Интересни факти за 5G от Артур Фърстънбърг

/

 

Доказателствата затрупват света, свикнал да хвърля вината за всяка болест върху бактерия или вирус, игнорирайки врага, с който сме поканили и погрешно приели за приятел. Доказателствата се увеличават и не само е безполезно да се опитваме да се крием от микроскопичната генна секвенция, която вече е заляла земята, над която нямаме контрол, но и за болестите се обвинява този вирус, и които с право ни ужасяват, отчасти са причинени от враг, който сами сме си създали и който сме отказали да признаем като смъртоносна заплаха, каквато е. Неслучайно Ухан, Китай, включи първата си комуникационна мрежа 5G само две седмици преди първият известен човек да се разболее там от болестта, която оттогава затвори света. Не е случайно, че круизният кораб Diamond Princess отплава с 5G сателитни комуникационни антени на борда, непосредствено преди същата болест да разболее стотици от пътниците му. Неслучайно Германия тази пролет внесе 4G-LTE технология за първи път в райони близо до границите си непосредствено преди малки птици да започнат да умират в голям брой точно в тези райони.

 

Микроорганизмите са съставни елементи на живота на Земята. Микровълновата радиация е чужда и смъртоносна за живота на Земята. Време е човечеството да признае тези факти.

 

КРУИЗНИЯ КОРАБ „ДАЙМЪНД ПРИНСЕС”

 

 

На 3 февруари 2020 г. круизният кораб „Даймънд принсес“ беше поставен под карантина в Йокохама, Япония, след като пътник е тестван положително за COVID-19. В крайна сметка 381 пътници и членове на екипажа се разболяха, а 14 починаха. По-късно стана ясно, че COVID-19 вероятно се е разпространил по целия кораб, преди да започне карантината. Карантината – на кораба, както и в останалата част от обществото – беше безполезен опит за контрол на неконтролируемото, като запушване на дупка в язовир или хиляда или милион дупки, докато по-голямата част от водата всъщност си прелива над язовира и ни наводнения отгоре.

 

На 3 февруари 2020 г., в същия ден, когато „Даймънд принсес” беше поставен под карантина, сателитната компания SES пусна прессъобщение, рекламиращо „най-добрият WiFi в морето“ и обяви, че Princess Cruises ще използва „хибридна средноземна орбита (MEO) и геостационарна (GEO) мрежа“, за да се превърнат в „първите круизни кораби, които имат достъп до новаторската комуникационна система, базирана на спътник O3b mPOWER на SES“. mPOWER използва технология за формиране на лъчи и честоти от 17 до 30 GHz, а SES гордо се хвали, че сателитната му система е част от глобалната 5G мрежа.
SES uses beamforming to steer capacity on ships
„Ние предлагаме с най-бързият WiFi в открито море, улесняващ поточното ви предаване на филми, поддържането на връзка в социалните медии и дори текстовете с приятели и семейството на борда с вас!“, рекламира Princess Cruises тук:
Stay Connected at Sea with MedallionNet™.
Всеки круизен кораб „Принсес” има 7000 сензора, 650 сензорни стенно монтирани устройства, 1780 точки за достъп до WiFi, 4030 цифрови дисплея в частни стаи и 75 мили кабел.
Princess Cruises’ ‘Medallion’ set to revolutionise cruising
Антените на корабите, които общуват със спътниците, са огромни глобуси, които изглеждат така:

 

Източник: https://www.satellitetoday.com/mobility/2020/02/03/princess-cruises-to-have-first-fleet-with-sess-o3b-mpower-network

mPower работеше на „Даймънд принсес” по време на епидемията от коронавирус. Снимка на круизният кораб от 5 февруари 2020 г., докато е бил под карантина в Йокохама, показва петте антени, които са имали на борда:

 

Източник: https://www.businessinsider.com/wuhan-coronavirus-japan-cruise-ship-diamond-princess-quarantined-cases-2020-2?

СОЦИАЛНА ДИСТАНЦИРАНЕ ЗА ПТИЦИТЕ?

 

 

„По-рано неидентифицирана болест в момента заплашва сините синигери, големите синигери и други малки пеещи птички в цяла Германия“, съобщава германската природозащитна организация NABU.
Blaumeisensterben durch bakterielle Infektion
Първите случаи са докладвани на 11 март 2020 г. и до 21 април броят на съобщените болни и умрели птици е около 26 000.
Cause of Blue Tit deaths identified
Въпреки че това заболяване е приписвано на бактерия, приликата му с COVID-19 не може да бъде избегната. Птиците се описват като „апатични птици с дихателни проблеми“. Те не могат да се хранят, изглежда, че са „неутолимо жадни“ и след това умират. Изключителната жажда е широко отчитан ефект на микровълновото лъчение. Често се съобщава и при случаи на COVID-19.

 

Абсурдно NABU казва на хората да спрат да осигуряват хранилки и поилки, за да наложат „социално дистанциране“ на птиците.
Blaumeisensterben durch bakterielle Infektion – Melden Sie uns kranke oder tote Blaumeisen
NABU публикува карта на германските региони, показваща броя на отчетените смъртни случаи на синигери на 100 000 обитатели
https://www.nabu.de/news/2020/04/27990.html.

 

Най-голям брой смъртни случаи на птици се наблюдават по поречието на р. Мозел и в района около Олденбург в Долна Саксония. Това са области, в които Vodafone обяви в прессъобщение на 10 април 2020 г., че току-що е разширила мрежата си от 4G-LTE клетъчни кули.
Mobilfunkausbau: Vodafone baut neue LTE-Antennen für 140.000 Nutzer
Vodafone заяви, че е затворила „една от най-гадните радио дупки“ в Долна Саксония, а преди това е имало само 2G обслужване по поречието на р. Мозел.
LTE Netzabdeckung an der Mosel

„Компанията е реализирала повече от 1000 LTE проекта през последните няколко месеца“, каза Vodafone и увеличава мощността на 500 съществуващи LTE станции и модернизира още 260 станции до 4G-LTE.
https://www.computerbase.de/2019-10/grenze-lte-vodafone-funkloch-deutschland/

 

МИСТЕРИОЗНО ЗАБОЛЯВАНЕ СРЕД МАЛКИТЕ ДЕЦА

 

 

Казаха ни, че COVID-19 е сериозно заболяване главно при възрастни хора и че не засяга малките деца. Сега обаче се описва неизвестна болест при деца в Обединеното кралство, Испания, Италия и САЩ и тъй като много от тях са тествани положително за COVID-19, вируса отново е обвинен за това – въпреки факта, че други деца с новата болест са с отрицателни тестове за вируса. Децата се появяват с „многосистемно възпаление с грипоподобни симптоми“
(Coronavirus alert: Rare syndrome seen in UK children)
и „с кръвни параметри, съответстващи на тежка форма на COVID-19“
(Coronavirus could be tied to a rare but serious illness in children, UK doctors say)
Те могат да бъдат превъзбудени, объркани, да имат тежко затруднено дишане, да имат припадъци, ниско кръвно налягане, възпаление на сърцето, коремна болка, кожен обрив и особено при тийнейджърите, болки в тестисите. Заболяването се нарича вариант или на синдрома на токсичния шок, или на болестта на Кавасаки. Но симптомите са всички до един класически ефекти на радиовълнова болест.
Radio Wave Packet

ПАНДЕМИЯТА ЗАПОЧНА С 5G

По ирония на съдбата страхът от повторение на бедствието от испанския грип от 1918 г. е основателен. Но светът се страхува от грешното нещо. През 1918 г. стартираха две неща: нов вирус и нова технология. Технологията (радиовълните), а не вирусът, е убила 50 млн. души. И това е същата технология (радиовълни), която е в основата на настоящата пандемия. След сто години светът все още е със зарита в пясъка глава. Карантините не са защитили никого през 1918 г. Маските, дезинфектантите, социалното дистанциране и карантините не защитават никого през 2020 г. и няма да защитят никого от онова, което предстои. Тази пандемия започва с 5G, където и да е бил прокаран.

„5G беше пуснат тук преди два дни“, пише Гудрун от Сиатъл, Вашингтон на 8 декември 2019г. „Веднага след като беше включен, започнах да чувам нискочестотен шум в черепа си. Когато посетих Германия това лято, чух абсолютно същия сигнал и беше постоянен. Можех да го забележа в тишината на нощта. С облекчение се върнах в Сиатъл, без да го чуя повече до сега.”

 

„Живея в многоетажна сграда с 12 мобилни антени, които в момента са на покрива ми“, пише Лилия от Англия на 14 януари 2020 г. „През последната година здравето ми започна да се повлиява, с болки в костите, стомаха и гърдите, сърдечни болки и болка в слънчевия сплит. Имам калцификация по ноктите на краката, диагностицирана съм с анормални кръвни клетки, които са причинили анемия и сърдечна аритмия.“

 

„AT&T току-що разгърнаха своята 5G“, пише Гуен от планината Шаста, Калифорния на 26 януари 2020 г. „Сега изпитвам силно виене на свят и болки в главата, нарушения на слуха и очите се възпаляват. Съседът ми преживява същото.”

 

„Живеем в стейбъл ярд в провинция на Шотландските границите“, пише Лорайн от Шотландия на 11 февруари 2020 г. „През нощта Телеком дойде и пусна оптични кабели към домовете, а някои минават над нашия покрив. Съседите ни са доволни да получат 50 пъти по-бърз интернет, но използват безжична връзка в къщите си и всяка от тях е предавател на сигнала. След свързването на оптичните кабели беше като кошмар. Главата ми се усещаше сякаш ще избухне, кожата на ръцете ме сърбеше и пареше, а краката ме боляха и получавах спазми. Имах шум в ушите като вой, беше толкова интензивно и изпитвам невероятни главоболия, така че сякаш главата ми ще се пръсне, а мускулите на врата ми са сковани. Не дишам, трябва да се насилвам да дишам. Освен това очите ме болят и парят.“

 

„Бях готов да побегна за живота си преди няколко дни, след като влязох в града и изпитах 5G за първи път“, пише Пат от Япония на 29 февруари 2020 г. „Това, което ме изненада, не беше реакцията на собственото ми тяло към него, а невропсихологичните ефекти, които наблюдавах при хората около мен. Това беше страшно.”

 

„Имаме 5G 3.6GHz антена на 300 м от дома ни“, пише Анджела от Австралия на 1 март 2020 г. „Лошото здраве и умората станаха нормални за толкова мои съседи.“

 

„Имаме антени с усилватели, които ги правят 4.5G“, пише Мишел от Монреал, Квебек на 3 март 2020 г. „От ноември 2018 г., когато инсталираха антените, няма паяци, птици, мравки, катерици. Хората са болни и нашите домашни любимци също се разболяват.”

 

„Кулата Телус се активира в средата на ноември и е на около 120 метра от дома ни”, пише Маркус от Голд Ривър, Британска Колумбия на 17 март 2020 г., „на нивото на очите ни се пада, тъй като домът ни се намира на малка планина. Жена ми, която се възстановяваше добре от левкемия, започна да се влошава, когато кулата пристигна. Тя почина на 13 февруари.”

 

„Бил съм на операционната маса два пъти през последните 30 дни за сърцето си“, пише Ан от Колорадо на 15 април 2020 г. „Ръцете ми треперят, пръстите ми треперят независимо единот друг. Сърцето ми се усеща така сякаш през него гори електрически ток. Усещам, че иска да избухне от гърдите ми. Живея на 10-тия етаж в 11-етажна сграда. Има пет панела на 5G клетъчни кули на около 35 фута над дивана ми. Зрението ми драстично намаля, паметта ми се губи и от януари изпитвам гадене, което се появява и изчезва. Изпитвам изтощение и имам проблеми със съня.“

 

„Аз съм на 46 и в добро здраве“, пише Андрю от Гернси на 5 май 2020 г. „Властите в близост до мен започнаха да тестват 5G в началото на тази година. Скоро след като започнаха, аз и много други развихме упорита кашлица, която продължи 3 месеца и не е напълно изчезнала.”

 

Сан Марино има 99% покритие на 5G от 17 декември 2018 г., като са работили и 3.5 GHz и 26 GHz честоти. Днес Сан Марино има най-високия процент на случаите на COVID-19 и най-голям брой смъртни случаи от COVID-19 на 1000 души в света.

Иран няма 5G. Но на 13 февруари 2020 г. тя обяви, че 4G – което всъщност е 4G-LTE – е започнало да работи в „почти всички градове, градчета и села в цялата страна“. Коронавирусната епидемия започна в Иран по-малко от две седмици по-късно.

COVID-19 накара лекарите да се почесват по главите, защото виждат две епидемии едновременно при едни и същи хора: респираторен вирус, за който са учили в медицинското учебно заведение, и електромагнитно покушение, за което не са учили и нямат разбиране за него.

Лекарите „описват пациенти със стряскащо ниски нива на кислород – толкова ниски, че обикновено биха били в безсъзнание или близо до смъртта – говорещи и преплъзващи палец по телефона си“, съобщава Washington Post на 22 април 2020 г.
A mysterious blood-clotting complication is killing coronavirus patients
Това, което лекарите не осъзнават, е, че тези пациенти изпитват кислороден глад и са близо до смъртта, защото те говорят и сърфират по телефоните си, а не само заради вируса. Експеримент от 1977 г. върху животни установява, че излагането на нискомилиметрови вълни прави клетките им неспособни да използват кислорода, който дишат: клетките в изложените животни са използвали до 64% ​​по-малко кислород, отколкото клетките в неекспонираните животни.
CIA-millimeter-waves-1 PDF

И причината не е само в техните телефони. Болничната среда превръща болните хора в мъртви хора, тъй като е много пълна с източници на електромагнитна енергия. Когато написах първата си книга по тази тема през 1981 г., “Effects of Radiant Energy on Living Organisms: A Review of the Literature”, бях шокиран, когато открих, че по това време болниците са били една от средите с най-голямо електромагнитно замърсяване в модерното общество.

Бях третата си година в медицинското училище. Тогава CAT сканирането и ЯМР все още не бяха налични и записите се съхраняваха на хартия, а не на компютри, но медицинската практика вече включва хиляди различни електрически и електронни устройства. Имаше рентгенови апарати, диатермични апарати, таймерни устройства, термостати, превключватели, работещи с протектора, неврохирургични стимулатори, ултразвукови устройства, усилватели на изображения и флуоресцентно осветление. Хирурзите са били изложени на електрохирургични единици на по-високи нива на радиочестотно излъчване от това, което е беше позволено във всяка друга професия: до 1000 V/m електрическо поле.

Днес, освен това, RF лъчението прониква в настилките на болничните отделения от безжичните компютри и точки за достъп, мобилните телефони в ръцете на всеки лекар и пациент, комуникационнитеантени на покрива, безжичните телеметрични устройства, прикрепени към пациенти, и множество други диагностични устройства и процедури, които все още не са съществували, когато бях в медицинското училище. Чудо е, че болните хора излизат живи, а в случая на Covid-19, те често не го правят.

И КОНЕТЕ СЪЩО

Пол Дойон, който в момента е в Тайланд, тъкмо ме уведовеми за епизоотията при коне, която последва непосредствено при началото на 5G там. Telecom Operator AIS официално стартира 5G услуга в Тайланд на 21 февруари 2020 г.
(AIS is ready for Thais to use the 5G service, starting today Pin Thailand as the first country that successfully delivers 5G service on mobile phone in Southeast Asia)
и за първият мъртъв кон беше съобщено на 24 февруари. Избухването беше официално обявено в Тайланд на 27 март, след като 73 коне са умрели в провинция Nakhon Ratachasima, на запад от град Накан Ратачасима. Nakhon Ratachasima е един от градовете, които са част от първоначалното прокарване на 5G. Болестта, която се приписва изцяло на вирус, наречена африканска чума по конете, е убила 539 коня в Тайланд до 18 май.
Horse deaths lead to race against time
Също така убива зебри, камили, магарета и мулета. Симптомите при заразени животни включват висока температура, назално изхвърляне, липса на апетит, затруднено дишане и внезапна смърт. Африканската чума по конете никога не е се появила в Тайланд преди.

КОАГУЛАЦИОННИ НАРУШЕНИЯ ПОРАДИ 5G

По-горе посочих линк на статия на Вашингтон Поуст със заглавие „Мистериозно усложнение на кръвосъсирването убива пациенти с коронавирус”. Въпреки че са поставени на разредители на кръвта, пациентите развиват кръвни съсиреци и получават инсулти. В Съединените щати 40% от COVID-19 пациентите развиват съсиреци. В Китай 71% от COVID-19 пациентите, които умряха, са развили съсиреци. Аутопсиите показват белите дробове, напълнени с микросъсиреци. Млади хора на 30 и 40 години получават инсулти в рекордни цифри. От 21 април Spectrum Health в Гранд Рапидс, Мичиган е приел повече от два пъти по-голям брой пациенти с инсулт в сравнение със същото време миналата година. На 22 април доктор от Ню Йорк каза по CNN, че е видял седемкратно увеличение на броя на младите хора с инсулти през предходните две седмици. В болницата Mount Sinai Beth Israel Hospital в Ню Йорк лекар, който отстранява съсирек от мозъка на пациент „вижда как нови съсиреци се заформят в реално време около него“, когато го издърпа.

И за всичко се обвинява вирус. Но всички тези пациенти потези места също бяха бомбардирани от 5G, който къпе тези общности денонощно с милиметрови вълни. Ню Йорк има 5G от 26 септември 2019 г. Гранд Рапидс има 5G от 20 декември 2019 г. И от научната литература знаем, че милиметровите вълни предизвикват съсирване.

През 1978 г. в проучването на Залюбовская и Киселев „Ефектът на радиовълните от милиметров честотен обхват върху тялото на човека и животните” (JPRS 72956, 1979, pp. 9-15; translated from Gigiyena i Sanitariya 1978, no. 8, pp. 35-39), авторите наблюдават здравето на 72 инженери и техници на възраст от 20 до 50, обслужващи генератори на милиметрови вълни. Те наблюдават „тенденция към хиперкоагулация“ при тези работници.
1978 PDF

ПАПАЯ, КОЗА И ПЪДПЪДЪК

На 3 май 2020 г. президентът а Танзания Джон Магуфули, съмняващ се в точността на PCR тестването за COVID-19, обяви резултатите от някои кръвни проби, които е изпратил в лаборатория. Изпратена е кръв от коза, овца и пъдпъдък, както и течност от папая и джакфрут.
Tanzania: goat, paw paw, jackfruit test positive for coronavirus [Morning Call]
Козата и пъдпъдъците са с положителни тестове за коронавирус. Същото направи и папаята, чиято проба беше изпратена в лабораторията с етикет „Елизабет Ан, на 26 години.“
Tanzania: Lab officials suspended after goat, pawpaw test positive for Covid-19
Овцата и джакфрутът (с надпис „Сара Самвели, 45-годишна възраст“) са тествани отрицателно.

НИГЕРИЯ СПРЯ РАЗГРЪЩАНЕТО НА 5G

На 5 май 2020 г. сенатът на Нигерия поиска от своята Комисия по съобщения, наука, технологии и ICT и Комитета по здравеопазване да извърши задълбочено разследване на 5G технологията и помоли федералната агенция, отговорна за далекосъобщенията, да прекрати разполагането на 5G „до постигането на задълбочено проучване за определяне на нейната безопасност за човешкото здраве”. „Сенатор Opeyemi Bamidele каза, че би било безотговорно всяко правителство да се абонира за технология, която няма да бъде безопасна за своите граждани“, съобщава ежедневникът Punch. Senate asks FG to suspend 5G network deployment

Нигерия се присъединява към Словения и Папуа Нова Гвинея като страни, които са прекратили разполагането на 5G по здравословни причини.

СЛЕДВАЩОТО ИЗСТРЕЛВАНЕ НА САТЕЛИТИ Е ОТЛОЖЕНО

Следващият старт на 60 спътника на SpaceX, първоначално насрочен за 17 май, беше отложен от тропическата буря „Артур” и ще се случи чак след 27 май. Получих доста съобщения от цял ​​свят от хора, които са получили сърцебиене без причина от последното изстрелване на 60 спътника, което се случи на 22 април. Изпитвах същото. Моля, свържете се с мен, ако сте имали сърцебиене без видима причина оттогава.
За връзка с автора:
Arthur Firstenberg
P.O. Box 6216
Santa Fe, NM 87502
USA
phone: +1 505-471-0129
info@cellphonetaskforce.org
https://www.5gSpaceAppeal.org

Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн”

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

Фейсбук страница