулират множеството, разпространявайки пропаганда в цялото им съдържание. Разкрития за престъпността в Холивуд! На тези хора ли се доверяваме да ни съобщават истината ? „Истината не се казва, научава се!“

ВИДЕО

Превод: Ники Лийкс

ПО ТЕМАТА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В Европа обсъждат узаконяването на инцеста – секс с майка, баща, брат и сестра, ВИДЕО+ДОКУМЕНТИ; „Фантастично е усещането, когато едно момиченце на пет или на пет и половина годинки започне да те съблича. Фантастично е, защото е игра, една еротично — маниакална игра.”- Даниел Кон-Бендит от партията на Зелените, важна фигура в Европейския парламент..
Цялата статия, тук:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Последно от ВИДЕО

ВИДЕА: Това press-титутките няма да ви го кажат. Платените инФЛУенцъри още по-малко. Това в България го искат всички сороспии – Продължаваме поДмяната и Дейбъ-Лъгария са начело на този парад!

Тайван! Официално се съобщава, че броят на починалите с ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ИНЖЕКЦИОННА ТЕЧНОСТ надвишава броят на починалите

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

Досега не съм отправяла молба да споделяте нещата, които публикувам в профила си. Този път ще