Измамата с инжекциите – това не е ваксина

Аз не съм учен. Аз не съм лекар. Не съм инженер по биотехнологии. Аз не съм адвокат. Въпреки това чета, слушам, оценявам и се опитвам да разбера тези, които са.

Бях инвестиционен банкер, докато политиката не направи невъзможно да продължа да практикувам изкуството си. Бях обучена като портфолио-стратег – така че картографирам света си, като наблюдавам финансовите потоци и разпределението на ресурсите. Бях обучена и като генератор на заговори и пехотинец – заговорите са основният организационен принцип на начина, по който се случват нещата в нашия свят. Едва след като напуснах учреждението, научих, че тези, които не са в клуба, са обучени да омаловажават и избягват заговорите – хитър трик, който саботира усилията им да се сдобият с власт.

Отговорът ми на това, че известно време живях във война с агенциите на американското правителство, беше да отговарям на въпросите на хората, които бяха достатъчно смели и любопитни, за да поискат мнението ми. В продължение на много години тази реакция се трансформира в две предприятия. Един от тях е The Solari Report, който продължава да се развива като глобална мрежа за разузнаване – ние се стремим да си помагаме взаимно да разбираме и да се ориентираме в случващото се и да допринасяме за положителни резултати. Другата дейност е била като инвестиционен консултант на физически лица и семейства чрез Solari Investment Advisory Services. След десет години прехвърлих този бизнес към правене на ESG (Environmental, social and governance) екран. Това, което искат тези, които го използват – това иначе не е леснодостъпно на пазара на дребно – е екран, който отразява познанията за финансовата и политическата корупция. Проследяването на разрастващата се корупция е изкуство, а не наука.

Когато помагате на семейството с финансите му, е задължително да разберете всички рискови проблеми. Техният финансов успех зависи от успешното намаляване на всички рискове – финансови и нефинансови – с които се сблъскват в ежедневието си. Нефинансовите рискове могат да окажат значително въздействие върху разпределението на семейните ресурси, включително внимание, време, активи и пари.

Много от моите клиенти и техните деца бяха съсипани и изтощени от неуспехите и корупцията в здравеопазването – а най-честият катализатор на това съсипване беше смъртта и увреждането от ваксини. След дългия си и ужасяващ опит със здравната система те неизменно питат: „Ако корупцията е толкова голяма в медицината, храните и здравеопазването, какво става във финансовия свят?“ Притеснени от тази мисъл, те ще потърсят финансов специалист, който е запознат с корупцията в правителството на САЩ и с финансовата сфера. И щяха да ме намерят.

Резултатът от този поток от умни и образовани хора, благословени със средства, за да платят за времето ми, беше, че в продължение на десет години получих доста добро образование за уврежданията и смъртта, причинени на нашите деца от това, което сега наричам „голямото отравяне“. „Имах възможността многократно да изтъквам човешките щети за всички засегнати – не само за засегнатите деца, но и за техните родители, братя и сестри и бъдещите поколения – като отново и отново и отново посочвах финансовите разходи за увреждането от ваксините. Тези случаи не са толкова необичайни, колкото може да се очаква. Проучванията показват, че 54% от американските деца имат едно или повече хронични заболявания. Лекари, на които имам доверие, ми казаха, че този брой всъщност е много по-голям, тъй като много деца и техните семейства не могат да си позволят грижите и изследванията, необходими за правилното диагностициране на заболяването им.

Една от майките, участващи във VAXXED – документален филм, който трябва да бъде гледан от всеки буден гражданин, както и продължението му VAXXED II: „Истината на народа“ – изчислява, че отглеждането и грижите за едно дете с тежък аутизъм ще струват 5 млн. долара през целия му живот. Когато клиентите ми, които бяха баби и дядовци, настояваха, че няма да се намесват в избора на ваксина на децата си, защото това „не е тяхна работа“, аз казвах: „Наистина ли? Кой разполага с 5 млн. долара? Вие или децата ви? Когато децата ви се нуждаят от 5 млн. долара, за да отгледат детето си, пострадало от ваксина, ще им откажете ли? Вие сте банкерът и вашите пари са изложени на риск, така че това е ваша работа. Искате ли да похарчите тези 5 млн. долара за отглеждане на силно семейство през поколенията или за лечение на дете с увреждания, което не е трябвало да бъде увредено?“ Често тези разходи в размер на 5 млн. долара се изразяват и в развод, депресия и изгубени възможности за братята и сестрите.

Клиентите ми помогнаха да намеря най-добрите източници – книги, документални филми, статии за ваксините. Много от тях ще намерите свързани с или прегледани в The Solari Report, включително в нашата библиотека.

От всички въпроси, които си задавах, най-много време прекарах в проучване и обмисляне на въпроса защо. Защо медицинската институция умишлено трови поколения деца? Много от писателите, които са изследвали и писали за увреждания и смъртни случаи, причинени от ваксини, приемаха, че това е отклонение – резултат от ортодоксалността на едно медицинско заведение, което не можеше да се изправи пред своите грешки и отговорности или да се справи с тях. Това никога не ми е било ясно. Текстовете на Форест Марейди, Джон Рапопорт, д-р Сюзън Хъмфрис и Артър Фърстенбърг ми помогнаха да разбера ролята на ваксините в трика на измамниците, които спестяват пари на застрахователните компании и юридически отговорните лица.

Ето един пример за това как може да се осъществи този трик. Токсинът създава заболяване. Токсинът може да е пестицид, промишлено замърсяване или радиация от безжични технологии. Токсинът вреди на милиони хора и техните общности. Дружествата или техният застраховател могат да носят отговорност за граждански или наказателни нарушения. След това се обвинява вирус. „Лекарството“ се намира във „ваксина“. „Излагането на пестициди или други токсични вещества се прекратява точно в момента на въвеждане на ваксината и болестта изчезва. Ваксината е обявена за успешна, а изобретателят – за герой. Потенциална финансова катастрофа беше превърната в печалба, включително за инвеститорите и пенсионните фондове. Като портфолио-стратег признавам, че това беше блестящ трик и вероятно е предпазил застрахователната индустрия от фалиращите загуби, които би претърпяла, ако трябваше справедливо да компенсира унищожените хора и семейства.

Благодарение на работата на Робърт Кенеди и Мери Холанд от организацията Children’s Health Defense сега разбирам огромните печалби, генерирани от така наречените „ваксини“ след приемането на Националния закон за увреждане от ваксини в детска възраст от 1986 г. и създаването на Националната програма за обезщетение за увреждане от ваксини – федерален механизъм за обезщетяване без вина на увреждания или смъртни случаи, свързани с ваксини, чрез въвеждане на процедура за предявяване на искове, включваща Федералния съд на САЩ и специални съдии. Наречете едно лекарство или биотехнологичен коктейл „ваксина“ и фармацевтичните и биотехнологичните компании са свободни от всякакви отговорности – плащат данъкоплатците. За съжаление, тази система се превърна в отворена покана за печелене на милиарди от „инжектируеми лекарства“, особено в случаите, когато правителствените разпоредби и закони могат да се използват за създаване на гарантиран пазар чрез задължителни мерки. Тъй като правителствените агенции и законодателите, както и корпоративните медии разработиха различни схеми за участие в милиардите печалби, се стигна до значителни конфликти на интереси.

През 2005 г. беше приет Законът за обществената готовност и готовността за извънредни ситуации (Public Readiness and Emergency Preparedness Act – PREPA или PREP Act), който увеличи свободата на корпоративната отговорност. Законът „представлява спорен щит за деликтна отговорност, предназначен да предпази производителите на ваксини от финансов риск в случай на обявена извънредна ситуация в областта на общественото здраве. Законът специално предоставя на производителите на лекарства имунитет срещу потенциална финансова отговорност за клинични изпитвания на . . . ваксина по преценка на изпълнителната власт. PREPA укрепва и консолидира надзора на съдебните дела срещу фармацевтични компании под юрисдикцията на министъра на здравеопазването и човешките ресурси.“ (Източник: Wikipedia)

С течение на времето това еволюира до създаването на епидемии – медицинската версия на фалшивите флагове. Теоретично това могат да бъдат „психологически операции“ или събития, организирани с помощта на химически оръжия, биологични оръжия или безжични технологии. Ако това ви звучи странно, потопете се във всички писания на „целевите лица“ (targeted individuals).

Научих за това от първа ръка, когато водих съдебни дела с Министерството на правосъдието и бях подложена на сериозен физически тормоз. Опитах се да наема няколко охранителни фирми; те проверяваха препоръките ми и след това отказваха работата с мотива, че е твърде опасна. Последният се смили и ме предупреди да не се притеснявам за електронното оръжие, като ми даде да разбера, че основният ми проблем ще бъде нискокласовото биологично оръжие. Този експерт по биологично оръжие прогнозира, че противниковият отбор ще пробие дупки в стената на къщата ми и ще вмъкне „невидимия враг“. Разбира се, случи се точно това. Продадох къщата си и напуснах града. Това пътуване постави началото на дълъг процес на изучаване на начините, по които се използват отровни и несмъртоносни оръжия – дали за извеждане на хора от апартаменти с контролиран наем, за разболяване на възрастни хора с цел преместването им в по-скъпи жилища, субсидирани от държавата, за преследване на политически или бизнес цели, за отслабване или убиване на участници в съдебни процеси – и списъкът продължава. Отравянето се оказа много по-разпространена тактика в играта на политическа и икономическа война в Америка, отколкото бях разбрала досега.

След като приключих съдебния си процес, прекарах няколко години в детоксикация от тежки метали, включително олово, арсен и алуминий. Докато обикалях Америка, разбрах, че не съм само аз. Американците все повече заприличваха на хора, борещи се с високи нива на токсичност от тежки метали. В процеса на значително намаляване на необичайно високите нива на тежки метали разбрах каква е била разликата в токсичния товар, който се е отразил на мирогледа ми, на енергията ми и на способността ми да се справям със сложна информация.

Това ме насочва към въпроса какво точно представлява ваксината и какво точно се съдържа в отварите, които се инжектират на хората днес, както и в приготвяните в момента елексири на вещиците.

През 2017 г. италиански изследователи преглеждат съставките на 44 вида така наречени „ваксини“. Те откриват остатъци от тежки метали и биологично замърсяване във всяка тествана ваксина за хора. Изследователите заявяват: „Количеството на откритите чужди тела и в някои случаи техният необичаен химичен състав ни озадачиха.“ След това те направиха очевидното заключение, а именно, че тъй като микро – и нанозамърсителите не са „нито биосъвместими, нито биоразградими“, те са „биоустойчиви“ и могат да предизвикат възпалителни ефекти веднага – или по-късно.
(New Quality-Control Investigations on Vaccines: Microand Nanocontamination).

Абортирана фетална тъкан, животинска тъкан, алуминий, живак, генетично променени материали – и какво още?

Каквито и да са били досегашните съставки на ваксините, нищо не е по-странно и — тревожно от предложенията за това какво може да се включи в тях в бъдеще. Стратегиите – вече добре финансирани и в процес на реализация – включват нанотехнологии за интерфейс между мозъка и машината, устройства за проследяване на дигиталната идентичност и технологии със срок на годност, които могат да се управляват и изключват от разстояние. В един от докладите се посочва, че датското правителство и военноморските сили на САЩ са плащали на технологична компания в Дания за изработването на чип за инжектиране, който да е съвместим с една от водещите криптовалути.

Наскоро прочетох отличния обзор на Мери Холанд от 2012 г. на съдебните решения по ваксините в САЩ („Compulsory vaccination, the Constitution, and the hepatitis B mandate for infants and young children“, Yale Journal of Health Policy, Law, and Ethics) и се вцепених и замислих: „Защо наричаме инжекциите, които Бил Гейтс и колегите му популяризират, „ваксини“? Наистина ли са ваксини?“

Повечето хора са запознати с начина, по който Бил Гейтс е натрупал и запазил богатството си. Той се сдобива с операционна система, която се зарежда в компютъра ви. Говореше се, че разузнавателните служби на САЩ имат задна врата. Едновременното и внезапно разрастване на компютърните вируси наложи редовно актуализиране на операционната система, което позволи на Гейтс и неговите сътрудници редовно да добавят каквото си поискат в софтуера ви. Един от моите по-компетентни софтуерни разработчици веднъж ми каза през 1990-те години – когато Microsoft наистина навлезе – „Майкрософт прави наистина гаден софтуер“. Но, разбира се, софтуерът не беше тяхна работа. Тяхната дейност беше да получават достъп до всички ваши данни и да ги обобщават. Капитализмът на наблюдението е в ход.

Министерството на правосъдието започна антитръстово дело срещу Microsoft през 1998 г., точно когато 21 трилиона долара започнаха да изчезват от американското правителство – без съмнение с помощта на специално разработен софтуер и ИТ системи. По време на преговорите за уреждане на спора, които позволяват на Гейтс да запази състоянието си, той основава фондация „Гейтс“ и започва новата си филантропска кариера. Засмях се онзи ден, когато моят туитър на една от статиите на Робърт Кенеди младши от Children’s Health Defense – описваща ужасяващата технология, която Гейтс се надява да въведе чрез „инжекции“ – вдъхнови отговора: „Предполагам, че най-накрая е изпълнил своята част от антитръстовото споразумение.“

Ако погледнете какво се създава и предлага в областта на инжектирането, струва ми се, че тези технологични разработки са организирани около няколко потенциални цели.

Първата и най-важна цел е замяната на съществуващата валутна система в щатски долари, използвана от населението, със система за цифрови транзакции, която може да се комбинира с дигитална идентификация и проследяване. Целта е да се сложи край на познатите ни валути и да се заменят с вградена система от кредитни карти, която може да се интегрира с различни форми на контрол, включително контрол на съзнанието. „Дедоларизацията“ застрашава световната резервна система на долара. През последната година паричното предлагане М1 и М2 нарасна с двуцифрени стойности в резултат на новия кръг количествени улеснения от страна на Федералния резерв. Причината, поради която не навлязохме в хиперинфлация, е драматичният спад в скоростта на парите, предизвикан от превръщането на Covid-19 в изкуствено спиране на значителна икономическа дейност и фалирането на милиони малки и средни предприятия. Управителите на доларовата система са подложени на спешен натиск да използват новите технологии за централизиране на икономическите потоци и запазване на контрола им върху финансовата система.

Точно както Гейтс инсталира операционна система в нашите компютри, сега визията е да се инсталира операционна система в нашите тела и да се използват „вируси“, за да се наложи първоначална инсталация, последвана от редовни актуализации.

Сега разбирам защо Гейтс и колегите му искат да наричат тези технологии „ваксини“. „Ако успеят да убедят обществото, че инжектируемите кредитни карти, инжектируемите устройства за проследяване или инжектируемите нанотехнологии за мозъчно-машинен интерфейс са „ваксини“, те ще могат да се ползват от защитата на стогодишни или по-дълги правни решения и закони, които подкрепят усилията им да налагат това, което искат да правят. Освен това те могат да настояват американските данъкоплатци да финансират чрез Националната програма за компенсиране на вредата от ваксини щетите, за които иначе биха били отговорни в резултат на техните експерименти – и нарушения на Нюрнбергския кодекс и множество граждански и наказателни закони – върху населението. Схемата е доста хитра. Накарай населението да се съгласи да определи новите им инжекционни високотехнологични измишльотини като „ваксини“ и те ще могат да ги вкарат директно във веригата за производство на ваксини. Няма да е нужно да се притесняват за болестите и смъртта, които ще настъпят в резултат на нещо толкова неестествено, доставено толкова бързо. Свободата от отговорност, гарантирана от Закона за PREP чрез обявяване на извънредна ситуация – и възможността за поддържане на извънредната ситуация чрез проследяване на контактите – може да ги предпази от отговорност за хиляди, ако не и милиони смъртни случаи и увреждания, които могат да последват от такива експерименти с хора. В идеалния случай те могат просто да обвинят за смъртните случаи вирус.

Веднъж един колега ми разказа как се е появил речникът на Уебстър. Уебстър казва, че начинът, по който злосторниците ще променят Конституцията, не е чрез нейното изменение, а чрез промяна на дефинициите – юридическа подмолна атака.

Вярвам, че Гейтс и фармацевтичната и биотехнологичната индустрия буквално се стремят да създадат глобална мрежа за контрол, като инсталират дигитални интерфейсни компоненти и ни свържат с новия облак JEDI на Майкрософт на стойност 10 млрд. долара в Министерството на отбраната, както и с многомилиардния договор за облак на Амазон за ЦРУ, който се споделя с всички разузнавателни агенции на САЩ. Защо смятате, че президентът Тръмп е накарал военните да организират складирането на спринцовки за ваксини? Вероятно това се дължи на факта, че военните инсталират операционната система за роуминг, за да я интегрират в своя облак. Запомнете – победител в надпреварата за суперсила на изкуствения интелект е системата с достъп до най-много данни. Достъпът до вашето и моето тяло 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата генерира много данни. Ако китайците го направят, американците също ще искат да го направят. Всъщност внедряването на човешки „операционни системи“ може да е една от причините, поради които конкуренцията около Huawei и 5G телекомуникациите стана толкова ожесточена. Както ни предупреди Франк Клег, бивш президент на Microsoft Канада, 5G е разработен от израелците за контрол на тълпите.

В условията на глобална „дедоларизация“ това е начинът, по който доларовият синдикат може да установи централния контрол, необходим му за запазване и разширяване на финансовата мощ на световната резервна валута. Това включва защита на ръководството от гражданска и наказателна отговорност, свързана с експлозивните нива на финансови и здравни измами през последните десетилетия.

Това ме връща към вас и мен. Защо наричаме тези препарати „ваксини“? Ако разбирам историята на съдебната практика, от правна гледна точка ваксините са лекарство. Умишленото отравяне с тежки метали не е лекарство. Инжектируемите компоненти за наблюдение не са лекарство. Инжектируемите кредитни карти не са лекарство. Инжектируемият интерфейс мозък-машина не е лекарство. Правният и финансов имунитет на застрахователните компании не създава имунитет на хората срещу болести.

Трябва да престанем да позволяваме тези измислици да се наричат с дума, която съдилищата и населението определят и третират като лекарство и защитават от правна и финансова отговорност.

Извършителите на тази измама се опитват да приложат много хитър трик – такъв, който ще им помогне да се справят много по-бързо и ще премахне много рискове – за наша сметка. Разбирам защо го правят.

Това, което не разбирам, е защо им помагаме. Защо се съгласяваме да наричаме тези странни и изключително опасни измислици „ваксини“? Каквито и да са, те не са лекарство.

И така, каква ще бъде нашата конвенция за имената? Какво име ще дадем на съответните отрови, неврологично увреждащи метали и дигитални окови?

Както и да ги наричаме, знам едно. ТЕ НЕ СА ЛЕКАРСТВО, КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТЕ СЪС СИГУРНОСТ НЕ СА ВАКСИНИ.

Автор: Катрин Остин Фитс
Източник: Solari Report
Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

ОЩЕ ОТ АВТОРА

ПО ТЕМАТА

„В света днес има 6,5 милиарда хора и броят им върви към 9 милиарда. И ако ние свършим наистина добра работа с НОВИТЕ ВАКСИНИ, ЗДРАВНИТЕ ГРИЖИ, репродуктивното здравно обслужване, вероятно бихме могли да намалим този брой с 15%…“ (ВИДЕО)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

⚠ Всички приказки за „нов коронавирус“ са всъщност една голяма измама❗
Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама!
Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин

Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама! Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин (ВИДЕО)

 

⚠ ЗАДАВА СЕ НЕВИЖДАН ГЕНОЦИД❗
Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци!
Това видео трябва да се разпространява непрекъснато и максимално

Д-р Чарлз Хоф: Експерименталките гарантирано ще избият наболите се до няколко години (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

Който желае може да се присъедини към групата 👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница