/

Истината за Антъни Фаучи: д-р Джуди Миковиц (ВИДЕА)

 

Д-р Джуди Миковиц – Доктор по биохимия и молекулярна биология към Университета Джордж Вашингтон, Докторант по молекулярна вирусология към НАЦИОНАЛНИЯ ИНСТИТУТ ПО РАКОВИ ЗАБОЛЯВАНИЯ и Научен директор в института за невро-имунни заболявания Whittemore, става мишена на Антъни Фаучи заради откритията си. Д-р Джуди Миковиц е една от най-способните учени от своето поколение. Тя е сътрудничила 20 години на Франк Русети – пионер в сферата на човешката ретро вирусология.

„Започнах работа в Националния институт по ракови заболявания. Ръководител ми беше Франк Русети. Изолирах ХИВ от кръв и слюнка, потвърждавайки по-ранното изолиране на същото от д-р Люк Монтание и описанието на ХИВ като възможен причинител на СПИН.

Докато Франк Русети бе извън града, получих обаждане от д-р Фаучи и той изиска от мен да му дам нашите ръкописи по изолирането и потвърждаването на ХИВ още в процеса на работа. Отказах да направя това, защото е неетично. Тези ръкописи са поверителни и само авторите им могат да му дадат копие. Той ме заплаши с уволнение за неподчинение.

Но въпреки това отказах. Беше неетично.

Когато Франк Русети се върна след няколко седмици, той даде ръкописите на д-р Фаучи, който умишлено забави публикуването им, за да може неговият стар приятел – д-р Робърт Гало, да копира нашия труд, да представи конкурентни ръкописи и да ги публикува в пресата преди нас.“

На 4 май 1984 г. д-р Робърт Гало публикува серия от документи, показващи че ретровирусът, който той е изолирал, е причинителят на СПИН.

Поради тази намеса на Фаучи се забавя разработването на тестове и ХИВ епидемията се разпространява по целия свят, убивайки милиони.

Воден от алчност и кронизъм, Антъни Фаучи – „Докторът на Америка“ – е пряко отговорен за последващото разпространение на ХИВ по целия свят.

Вместо обаче да бъде наказан за действията си, шест месеца по-късно той е назначен за директор на Националния институт по алергични и инфекциозни заболявания – позиция, която заема и до днес.

Д-р Миковиц продължава да разказва:

„През 2006 бях съосновател и развих първия Институт за невроимунни заболявания, за да изучавам причините и лечението на Синдрома на хроничната умора.“

Синдромът на хроничната умора достига епидемични размери през осемдесетте години. Докторите отхвърлят неразположението като психосоматичен „юпи грип“ (другото наименование на синдрома).

СХУ засяга основно жени.

Медицинската общност приема, че те са физически и емоционално по-крехки и смазани под натиска на корпоративната работа.

Д-р Миковиц открива, че 67% от жените, засегнати от СХУ, са носители на миши вирус, наречен XMRV – Xenotropic Murine Leukemia Related Virus (ксенотропна вирусна левкемия при мишките), който се проявява при здрави жени едва в 4% от времето.

XMRV се свързва също така с ракови заболявания, като на простатата, гърдата, яйчниците, левкемия и множествена миелома.

Много жени с XMRV раждат деца с аутизъм.

През 2009 г. д-р Миковиц и Русети публикуват своите експлозивни открития в списание SCIENCE.

Но въпросът остава:

Как XMRV влиза в хората?

„Тогава през 2011 г. нашите проучвания стигнаха до предположението, че XMRV влиза в човешкия виром чрез замърсено кръвопреливане и ваксини.“

Други изследователи свързват първите случаи на хронична умора с експериментална полио ваксина, давана на доктори и медицински сестри, в резултат на което избухва „Болничната епидемия в област Лос Анджелис през 1934 г.“

Тази ваксина е култивирана върху пулверизиран миши мозък. Ваксините обикновено се отглеждат върху редица животински тъкани. Ретровирусите от тези умрели животни могат да оцеляват в клетъчните линии и постоянно да замърсяват ваксините.

XMRV е толкова опасен, че дори самото присъствие на миша тъкан в лаборатория може да замърси други тъкани в същото помещение.

Проучванията на д-р Миковиц предполагат че XMRV има в МПР и полио ваксините, давани на американските деца, и в японската енцефалитна ваксина, давана на военния персонал.

Оказва се, че е възможно кръвопреливанията и ваксините да са носители на този миши ретровирус с различни щамове.

Когато д-р Миковиц и нейният екип са готови да огласят това предупреждение, д-р Фаучи използва властта си, за да я накара да замълчи.

Тя отново отказва да мълчи, след което са конфискувани всичките ѝ компютри и тефтери. Отказано ѝ е финансиране, както и последваща работа в правителствени програми.

Стотици хиляди американци може да са получили ваксини, замърсени с XMRV.“

 

ПРЕВОД – Ваксини и профилактика – информиран избор

 

Изгледайте това видео за пропагандата „Covid“ и как смачкват всеки, който каже истината!
Д-р Джуди Миковиц:

ПРЕВОД – Кити Жекова

 

Д-р Рашид Бутар разобличава мащабна измама в рамките на СЗО, Бил Гейтс и д-р Антъни Фаучи – ВИДЕО)

Предишна Статия

Учени: Канабисът блокира COVID-19

Следваща Статия

Изследвания на ваксини срещу коронавируса SARS показват по-тежко протичане на инфекцията

Последно от ВИДЕО

Don`t copy text!