Искате ли да сте част от съпротивата?

Тук ще намерите целия анти-пропаганден материал, който ни пращат съмишленици, наши читатели и хора желаещи да участват в някакви реални действия за информиране на сънародниците ни, до които не можем да стигнем чрез интернет. Всички желаещи да разпространяват могат да го направят в няколко лесни стъпки.

Всичко тук може да бъде свалено и разпечатано на хартия. След това може да бъде разлепяно, разхвърляно, раздавано и т.н. на всевъзможни места, където сметнете за удобно. Така се надяваме да провокираме хората да се замислят извън лъжите, които разпространяват централизираните медии, телевизионните ковид-„експерти“ и продажните политици на смяна.

  1. Свалете желаните картинки.

  2. Сложете ги в USB преносима памет.

  3. Разпечатайте, където ви е удобно.

  4. Разпространете, както ви е удобно.

Всичките лозунги могат да се разпространяват и в социалните мрежи и всякакви места в интернет, за да достигнем до повече хора. Споделяйте и тази публикация с контактите си.

  • ANONYMOUS BULGARIA 

 

ПО ТЕМАТА

⚠ Всички приказки за „нов коронавирус“ са всъщност една голяма измама❗
Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама❗
Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин

Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама! Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин (ВИДЕО)

 

Проф. д-р Сушари Бакди: „Родителите доброволно позволяват децата им да бъдат убити, ако позволят да им се постави ваксината за СОVID“

 

SАRS-С0V-2, или всъщност отравяне с графенов оксид? Графеновите наночастици, свързани с нервните клетки, могат да се контролират с честотите на 3,4 и 5G мрежите! Наночастиците с графенов оксид и ПЛАНдeмиятa (ВИДЕО) Интервю с Керън Кингстън, бивш служител на Pfizer (ВИДЕО) Анализ на фрази от Д-р Мариа Албарасин в списание Discovery Salud nº 251

 

⚠ НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ ❗

 

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

 

⚠ ЗАДАВА СЕ НЕВИЖДАН ГЕНОЦИД❗

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци❗

Това видео трябва да се разпространява непрекъснато и максимално❗

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

 

CDC публикува научен документ, който потвърждава цялата измама 👇

CDC и FDA фалшифицираха протокола за тестване за „COVID“, като използваха човешки клетки, смесени с фрагменти от вируса на обикновената настинка (ВИДЕО)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ)

 

0,04%! Запомнете тази цифра! Ковце набийте си това число в кухите кратуни! (ВИДЕА)

 

За излъчване по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали: Тиери Боде говори за сценарий от 2010, в който Фондация Рокфелер описва днешната “Пландемия” (ИЗКАЗВАНЕ ПРЕД НИДЕРЛАНДСКИЯ ПАРЛАМЕНТ НА 04.06.2021 г. – ВИДЕО, БГ СУБ)

 

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година!

 

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК

 

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗА ГЛЕДАНЕ ВИДЕО👇

 

Който желае може да се присъедини към групата
👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Вълнова (квантова) генетика Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка.