Инаугурацията бе пълен провал, с гузни погледи пред целия свят, знаещ за фалшифицираните избори (ВИДЕО)

/

Доналд Тръмп наруши поредна традиция, като отказа да изпрати правителствен самолет за своя наследник Джо Байдън. Байдън, заедно със съпругата си Джил, трябваше сами да стигнат до церемонията по инаугурацията на 20 януари – те използваха чартърен полет на Boeing 737.

Инаугурацията бе пълен провал. Такъв позор навярно не съм виждал в живота си. Самата процедура беше тягостна. Клинтън даже заспа.

ВИДЕО

Не беше много весело, с гузни погледи пред целия свят, знаещ за фалшифицираните избори. Не само Тръмп и обкръжението му (Лин Ууд, Сидни Пауъл, генерал Флин и др.), но и самите демократи знаят, че са хванати. Либерално-демократичните медии се лъжат, че ако продължат да прокарват дневния си ред, могат да избегнат последствията. Погледнете самата инаугурация. Пристигнаха около 2000 души, някакви псевдо знаменитости, на които разбира се са платили. И 25000 национални гвардейци, които охраняваха всичко това. Нормална бананова република, където всичко се получава отлично. Каквито изборите, такава и инаугурацията. Заради това и нито една телевизионна компания не показа картина от птичи поглед.

За сравнение, на инаугурацията на Тръмп нямаше никакви 25000 въоръжени до зъби национални гвардейци, а 3 милиона души, дошли сами, без да им плащат. Беше пълно с хора, всичко беше запълнено, включително целият площад, който сега бе покрит със знаменца да не стои празен.

Но провалът бе не само в реалния живот, а и във виртуалния. Пред вас е порталът на Белия дом, инаугурация на 46-ти президент на Съединените Щати.

Числа от снимката:
122 529 души я гледат при 1,89 милиона абонати
2 600 харесвания
17 000 не харесвания, 6,5 пъти повече от харесванията.

В онлайн обществото за такива показатели биха ги нарекли „скапаняци“. Тук не можеш да излъжеш хората. Те казват „Това съдържание не ни харесва, много лошо, много лошо!“

Преди 4 години числата бяха обратни:
783 064 души я гледат в канала на Белия дом, при само 35 300 абонати (за да стигнат до 1.89 милиона за 4 години при Тръмп).
10 000 харесвания
5 500 не харесвания

Появи се и Хънтър Байдън. Дали сега ще продължи доброто си сътрудничество с онази компания PornHub.

А кой повече от всички се радваше на инаугурацията, разбира се Комунистическата Партия на Китай!

Официозът вестник Синхуа пише: „Добро отърваване, Доналд Тръмп!“ Сега риториката ще се разгръща от „Виновен за всичко е Китай“ към „Ръката на Кремъл“. Нищо лично. Това е отдавнашна традиция. Трябва някой да бъде обвиняван за собствените си провали.

Във Флорида, по пътя от летището, хората посрещащи Тръмп бяха повече от колкото на инаугурацията в същия момент. В законодателния орган на Флорида е внесено предложение главният път, минаващ през целия щат да носи името „Президент Доналд Джей Тръмп“.

Текстът до тук бе от следното видео:

Байдън махна портрета на президента Андрю Джаксън от Овалния кабинет и постави бюст на Сезар Чавес, защитник на правата на емигрантите.

Защо има портрет на президента Андрю Джаксън в кабинета на Доналд Тръмп?

Когато президентът Джаксън беше попитан преди смъртта си какво смята за най-голямото си постижение, той отговори без колебание: „Аз убих банката“. Джаксън освободи Америка от властта на първата вълна банкери и ликвидира националния дълг, който по това време възлизаше на огромна сума, сравнима с днешната. Не е изненадващо, че имаше много опити за убийство на Джаксън. Атаката продължава 200 години. Америка се управлява от Федералния резерв. Основните акционери са господарите на парите, те са и собственици на Америка.

  • Олег Костадинов, Яндекс

ПО ТЕМАТА 

Байдън: Изградихме най-голямата и всеобхватна организация за изборни измами в историята на американската политика (ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

 

Последно от ВИДЕО

Фейсбук страница