Изобретателят на иРНК (mRNA) технологията: Ваксината предизвиква натрупване на липидни наночастици във „високи концентрации“ в яйчниците (ВИДЕО)

/

На 10 юни д-р Робърт Малоун, създател на иРНК технологията за ваксини, се присъедини към еволюционния биолог д-р Брет Уайнстийн за 3-часов разговор в Dark Horse Podcast, за да обсъди множество опасения за безопасността, свързани с ваксините на Пфайзер и Модерна.

В този кратък откъс, ВИДЕО

от пълния подкаст Малоун, Уайнстийн и технологичният предприемач Стив Кирш засягат последиците от дискусионното японско проучване за биоразпределението на Пфайзер. Проучването е публикувано по-рано този месец от д-р Байръм Бридъл, вирусолог.

Те обсъждат също така липсата на подходящи изследвания върху животни за новите иРНК ваксини и теорията, поддържана от вирусолога д-р Герт Ванден Боше, че масовото ваксиниране с иРНК ваксини може да доведе до появата на все по-преносими и потенциално смъртоносни варианти.

Както съобщихме на 3 юни, Бридъл получи копие от японско проучване за биоразпределението – което беше скрито от обществеността – в резултат на искането за свобода на информацията, отправено към японското правителство за данните на Пфайзер.

Преди оповестяването на проучването регулаторните органи и разработчиците на ваксини накараха обществеността да вярва, че шипчестия протеин, произведен от иРНК ваксините за C0VID, остава в рамото, където е инжектиран, и не е биологично активен – въпреки че регулаторните органи по света са разполагали с копие от проучването, което е показвало обратното.

Проучването на биоразпределението, получено от Бридъл, показва, че липидните наночастици от ваксината не остават в делтоидния мускул, където са инжектирани, както разработчиците на ваксината твърдяха, а циркулират в цялото тяло и се натрупват в големи концентрации в органи и тъкани, включително в далака, костния мозък, черния дроб, надбъбречните жлези и – в „доста високи концентрации“ – в яйчниците.

ИРНК (информационната РНК) е тази, която казва на тялото да произведе шипчестия протеин. Според Малоун липидните наночастици са като „кутии“, в които се транспортира иРНК. „Ако откриете липидни наночастици в даден орган или тъкан, това означава, че субстанцията е попаднала на това място“, обяснява Малоун.

Според данните от японското проучване липидните наночастици са открити в цялата кръв, циркулираща в тялото в рамките на 4 часа, а след това се установяват в големи концентрации в яйчниците, костния мозък и лимфните възли.

Малоун заяви, че е необходимо да се извършва наблюдение на реципиентите на ваксината за левкемия и лимфоми, тъй като има концентрации на липидни наночастици в костния мозък и лимфните възли. Но тези сигнали често се проявяват едва след 6 месеца до 3 или 9 години, казва той.

Обикновено подобни сигнали се улавят при проучвания върху животни и при дългосрочни клинични изпитвания, но това не се е случило с иРНК ваксините, казва Малоун.

Малоун заяви, че има два сигнала за нежелани реакции, които стават ясни за Американската агенция по храните и лекарствата (FDA). Единият от тях е тромбоцитопенията – недостатъчно количество тромбоцити, които се произвеждат в костния мозък. Другият е реактивиране на латентните вируси.

Малоун намира сигнала за яйчниците за озадачаващ, тъй като няма натрупване в тестисите.

Малоун каза, че оригиналните пакети с данни са съдържали тази информация за биоразпределението. „Тези данни са били на разположение дълго време“ в рамките на защитената, неразкрита компетентност на регулаторните органи по целия свят, каза той.

Според Малоун FDA е знаела, че шипчестия протеин на C0VID е биологично активен и може да се придвижи от мястото на инжектиране и да причини нежелани реакции, както и че шипчестия протеин, ако е биологично активен, е много опасен.

Всъщност Малоун е един от многото учени, които предупреждават FDA за опасностите, свързани със свободния шипчест протеин.

Малоун предположи, че автоимунните проблеми могат да бъдат свързани със свободно циркулиращия шипчест протеин, за което разработчиците увериха, че няма да се случи. За да откриете автоимунни проблеми, ще се изисква 2- до 3-годишен период на проследяване при пациенти във фаза 3 да се наблюдава за потенциални автоимунни последици от ваксините – но това наблюдение не е било извършено при ваксините на Пфайзер и Модерна.

Пфайзер и Модерна също така не са провели подходящи проучвания върху животни, казва Уайнстийн. Това, което ни дават животинските модели, е сигнал, който ни предупреждава за това, което трябва да проследим при хората.

Уайнстийн каза:

„Имаме много тревожни краткосрочни проблеми. Имаме краткосрочни неща, които са тревожни въз основа на това къде откриваме тези липиди, къде откриваме шипчестите протеини – тези неща са причина за безпокойство, защото не е трябвало да бъде така. Получихме също така тревожен сигнал по отношение на опасностите и смъртните случаи или вредите и смъртните случаи, които се отчитат в системата, и има основания да се смята, че те са драстично занижени.“

ВАДЕН БОШЕ ИМА ПРАВО

Една от потенциалните вреди от ваксините, казва Уайнстийн, е известна на Ванден Боше, ваксинолог, който е работил с GSK Biologicals, Novartis Vaccines, Solvay Biologicals, екипа на фондация „Бил и Мелинда Гейтс“ за глобални здравни открития в Сиатъл и Глобалния алианс за ваксини и имунизации в Женева.

По-рано тази година Ванден Боше отправи призив към Световната здравна организация, подкрепен с документ от 12 страници, в който се описва „неконтролируемото чудовище“, което една глобална кампания за масово ваксиниране може да отприщи.

Ванден Боше заяви, че комбинацията от локдауни и екстремния селекционен натиск върху вируса, предизвикан от интензивната глобална програма за масова ваксинация, може да намали броя на случаите, хоспитализациите и смъртните случаи в краткосрочен план, но в крайна сметка ще предизвика създаването на повече мутанти, които будят безпокойство. Това Ванден Боше нарича „имунен бяг“ (т. е. непълно стерилизиране на вируса от човешката имунна система, дори след поставяне на ваксина).

Имунният бяг на свой ред ще накара компаниите за ваксини да продължат да усъвършенстват ваксините, което ще увеличи, а не би намалило натиска върху селекцията, произвеждайки все по-преносими и потенциално смъртоносни варианти.

Натискът на селекцията ще доведе до по-голямо сближаване на мутациите, които засягат критичния шипчест протеин на вируса, който е отговорен за пробиването на лигавицата на дихателните пътища – пътят, по който вирусът навлиза в човешкото тяло.

Вирусът ефективно ще надхитри високоспецифичните ваксини, базирани на антигени, които се използват и адаптират в зависимост от циркулиращите варианти. Всичко това може да доведе до увеличаване на броя на сериозните и потенциално смъртоносни случаи, подобно на хокейния стик – на практика до неконтролируема пандемия.

Малоун каза:

„Загрижеността на Ванден Боше не е теоретична. Тя е реална и разполагаме с данните. Ние сме заклещени с този вирус или неговите варианти до края на живота си и ще заприлича на грипа. Ще продължим еволюцията и циркулацията на варианти, а това е бягство.“

Автор: Меган Редшоу, 17/06/2021
Източник: Children’s Health Defense
Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

 

Д-р Майкъл Йедън – бивш вицепрезидент и главен научен директор в Pfizer: Инжекциите за СОVID -19 са опасни за майките и бебетата, натрупвайки се в яйчниците и атакувайки плацентата

Наночастици влизат в мозъка и предизвикат имунни реакции: Колко безопасни са наночастиците в СОVID ваксините (АНАЛИЗ НА Д-Р ДЖОУЗЕФ МЕРКОЛА)

ТОП 22 очаквани странични ефекта от СОVID-19 ваксините – FDA: Очакваме смърт и болести от ковид ваксините. Агенцията по храните и лекарствата в САЩ (FDA) (ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ) ОБНОВЕНА

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

Учени: “Направихме голяма грешка“! Ужасяващо проучване разкрива, че наночастиците с иРНК-ваксината се разпространяват из цялото тяло: мозъка, сърцето, черния дроб, яйчниците, тестисите и други! (ВИДЕА+PDF)

Бившият шеф на респираторните изследвания в Pfizer  д-р Майкъл Йедън и бившия шеф на Департамента по обществено здраве там д-р Волфганг Водарг: Ваксината срещу СОVID-19 на Pfizer е стерилизация за жените 

Страница 5, точка XI: «което би довело до това, че ваксинираните жени по същество ще станат безплодни»

Какво скриха от вас за ваксината на BioNTech & Pfizer! Проф. Джон Бел: СОVID-19 ваксините ще стерилизират 70% от населението (ВИДЕО – БГ СУБ + ПЕТИЦИЯ)

Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение – и биха могли да унищожат човешката раса. Предупреждение на д-р Върнън Колман за света: Цялото човечество ще изчезне (ВИДЕО-БГ СУБ)

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година! (+ВИДЕА)

ПО ТЕМАТА

Това е генна терапия, а не ваксина! СОVID „ваксини“те могат да разрушат милиони животи (ИНТЕРВЮ СЪС СВЕТОВНОИЗВЕСТНИ УЧЕНИ)

Спешно съобщение от проф. д-р Сухарит Бакди (ВИДЕО-БГ СУБ)

Проф. д-р Сухарит Бхакди: „Родителите доброволно позволяват децата им да бъдат убити, ако позволят да им се постави ваксината за СОVID“

Нобеловият лауреат Люк Монтание: „Няма да се ваксинирам, РНК-ваксините предизвикват рак“

20 факта за ковид“ваксини“те, които трябва да знаете, преди да вземете най-важното информирано решение в живота си

0,04%! Запомнете тази цифра! Ковце набийте си това число в кухите кратуни! (ВИДЕА)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ТУК

Който желае може да се присъедини към групата 👉 ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

Последно от ВИДЕО

Фейсбук страница