Използване на активен въглен при оцеляване. И друга полезна информация. Сподели!

//

1. ПОД ПРИКРИТИЕ

В СИТУАЦИЯ НА ОЦЕЛЯВАНЕ, ВСЕКИ МОЖЕ ДА ИЗГЛЕЖДА ВАШ ВРАГ. Е, АКТИВНИЯ ВЪГЛЕН МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ ДА СЕ ПРИКРИЕТЕ ТАКА, ЧЕ ДА СТАНЕТЕ ПОЧТИ НЕУЗНАВАЕМ.

ПРОСТО РАЗМАЖЕТЕ ВЪГЛЕНА ВЪРХУ КОЖАТА, ОСОБЕНО В МЕСТАТА, КОИТО НЕ СА ПОКРИТИ С ДРЕХИ. НАБЛЕГНЕТЕ НА ЛИЦЕТО, ШИЯТА И РЪЦЕТЕ. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ПАЗИТЕ ЗОНАТА НА ОЧИТЕ СИ. КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ВЪГЛЕНИ НАНЕСЕТЕ ПО КОЖАТА СИ, ТОЛКОВА ПО-ТРУДНО РАЗПОЗНАВАЕМ ЩЕ БЪДЕТЕ ОТ ДРУГИТЕ.

ТАЗИ ТАКТИКА СЪЩО Е МНОГО ПОЛЕЗНА ПРИ ЛОВ, ТЪЙ КАТО Е МНОГО ПО-МАЛКО ВЕРОЯТНО ПЛЯЧКАТА ДА ВИ ВИДИ (ИЛИ ДА ЗАБЕЛЕЖИ ОТРАЗЕНАТА ОТ КОЖАТА ВИ СЛЪНЧЕВА СВЕТЛИНА. ТОВА ОПРЕДЕЛЕНО ЩЕ ВИ ДАДЕ ПРЕДИМСТВО.

2. НЕУТРАЛИЗИРАНЕ НА ОТРОВИ

АКО ИМАТЕ СЪМНЕНИЯ, ЧЕ СТЕ КОНСУМИРАЛИ ОТРОВА, ИЗПОЛЗВАЙТЕ АКТИВНИЯ ВЪГЛЕН, ЗА ДА НЕУТРАЛИЗИРАТЕ РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО И В ОРГАНИЗМА ВИ.

АКТИВИРАНИЯТ ВЪГЛЕН Е НЕВЕРОЯТНО СРЕДСТВО В ТАКИВА СИТУАЦИИ. ТОЙ ДЕЙСТВА КАТО ГЪБА, КОЯТО ПОГЛЪЩА ТОКСИНИТЕ В ТЯЛОТО ВИ И СЛЕД ТОВА СПИРА ТЯХНОТО ОБРАТНО ОСВОБОЖДАВАНЕ В ОРГАНИЗМА. ТАКА ЧЕ, ВЕДНАГА СЛЕД КАТО СТЕ ПОЕЛИ ОТРОВНО ВЕЩЕСТВО, ВЪГЛЕНА МОЖЕ ДА ГО НЕУТРАЛИЗИРА И ОТСТРАНИ ОТ ТЯЛОТО ВИ ЗАЕДНО С ОСТАНАЛИТЕ ОТПАДЪЦИ.

ЗА ЦЕЛТА, СМЕСЕТЕ АКТИВЕН ВЪГЛЕН С ЧИСТА ПИТЕЙНА ВОДА И ИЗПИЙТЕ СМЕСТА.

ЗАБЕЛЕЖКА: АКТИВНИЯ ВЪГЛЕН Е НАЙ-ПОДХОДЯЩ ЗА ТОВА, ТЪЙ КАТО Е ПО-ПОРЕСТ ОТ ОБИКНОВЕНИЯ ВЪГЛЕН (КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ Е НЕОБХОДИМО КОНСУМИРАНЕТО НА МНОГО ПО-МАЛКИ КОЛИЧЕСТВА ОТ НЕГО, ЗА ДА ПОСТИГНЕТЕ ЕДИН И СЪЩ РЕЗУЛТАТ). РАЗБИРА СЕ, АКО ОБИКНОВЕНИЯТ ВЪГЛЕН Е ВСИЧКО, КОЕТО ИМАТЕ, ТОЙ СЪЩО МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА.

3. АБСОРБИРА ЛОШИТЕ МИРИЗМИ

АКТИВНИЯ ВЪГЛЕН Е МНОГО ПОРЕСТ, КОЕТО ГО ПРАВИ ИДЕАЛЕН ЗА АБСОРБИРАНЕ НА НЕПРИЯТНИТЕ МИРИЗМИ, КОИТО МОГАТ ДА СЕ РАЗВИЯТ В СИТУАЦИЯ НА ОЦЕЛЯВАНЕ. ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА ТОЙ МОЖЕ ДА Е МНОГО УДОБНО И ЕФИКАСНО СРЕДСТВО ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ТЕЛЕСНИ МИРИЗМИ ОТ ДРЕХИТЕ ИЛИ ОБУВКИТЕ. ЗА ЦЕЛТА, ПОСТАВЕТЕ ВЪГЛЕНА В ДРЕХАТА ИЛИ ОБУВКАТА, ОТ ЧИЯТО МИРИЗМА ИСКАТЕ ДА СЕ ИЗБАВИТЕ. ЗА ДА НЕ ИЗЦАПА МАТЕРИАЛА, ПЪРВО УВИЙТЕ ВЪГЛЕНА В ТЪНКА КЪРПА.

4. ЛЕКУВА РАНИ

БАКТЕРИИТЕ И ИНФЕКЦИИТЕ МОГАТ ЛЕСНО ДА ДОВЕДАТ ДО СМЪРТ В СИТУАЦИЯ НА ОЦЕЛЯВАНЕ. ЗА ЩАСТИЕ, АКТИВНИЯ ВЪГЛЕН МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ ДА ОЦЕЛЕЕТЕ.

ПРОСТО УВИЙТЕ ВЪГЛЕНЧЕТО В КЪРПА И ГО ПОСТАВЕТЕ ДИРЕКТНО ВЪРХУ РАНАТА. ВЪГЛЕНЪТ ЩЕ ДЕЙСТВА, АБСОРБИРАЙКИ ИЗЛИШНАТА ВЛАГА И ИНФЕКЦИЯТА ОТ РАНАТА, КОЕТО ЩЕ ВИ ПОЗВОЛИ ДА ОСТАНЕТЕ ЖИВИ ЗА ПО-ДЪЛГО ВРЕМЕ.

5. СПИРАНЕ НА ДИАРИЯТА

ДИАРИЯТА Е МНОГО НЕПРИЯТНА, НО ЧЕСТО СРЕЩАНА НЕЖЕЛАНА РЕАКЦИЯ ПРИ ХОРАТА. ОСОБЕНИ ТЕЗИ, КОИТО СА ПОДЛОЖЕНИ В СИТУАЦИЯ НА ОЦЕЛЯВАНЕ. И ТОВА ОБИКНОВЕНО СЕ ДЪЛЖИ НА ДЕХИДРАТИРАНЕТО. ЗА ЩАСТИЕ, ВЪГЛЕНА Е ДОСТА ПОЛЕЗЕН И ПРИ ТЕЗИ ОБСТОЯТЕЛСТВА. ТОВА Е ЗАЩОТО ПРИЧИНЯВА КОНСТИПАЦИЯ /ЗАПЕК/ ПО ЕСТЕСТВЕН ПЪТ. ПРОСТО ИЗПИЙТЕ СМЕС ОТ ВОДА И ВЪГЛЕН И ТАКА ЩЕ ПРЕДОТВРАТИТЕ ПОВТОРНАТА ПОЯВА НА ДИАРИЯ. УВЕРЕТЕ СЕ, ЧЕ ПИЕТЕ МНОГО ВОДА И ПОПЪЛНЕТЕ ХРАНИТЕЛНИТЕ СИ ЗАПАСИ ОТ ВЕЩЕСТВА ВЪЗМОЖНО НАЙ-СКОРО.

6. НАУЧЕТЕ СЕ ДА ПРАВИТЕ ВЪГЛЕН

ИСКАТЕ ЛИ ДА НАУЧИТЕ КАК ДА СИ НАПРАВИТЕ САМИ ОБИКНОВЕН И АКТИВЕН ВЪГЛЕН ЗА СПЕШНИ СЛУЧАИ? ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ВИЖТЕ СЛЕДНИЯ ВИДЕО МАТЕРИАЛ:

Boйнcки cъюз „Bacил Лeвcки“ и БHO “Шипкa“,

ПО ТЕМАТА

Активен въглен | Дори не може да си представите каква попивателна сила притежава чудотворното черно хапче! Една лъжичка от него има площ, колкото огромен футболен стадион

Последно от БЪЛГАРИЯ

Фейсбук страница