Испания декриминализира зоофилията

Зоофилията ще престане да бъде престъпление със Закона за хуманно отношение към животните на министъра на «United We Can» (Обединени можем)

Содомията вече няма да се счита за криминално престъпление, ако няма наранявания по животното. Това е установено от новия Наказателен кодекс чрез новия Закон за хуманно отношение към животните, насърчаван от министър Йоне Белара , който беше одобрен в Конгреса на 9 февруари.

По този начин, докато новият Закон за правата на животните включва присъди от година и половина затвор и 50 000 евро за тези, които убият плъх у дома или глоби до 200 000 евро за собствениците на кучки, които забременяват, ако собствениците не са регистрирани като животновъди, сексуалните отношения с животни вече няма да бъдат криминално престъпление, стига да не причиняват наранявания, нещо изненадващо идва от United We Can, като се има предвид, че тази партия установи, че домашните животни се считат за съзнателни същества или надарени живи същества на чувствителността, както съобщава Libertad Digital.

Тази нова промяна, която влезе в сила, реформира Наказателния кодекс на ПП, който през 2015 г. установи по-строги наказания за малтретиране, изоставяне и, за първи път, за сексуална експлоатация на животни в Испания . По това време се смяташе, че подобно на децата, животните нямат способността да дават съгласие и поради тази причина скотоложството беше включено като ново престъпно поведение, състоящо се от сексуална експлоатация на животни, независимо дали са причинени наранявания, които сериозно увреждане на здравето му или смърт на животното.

Източник: https://www.mundotoro.com/noticia/ione-belarra-despenaliza-la-zoofilia-si-no-produce-lesiones-al-animal

ПО ТЕМАТА

Зоофилия: Пада и последното табу – ВИДЕО (СЛЕДВА ИНЦЕСТЪТ)

 

ОЩЕ ОТ ИСПАНИЯ

Испания премахва думите „майка“, „баща“, „мъж“ и „жена“

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ