Искат да атакуват Крим, което е самоубийствено намерение и за Украйна, и за Европа, дори и за САЩ

Както вече казах, гледаме първата в историята танкова информационна война. Западните медии чрез тоталната си цензура не само за новините, но и за характера на нещата (бялото го очернят, а черното го избелват) повишават интереса към темата, която служи за основен параван за прикриване на всички престъпления – войната в Украйна. Но не казват, че изпращането на танкове от западните държави е чиста бутафория с оглед евентуалното обръщане на войната в полза на Запада чрез Украйна. Ето защо твърдя, че за пореден ежедневен път ставаме свидетели на промиване на мозъците чрез информация. Тук-там се промъкват числа, че танковете щели да отидат в Украйна след 3, 4, 5 месеца, че обучението на персонала ще отнеме време и прочие подробности, които излишно затормозяват потребителите на медиен паралелен комфорт.

Ясно е какво искат да направят, не го крият.

Искат да задълбочат войната на украинците като ги лъжат, че могат да победят Русия. Абсолютно същото насаждат и на европейците, че могат да победят Русия. Искат да крият всички видове кризи и катастрофи, които безумното управление на кадрите на ДД причини на довчера цивилизования Запад, разпада на държавността и човешката цивилизация там.

Искат да атакуват Крим, което е самоубийствено намерение и за Украйна, и за Европа, дори и за САЩ.

И знам какво не искат.
Не искат никой да разсъждава какво ще е положението след 3, 4, 5 месеца на Запад! Дали ще е същото или не. Аз твърдя, че далеч няма да е същото, че танковете им да свършат някаква работа, преди да изгорят в огъня на руските оръжия.

И зад всичко това стои смъртта на стотици хиляди украинци, които ще продължат да умират за западните ценности.

Последно от СВЯТ