Имаше заговор против Тръмп, провален от Личното му разузнаване

 

Двата самолета на ЦРУ са свалени от Личното разузнаване на Тръмп, основано от Военноморското разузнаване и Морската пехота. На тях е имало диверсионни групи за извършване на терористичен акт на 2 февруари във Флорида. Те би трябвало да са иранци, отмъщаващи за Сюлеймани.

Главният редактор на „Ветеранс ТудейГордън Дъф обяви, че руските комплекси С-400 вече са в Куба и могат да блокират потенциални атаки над резиденцията на Тръмп във Флорида.

Общото е ЛОНДОН, ТРЕТИЯТ КАРТАГЕН

Личното разузнаване на Тръмп предотврати опит за преврат в САЩ
Там има 2 ключови фигури:
Нанси Пелоси – шеф долната камара,
Шиф – правнук на Шиф, финансирал Троцки.
Тия хора са едни и същи врагове на Тръмп и на Русия.

Съдбата на Тръмп и ситуацията в САЩ висеше на косъм. Какво се случи последните седмици:

Внезапно края на декември Пелоси извърши няколко пътувания в Близкия Изток и Афганистан.

3 януари американски безпилотник на иракско летище уби иранския национален герой Сюлеймани – пълно подставяне на Тръмп.

27 януари падна самолет на ЦРУ в Афганистан и загина Д’Андреа – организаторът на убийството на Сюлеймани. Жена му е мюсюлманка, сътрудника на английското разузнаване МИ-6.

28 януари падна 2-ри американски самолет в Ирак.

Двата самолета са свалени от Личното разузнаване на Тръмп, основано от Военноморското разузнаване и Морската пехота. На тях е имало диверсионни групи за извършване на терористичен акт на 2 февруари във Флорида. Те би трябвало да са иранци, отмъщаващи за Сюлеймани.

31 януари, 2 часа преди пристигането на Тръмп в резиденцията си във Флорида, джип със 120 км/час през бариерите се врязва в главния вход във времето, когато там е трябвало да бъде Тръмп. А Тръмп се оказа, че е закъснял.

Реално имаше заговор против Тръмп, провален от Личното му разузнаване.

Ситуацията много прилича на май 1937.
Тухачевски, масон, съратник на Троцки, предател, враг на Русия, декември 1936 лети във Великобритания. Прави заговор против Сталин. Терористите би трябвало да са 1 май на трибуната на мавзолея и да застрелят Сталин и още петима негови съратници. Но 2 дни преди това арестуват терористите. Когато Сталин излиза на трибуната, Тухачевски протяга ръка, но Сталин не се ръкува с него.
По време на парада Тухачевски така и не дочаква изстрелите, след които той трябвало да стане пробритански диктатор. По-късно е арестуван.

По-нататък Тръмп ще започне чистки – министърът на отбраната Еспер, държавния секретар Помпео, хора от ЦРУ, които заедно с Бренън го подставиха на летището в Багдат.

Gordon Duff

Главният редактор на „Ветеранс Тудей“ Гордън Дъф обяви, че руските комплекси С-400 вече са в Куба и могат да блокират потенциални атаки над резиденцията на Тръмп във Флорида.

Тръмп е най-добрият избор и за САЩ, и за съюзните отношения с Русия, защото имаме общ враг – ЛОНДОН, ТРЕТИЯТ КАРТАГЕН.

https://www.youtube.com/watch?v=GDA2ImqE0jw

Подробности в 11 м. видео „Мировая политика 88″. Трамп: зачистка заговора“ на проф. Игор Панарин, наричан Путински Макиавели за прецизните му съвети към руското ръководство.
– Декан в Дипломатическата Академия към Министерството на външните работи на Русия;
– Академик към Военната Академия;
– Работил в Роскосмос и ЦИК;
– Работил е в КГБ с генерал Дроздов – нелегал, резидент на разузнаването в САЩ и 12 г шеф на нелегалите – с ключово влияние в изграждането на Панарин като стратегически анализатор.

Олег Костадинов, Яндекс

Последно от СВЯТ

Ню Йорк Пост: Педерастите и лесбийките в Америка се удвояват всяко поколение, ако продължим да се движим по тази траектория през 2054 година всички ще бъдат такива (ВИДЕО)

Статията във в-к Ню Йорк Пост: https://nypost.com/2022/05/27/left-wing-critics-says-bill-maher-should-be-canceled-over-lgbtq-comments/ ВИДЕО   ТИЯ ЛИ ЩЕ ВОЮВАТ С РУСИЯ!? ИЛИ ТРАВЕСТИТИТЕ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница