Израел е дал информация на Германия за Хизбула

Анонимен източник е заявил пред 12-ти канал на израелската телевизия, че държавата Израел е доставила неопровержими доказателства за изградената в Германия терористична мрежа на Хизбула.

Това са изискали германските власти, преди да обявят цялата организация Хизбула /без значение дали е военното или политическото крило/ за терористична. Според разказа на въпросния източник наблюдението на израелските служби е продължило месеци, в сътрудничество с всички институции в Германия. Те са посочили точното място в южната част на страната, където са били складирани стотици килограми амониев нитрат, необходим за направата на експлозиви. Освен това е показана структурата на отделните суб-групи в страната, както и лицата, които са ръководили операциите по пране на пари и трансфер на милиони евро в банкови сметки на терористичната организация.


След забраната на Хизбула от Германия Иран и Хамас отправиха протести срещу цялостната забрана на радикалното шиитско движение в страната.

The Foreign Insider

Последно от СВЯТ

Виктор Орбан: «Всички глобалисти могат да вървят по дяволите, защото в Тексас дойдох аз!» (ЦЯЛАТА РЕЧ НА БЪЛГАРСКИ+ВИДЕО) Владимир Путин: «Западният глобалистки модел е обречен, всичко се движи в различна посока»

Виктор Орбан говори на Конференцията за консервативно политическо действие CPAC в Далас, Тексас (пълното изявление) (Излиза на

Фейсбук страница