Има ли връзка между Христо Иванов и Маджо? (ВИДЕО)

/

Човек на СИК и свидетел на „Антикорупционния фонд“ шушне за Маджо на ухото на Христо Иванов


Видео с участник на протеста, който разговаря и се снима с лидера на „Да, България“ Христо Иванов, разгорещи социалната мрежа и повдигна естествено въпроса: Има ли нещо общо между Иванов и Младен Михалев-Маджо. На видеото се вижда как мъж се доближава до лидера на „Да,България“ и се шегува с него.

 

https://www.facebook.com/christo.komarnitski/posts/10213968323240560

 

Христо Комарницки: Въпроси към Христо Иванов

Във видеото на Христо Иванов след 10 мин:
„Като станеш премиер да не ни забравиш.“
„Изключил съм си телефона, защото тоя се е обадил на Маджо“
Иванов прави знак да замълчи.
После поглежда камерата с физиономия спийчлес.
Следните въпроси към Христо Иванов:
Кой и защо си говори с Маджо?
Кой и защо докладва и предава информация от първа ръка за разговори с Маджо на Христо Иванов?
Защо Христо Иванов се притеснява от темата за разговори с Маджо и прекъсва своя събеседник за тази информация, но пък е много словоохотлив с други събеседници и теми?

 

https://www.youtube.com/watch?v=5AK7qFqwmbc

 

В последствие обаче тонът става по-сериозен и се споменава псевдонима Маджо. Ето какво написа Христо Иванов във фейсбук минути след създалата се ситуация:

Във връзка с въпроси, които ми е задал Христо Комарницки, по повод последното ми живо включване от Орлов мост, да уточня:

По време на протестите към мен постоянно се обръщат хора, които искат да се снимаме, да се запознаем, а често и да ми споделят всякакви информации и разкрития.
По същия начин, след излъчването на третата серия на “Осемте джуджета”, г-н Димитър Ламбовски се запозна с мен на един от протестите. Имали сме няколко разменени реплики във връзка с тази история.
Днес той се приближи към мен по време на мое живо включване, за да се снима с мен и каза фразата “изключил съм си телефона, защото тоя се обадил на Маджо…”. Прекъснах го, защото не смятам, че моите лайфове трябва да се превръщат в платформа за разпространение на подобни сюжети.
Разбирам, че ако свидетел по “Осемте джуджета” казва, че си е изключил телефона, защото някой е разговарял с Маджо, това представлява интерес, но лично аз нямам никаква представа коя мутра с коя друга мутра е разговаряла.
Това е всичко, което аз мога да кажа по темата.

https://www.facebook.com/hristaky/posts/10221916026422635

Последно от БЪЛГАРИЯ

Снимка на деня + ВИДЕО

СНИМКА НА ДЕНЯ   Интервю на хирурга, който смяташе, че неваксинираните трябва да се оставят да

The Bulgarian Times

Фейсбук страница