Истината за това, което се случва по света!

Актуализиране на GCR / RV / REDEMPTION на 19 март 2020 г.
Уважаеми клиенти, това е да продължи информационната компания, свързана с новините относно глобалното нулиране на валутата (GCR) или преназначаването (нулиране) на стойността на валутите и преоценката на валутите (RV), което в крайна сметка ще доведе до възстановяване на републиките и конституциите, които никога не са били прилагани по целия свят, последван от освобождаването на фондовете за просперитет, ние всички работихме толкова усилено и допринесохме за тяхното реализиране.

В този конкретен момент мисля, че всички разбирате по-добре многото официални новини, които ви съобщавахме през последните години, по-специално отнасящи се до латентната война, която се водеше между силите, които освобождават планетата (насочени в земните действия предимно от Президент на Съединените американски щати) и тъмните (Кабала / Дълбока държава), които продължават да държат народите в робство, бедност и невежество, като прилагат планове за изтребление и глобално господство, насочени към постигане на пълен контрол над масите чрез едно правителство World.

В наши дни всички сме свидетели на последната мащабна атака, предприета от Кабала, която се събира всяка година, за да определи какви са действията, които трябва да се предприемат за управление на невежите хора, като разпространява директивите му във всички системи на власт и контрол в света (финансови , икономически, политически, търговски, информационни, медицински и т.н. …, изцяло изцяло в техните ръце, за да се приемат единни политики, за да се подчиняват все повече населението, като ги лишават от всичките им ресурси (физически и духовни) с цел поробването им.

Коронавирусът е оръжието, изстреляно от злите владетели на света с цел да убие много човешки животи и след това да достигне план за последващо унищожаване чрез разпространение на широкомащабни ваксини, които след пускането на пандемията и многобройните смъртни случаи, настъпили, всеки лесно ще желае да се инжектира в тялото, без да знае, че приема токсични вещества, тежки метали и други вещества, които променят ДНК с външни организми, които ще се активират чрез отрицателни честоти, които ще изстрелят дистанционно (виж 5G) за контрол на ума. В задължителните ваксини, получени от китайците през есента, е била възпроизведена РНК, дигитализирана (дистанционно контролируема), активирана с вълни от 60 ghz mm с 5G експериментално инсталирана предимно в Ухан, но и в много други страни по света. Същият „интелигентен прах“, който всички по света са засмукали чрез химикалки, може да се активира с отдалечени вълни. Ето защо дори и грижата за човек може да се върне и буквално да умре чрез дистанционно цифрово реактивиране. Круизът на Diamond Princess е специално оборудван с 60 ghz 5G. Почти всички тези активи са дистанционни убийства. Американците и много други в момента вдишват този „интелигентен прах“ през химикалки. Чрез добавяне на комбинация от ваксини, химиатли (интелигентен прах) и 5G, тялото става изцяло дигитално и може да се контролира дистанционно. Функциите на органите на човек, който не се счита за съвместим, могат да бъдат прекъснати дистанционно. Ухан беше пробно легло за ID2020. Елитът нарича този план 60 VHz вълна (вирус) от 60 ghz, за да ни се подиграе. Те всъщност контролират дистанционно и отвличат атаките си там, където искат най-много. Президентът Тръмп създаде космическа сила на 19 февруари 2020 г. за борба с тази въоръжена технология.
https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/president-trump-establishing-americas-space-force.
Вирусът Corona, създаден от Lab, е покритие за задължителната програма за масови ваксинации за контрол и дистанционно убийство. Ние обаче трябва насила да отхвърлим опита за задължителна ваксина, защото животът ни зависи от това.

В допълнение към войната с вируси, химически пътеки и „интелигентен прах“, „Дълбоката държава“ се опитва да доведе хората до изтощение, за да бъдат прекалено уморени от дълго време прекарано затворено в къщата и лесно да се съгласят да се откажат от суверенитета си на организъм от външен свят, окончателно ги лишава от всякаква свобода и възможност за оцеляване в човешки условия.

Няколко пъти ви предупреждавахме за продължаващата битка и причините, поради които новата финансова система – наречена Quantum Financial System (QFS) – макар и вече напълно активна и функционираща повече от година и половина, все още не беше пусната в целия свят. Всъщност сигурността, необходима за прилагането му, липсваше и се подготвяха масовите арести, които след като приключат, всички ще доведат Кабала да падне, натрапвайки се върху себе си, губейки тази война.

Операцията „Свободата на Земята“, стартирана чрез новата сателитна парична система QFS, е безпрецедентна епохална работа. Подготвена от незапомнени времена, когато човечеството ще бъде готово да се издигне, тя беше подкрепена, насърчена и инициирана от същества от светлина, дошли на тази планета, за да подкрепят нейното издигане.

Квантовата финансова система (QFS) е усъвършенствана система без еквиваленти от разумен компютър от чужбина. Той работи чрез квантов компютър, базиран на орбитален спътник, защитен от Тайната космическа програма, за да се гарантира, че той не може да бъде взет или хакнат. Квантовата технология беше осигурена от благоприятни единици на галактиката ET. Целта на новата финансова система е да прекрати корупцията, лихварството и манипулирането на Кабала в банковия свят. Това също ще сложи край на централната банкова система. Всяка държава трябва да се съобрази с GESARA, за да участва в QFS. Системата QFS ще покрие новата глобална мрежа за обезпечено с активи злато или парични преводи, за да замени централно контролираната система Swift. С активирането на QFS Галактическият алианс на Земята (леките същества, които поддържат планетата) напълно ще унищожи централната банкова система, която е проектирана да унищожи глобалната икономика и да постави световното население в робство на вечен дълг. Малко известната истина е, че QFS работи паралелно с централната банкова система в продължение на много месеци, ако не и повече от година, и противодейства на много опити за хакерство за кражба на средства, инициирани от Кабала. В резултат на това много банкери бяха уловени с червени ръце при незаконните си парични преводи и впоследствие бяха арестувани.

QFS няма сравнение и надниква с нищо известно. Няма никаква съвместна система в никоя друга технология преди нея. Той е върховен в технологиите, които прилага за постигане на финансова сигурност и прозрачност на сто процента от всички транзакции, така че всеки притежател на акаунт да бъде напълно гарантиран за парите си. С QFS световната парична система може лесно да бъде променена, така че да включва валути, обезпечени със злато, които напълно премахват необходимостта от трансфер от старата централна банкова система на Кабала. Никой никога не е подозирал, че тази мощна квантова компютърна система може да присвои цифров номер на всеки фиат / евро / йена долар, депозиран във всяка банкова сметка в световен мащаб, и да го наблюдава в реално време, като знае точно къде отиде, кога е преведен, кой го е изпратил с информацията за вход и какъв друг акаунт го е получил. Представете си безсилието на банкер, който току-що е откраднал пари и незаконно ги е превел на друга сметка, която веднага е открита и арестувана в реално време за кражба. QFS спира Deep State в своите песни. Земният алианс (същества, благоприятни на светлината) трябваше да се намеси с технологии с по-големи измерения, за да ни предложи на земляните тази супер технологично развита парична система, която имитира създаването на живо същество. Това е просто изкуствен интелект (AI), който идва с нещо, което е в състояние да замести съзнателните хора. Нашата планета Земя е живо същество с жизнената сила в симбиоза. QFS се счита за жив с доброжелателна квантова интелигентност, която взаимодейства с всяка финансова транзакция във всяка част на света на финансите, за да се увери, че е: законна, разбрана от собственика и прозрачна. Ако разбирате квантовата физика, тогава можете да разберете какъв ефект има тази квантова интелигентност върху всяка финансова транзакция, която преминава през квантовата финансова система. Тя не може да бъде компрометирана.

На 30 август 2019 г. президентът Тръмп също издаде изпълнителна заповед за създаване на специален национален консултативен комитет за квантовата инициатива.
https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-establishing-national-quantum-initiative-advisory-committee.

С престъпното разкриване на коронавируса от Кабала (което се осъществява чрез разпространението на вируса по въздуха в небето по света, по животни в месото и яйцата, които ядете и по суша, например в болници), силите dark започнаха най-голямата атака, виждана досега с надеждата да спрат президента Тръмп да спечели следващите избори и да осъществи планираните арести.

Президентът Тръмп отговори на атаката на коронавируса с пускането на глобалното нулиране на валутата (GCR), инициирайки този план за глобални промени, който ще донесе справедливост и свобода в целия свят. В края на миналия ноември Тръмп беше подписал акта за иницииране на GCR и изпращане на своите военни в Европа и други части на света с цел защита на арестите и населението. Масовите арести бяха инициирани този март според предвиденото от нас и според оценката на доклада, подаден миналия декември от Закона за наблюдение на чуждестранното разузнаване (FISA) по отношение на злоупотребите и терористичните действия, извършени от членове на американското национално правителство. Моля, вижте Приложеното изявление на адвокат Уилям Бар, подадено до Министерството на правосъдието на Съединените щати, понеделник, 9 декември 2019 г.
https://www.justice.gov/opa/pr/statement-attorney-general-william-p-barr-inspector-generals-report-review-four-fisa.

Оцелелите от ритуалното насилие на Сатана (SRA) свидетелстват пред международни съдилища, че глобалните елити, включително известни политици, холивудски звезди, европейски роялти и частни банкери в САЩ, Канада, Обединеното кралство, Холандия и Австралия, имат психически травмирани / психически контролирани бебета, малки деца и юноши с човешки сатанински педофилски действия, завършили с ритуали за жертвоприношение на деца. Разследващите отдавна си сътрудничат с Интерпул за импийчмънт и арест на глобални политически елити, за които се смята, че са извършили педофилия и престъпления срещу човечеството, включително държавна измяна.

Докладът на FISA ще блокира престъпни деяния, свързани с: Уран първи; до Фондация „Клинтън“; Fusion GPS; престъпленията от 11 септември 2001 г .; масовите убийства от 11 март 2011 г. от ядрената енергия и цунамито Фукушима; клането в Бенгази; отвличането на малайзийския въздух 370; масово убийство в Хаити; педофилия; опити да се подкопае волята на народа чрез заговор с чуждестранни служители за сваляне на надлежно избран президент на Съединените щати; актове за нарушаване на Закона за шпионажа от 1912 г., актове за държавна измяна; изборни измами; на трафик на деца; до убийства; към порнография; пране на пари; до корупция; лъжесвидетелстване; състезанието с оръжия и наркотици; трафик на хора; експлоатация на деца: отвличане; събиране на органи; изнудване на гласове по политически въпроси чрез регистриране на партии по педофилия, където децата са били изнасилвани, измъчвани и убивани; злоупотребата и конфискацията на парите на данъкоплатците в САЩ чрез незаконното използване на Федералния резерв, IRS, САЩ. Корпорация, Лондонския град и Светия престол и частна собственост; в допълнение към неприлагането на закона NESARA / GESARA относно свободата от дълг, одобрен от Върховния съд на САЩ, от Американския конгрес с тайно заседание на 9 март 2000 г. и подписан от закона Бил Клинтън през октомври 2000 г.

Комплексът от закони, произтичащи от важните реформи, стартирани в Съединените американски щати под името „Национален закон за икономическа стабилизация и възстановяване“ (NESARA), сега преименуван на „Закон за глобална икономическа сигурност и възстановяване“ (GESARA), включително всички 209 държави суверени на света (одобрени от преразглеждането на Парижкото споразумение за изменението на климата през 2015 г.), винаги е бил дълбоко против глобалните елити / илюминати, които управляват света, както и от предишния президент Джордж Буш, който организира много терористични атаки за да се предотврати окончателното му изпълнение.

НЕСАРА / GESARA, законът предоставя значителни ползи за американците и други народи от всички нации, включително:

1. Преводът на всички банкови дългове, кредитни карти, ипотеки и други банкови дългове като средство за 100 години банкови и правителствени измами с обявяването на глобален юбилей за дългове.

2. Премахване на данъка върху дохода и създаването на единен фиксиран данък върху продажбите на несъществени „нови стоки“.

3. Преходът към паричния суверенитет от Министерството на финансите на САЩ, който ще погълне Федералния резерв, като пусне нова валута на базата на благородни метали (Unites States Note – USN – нов долар, поддържан със злато *). Останалите страни също ще могат да пуснат своите валути с хеджирано злато, след като национализират централните си банки.

* На 20 септември 2017 г. президентът Тръмп издаде изпълнителна заповед да направи САЩ. долара обезпечен с активи (подкрепен със злато и други ценни ценности). На 29 март 2019 г. финансовата система окончателно премина към „златния стандарт“ с окончателното активиране на QFS.

4. Възстановяването на конституционните закони и на реалните републики (никога реално не е започнало) в Америка и в останалия свят.

5. Оставката на сегашните директори, заменени от президента и вицепрезидента, конституционно избрани с нови избори в рамките на 6 месеца от обявяването на реформите.

6. Задължението на избрания президент да обяви „мир“, за да гарантира, че международните банкови подобрения протичат безпроблемно, както и да обявят незабавния край на военната агресия на САЩ и много други подобрения.

7. Освобождаване на средства за благоденствие с огромни суми пари за подпомагане на семейства и за хуманитарни цели.

8. Пускането на над 6000 патентовани патенти на технологии, които се държат на обществеността под прикритието на националната сигурност, включително безплатни енергийни устройства, антигравитационни и звукови лечебни машини.

9. Елиминиране на всички настоящи и бъдещи ядрени оръжия на планетата Земя.

10. Разкриване както на хуманоиден, така и на нехуманоиден (извънземен) живот на повърхността на Земята и в цялата ни галактика.

Юбилеят на дълга ще се проведе едновременно с глобалното възстановяване на валутата (GCR / RV). С цел спиране на корупцията, Юбилеят на дълга ще нулира текущите деривати (всички дългове, включително банкови дългове и ипотеки) и ще постави световните валути при равни условия.

Този закон окончателно ще установи мира на Земята, като сложи край на диктаторския режим и управлението на илюминатите в САЩ и в останалия свят.

Ето защо, когато в петък, 13 март 2020 г., Тръмп заяви, че Съединените щати са в извънредно положение, той посочи, че иска да започне GESARA и зелената светлина е включена за „Глобално нулиране“. Същият петък с обявяването на извънредното положение на 13 март също искахме да обявим по мек начин, че Съединените щати са в медицинско военно положение, което може да позволи на Тръмп да има по-големи правомощия. Така границите на САЩ бяха запечатани и забраната за полети стана в сила.

Както всички знаете, този процес е планиран отдавна и в момента президентът Тръмп използва пандемията на Коронавирус за покриване на дейностите по нулиране и масови арести.

На 14 март, с прекъсването на Американския конгрес, вратите бяха отворени за започване на масови арести, свързани с откриването на обвинения на високо ниво за злоупотреба с FISA. Очаква се тези масови арести да продължат няколко седмици и месеци.

По-долу е изпълнителната заповед, издадена от президента Тръмп на 21 декември 2020 г., която ви позволява да блокирате имотите на хора по целия свят, замесени в сериозни нарушения на правата на човека или корупция. На практика орденът засяга всеки, който е виновен за нарушаване на човешките права и корупция, не само в САЩ, но и в целия свят. Така че засяга всички, включително чуждестранните правителства и техните служители. All. И ги удря в най-болезнения момент: пари, недвижими имоти, акции и т.н. с блокадата и конфискацията. Именно с този акт президентът Тръмп успя да започне арестите на престъпници по цял свят, като окончателно стартира квантовата финансова система, която вече е напълно функционираща в банки по целия свят, съвместно със старата система FIAT, която в момента се руши.
https://www.whitehouse.gov/presidential-actions/executive-order-blocking-property-persons-involved-serious-human-rights-abuse-corruption.

Пандемията COVID-19, комбинирана с нефтената война, всъщност потопи пазарите до точка на възвръщаемост в понеделник, 16 март, когато Dow Jones отвори на 20 990 пункта в червено, въпреки че Фед спадна лихвите до „0“ и се насочиха в икономиката над 1½ трилиона долара. Така окончателно беше унищожен американският долар FIAT, издаден от ФЕД (частна банка), заедно с колапса на пазара. Всички пазари на акции и криптовалути се сриват.
https://www.foxbusiness.com/markets/us-stocks-march-16-2020.

През последните няколко години има над 160 000 запечатани обвинения във федерални съдилища в САЩ срещу глобални и политически елити, като вече са издадени 1613 обвинителни актове и над 500 000 ареста, които ще бъдат извършени по целия свят.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1kVQwX9l9HJ5F76x05ic_YnU_Z5yiVS96LbzAOP66EzA/htmlview.

Дълбоката държава (правителството на сянката на Кабал) управлява мрежа за трафик на деца в размер на 150 милиарда долара годишно. Над 800 000 деца в Съединените щати и 8 000 000 в световен мащаб изчезват всяка година. Тази мрежа беше съсредоточена във Ватикана, където във вторник, 25 февруари, повече от 80 членове на мощната мафия Ндрангета във Ватикана, включително 66 свещеници, бяха арестувани или обвинени от Интерпул заедно с над 600 италиански полицаи, като по този начин започнаха масови арести за финансови престъпления, педофилия, международен трафик на деца, сексуална злоупотреба, човешки органи и надпревара с наркотици. Италианските летища са напълно затворени не само за Коронавирус, но и за да не позволят на престъпниците да избягат.

Кевин Анет отдавна работи за разкриване на тъмните грехове на Ватикана:
https://beforeitsnews.com/celebrities/2017/05/vatican-global-elites-found-guilty-of-child-sacrifice-2475081.html.

Конспирация на йезуитите от ватиканските убийци:
https://vaticanassassins.org/2018/02/11/ejp-personal-letter-to-president-donald-trump-on-jesuit-conspiracy-against-america.

Към петък, 6 март, в различни страни са извършени 2200 или повече арести на глобални и политически елити, главно на демократични субекти в САЩ и в картели по целия свят. Още в четвъртък, 12 март, в Мексико бяха арестувани над 600 престъпници на наркотрафиканти, огнестрелни оръжия и хора.
https://twitter.com/breaking911/status/1237819010542178304.

Обединените арабски емирства завършиха арестите си в Обединените арабски емирства и кралското семейство на Обединените арабски емирства.

Междувременно евреите са освободени за първи път от 5780 години, докато преследват от властта Вениамин Нетаняху, който се покланя на Сатана.

С „DEPENDER DEFENDER EUROPE 2020“ 37 000 американски войски бяха изпратени в цяла Европа в допълнение към 320 000 военнослужещи, които вече присъстваха на място. Американските войски официално са в Европа за учение в НАТО, въпреки че истинската мотивация беше да се извършат масови арести и да се блокират активи на „дълбока държава“ в Италия, Швейцария, Брюксел, Антверпен, Берлин, Париж, Амстердам и Лондон , В момента 56 000 американски войски масово арестуват Кабала в Европа и Америка. Световната здравна организация в Ню Йорк беше уволнена. Военните операции, започнали в Америка, в крайна сметка ще засегнат милиони престъпници по целия свят.

Холивудският елит беше включен в масови арести. Том Ханкс беше арестуван заради педофилия и държан в хотелска стая в Австралия, където той отказа да се върне в САЩ. Той е казал на света, че страда от коронавирус.

В неделя сутринта на 15 март в 4:30 ч. Канадският премиер Джъстин Трюдо беше обвинен от САЩ за корпоративни и финансови престъпления. Медиите бяха инструктирани да промият мозъка на всички, че Трюдо и съпругата му са в карантина за вируса на Корона и че те не могат да напуснат дома си за известно време.

Следващите арести на знаменитости ще бъдат Селин Дион, Мадона, Чарлз Баркли и Кевин Спейси. Всеки ще претендира за инфекции с вируса на Corona Virus.

Осъденият холивудски изнасилвач Харви Вайнщайн се съгласи на сделка в замяна на показанията си срещу стотици холивудски знаменитости и участието им в бизнеса с наркотици, педофили и трафик на деца. Вместо 55 години затвор той получи само 23 години затвор. В замяна той даде препоръки срещу някои от най-големите и най-могъщи имена, включително принц Андрю от Обединеното кралство, бившият президент Бил Клинтън, бившият вицепрезидент Джо Байдън, Том Ханкс, Опра, Елън Дегенерас, Куентин Тарантино, Чарли Шийн, Боб Сагет, Кевин Спейси, Джон Траволта, Стивън Спилбърг, Подеста, NXIVM и PIZZAGATE и стотици други хора, пряко ангажирани с Джефри Епщайн. В замяна на показанията на Джефри Епщайн му беше позволено да сключи споразумение и фалшифицира самоубийството в затвора.

Програмата за контрол на ума на ЦРУ MKULTRA и връзката с Педогейт, Холивуд и политическите елити ще бъдат напълно демонтирани. Режисьорът на Дисни Джеймс Гън, Джей-З, Том Ханкс, Мерил Стрийп, Джон Войт, режисьор „Закон и ред“ Джейз Александър, сценарист / продуцент Дан Хармон, актьор / комик Патън Освалт, Стивън Спилбърг, Марк Томпсън, Елсагейт, Дан Шнайдер, Стивън Колбърт, Джими Кимел, Франк Джустра, Кевин Спейси, Кати Грифин, Сет Грийн, Джеймс Гън, Дан Шейндър, Опра Уинфри, Шон Картър, Бионсе Ноулс, Антъни Киедис, Джон Легенд, Криси Тейген, Джим Кери, Стивън Тайлър, Бен Афлек, Стивън Колинс, Уил Ферел, Чарли Шийн, Мадона Циконе, Катрин Хъдсън, Гуен Стефани, Стефани Германота, Джеймс Франко, Уил Смит, Джон Кюсак, Деми Мур, Брайън Афлек, Уанда Сайкс, Челси Хандлър, Куентин Тарантино, Робърт Дауни-младши, Кортни Лав, Алек Болдуин, Джо Байдън, Джон Маккейн, Боб Менендес, Джон Подеста, Тони Подеста, Хилари Клинтън, Бил Клинтън, Челси Клинтън, Джеф Флейк, Барни Франк, Тони Мендоса, Антъни Уайнър, Питър Строк, Адам Шиф, Джон Кери, Джо Скарбъро, Андрю Куомо, Джъстин Трюдо, Крис Куомо, папа Франсис, Питър Сорос, принц Андрю, Барак Обама, Андерсън Купър и Шейла Джаксън-Ли и т.н., всички ще бъдат арестувани.

Ще има изключително дълъг списък с известни личности и първи дами (Испания, Канада), които „по презумпция“ обявяват, че имат Covid-19. Това трябва да ви накара да се замислите, като имате предвид, че всички тези субекти никога не отиват в метрото и не се смесват с „немитите“ и „съжаляващите“. Списъкът включва над 157 звездни хора, без да се изчисляват не-знаменитости.

Главните изпълнителни директори на някои големи световни компании бяха обвинени / арестувани, а някои бяха принудени да се оттеглят през последните 30-60 дни, като изпълнителни директори на Microsoft, NBA, Harley Davidson, Gates Foundation, Intel, McDonald’s, Cesar Awards, Chief на полицията на Ватикана, Дисни, Tinder, Zipper, OkCupid, Hulu, MedMen, Victoria Secret Bath & Body Works, Salesforce, Harley Davidson, IBM, T Mobile, LinkedIn, Mastercard и т.н. … Около 700-800 допълнителни оставки на големи компании ще пристигнат в следващите 3 месеца.

Много новини за политическите и холивудски елити, участващи в трафика на деца, бяха публикувани през юли 2018 г. в мрежата за сексуален трафик на деца в Клинтън.
https://beforeitsnews.com/celebrities/2018/07/obama-clintons-mafia-child-trafficking-2475421.html.

Ще има арест на много религиозни, свързани с Ватикана, които ще бъдат принудени да подадат оставка, а някои изведнъж ще се „разболеят“. Сред тях папа Франциск ще бъде арестуван и за жертвите си върху непълнолетни:
https://beforeitsnews.com/celebrities/2018/07/pope-francis-faces-august-arrest-resignation-for-child-sacrifices-2475430.html.

Много кралски семейства, свързани с ЦРУ, като Обама, Буш, Клинтън, Сорос и др., също ще бъдат арестувани (Royals Child Sex Trafficking):
https://beforeitsnews.com/celebrities/2018/07/cia-vatican-obama-bush-clinton-soros-royals-child-sex-trafficking-2475424.html
за жертви и безплатен трафик на хора.

Папата ще бъде арестуван през 2020 г., а кралица Елизабет е затворена в замъка Уиндзор, където тя е скрита, обявявайки, че е в карантина за 4 месеца съгласно протокола на Обединеното кралство и отменя по-голямата част от публичните си назначения. В действителност обаче той е държан като заложник. По всяка вероятност ще видим съобщението за тяхната „вероятно” естествена смърт през тази година, или в противен случай те ще напуснат сцената.

Много от семействата на древните кръвни линии вече се опитват да договорят условията за доставка, твърдят източници P3 и WDS. „Старите семейства на черното благородство са готови да се предадат“, потвърждава Винченцо Мацара от P3. Ротшилдови и други семейства, укриващи се в Швейцария и Нова Зеландия, също преговарят за предаване, твърдят източници на WDS. Всички най-висши илюминати гностици и масони P3 са наясно с тази война, която бушува хиляди години. Планетата Земя беше карантирана преди хиляди години от мощно ЕТ. Оттогава тя винаги е поробена от преминаване от война на война.

Вирусът Корона покрива най-голямата американска тайна разузнавателна операция, която света някога е виждал. Масовите арести ще премахнат и заловят повече от 158 000 от най-големите зли и корумпирани политици, знаменитости и изпълнителни директори, глобалния елит и криминални банкери като Джордж Сорос, служители на Организацията на обединените нации и основателите на GRETA INC.

Имаше нужда от „покритие“, за да се ограничат пътуванията и да се подготвят хората да спрат доставките си, докато се извършват финансови нули и арести. Президентът Тръмп се опитва да каже на американците да са готови да водят война под прикритието на пандемия. Фондовият пазар трябва да се адаптира, за да извърши цялостно нулиране, за да премине към приемане на валута, обезпечена със злато, като по този начин окончателно се отърве от FED. Поради тази причина, преди окончателния крах, фондовата борса за известно време беше фалшиво надута.

Вирусът на Корона е перфектната „криза“, която очакваше президента Тръмп да стартира нулирането. С него пътуването по света за кратко време е блокирано, всички училища, университети, летища, граници, така че децата да бъдат вкъщи с родителите си и хората да не са препълнени на обществени места, когато настъпват арести. Задържането на хората далеч от големи тълпи намалява до минимум атаки, масови престрелки или други катастрофални събития: не е възможно да се снима в училище, ако децата не ходят на училище, тъй като не е възможно да се извърши клане на площадите или на стадион ако всички хора са в собствените си домове. Всичко постепенно по света ще бъде затворено. Мека също беше затворена за първи път в историята.

Ще има пълно 2-месечно спиране на най-разпространените операции в света, като училища, фондови борси, някои банки, летища, корабоплаване, пътувания, събития, гала, панаири, спортни игри, спортни първенства, церемонии за музикални награди, игри. НБА / НХЛ / Бейзбол и морски круизи. Ще има недостиг на храна и възможни загуби на електроенергия. Цените на газа ще паднат, разходите за храна ще се повишат, застраховката ще се покачи, запасите от злато и сребро ще паднат и много компании ще фалират или ще претърпят значителна финансова загуба, като това, което ще се случи с Air Canada, Disney и Coca Cola.

Интернет (поне всички социални медии) вероятно ще затъмни известно време. Така че не се паникьосвайте, няма да е завинаги. Те вече са тествали разрушаване на клетъчни платформи няколко пъти. Сателитите на ЦРУ са затворени, така че в момента са заслепени.

Това, което наистина се случва, е глобално робско въстание срещу древните сатанински управляващи семейства, които сега са систематично изгонени от специални разузнавателни сили според различни източници.

Q Post

ПО ТЕМАТА

Американският президент Доналд Тръмп провежда мащабна операция за спасяване на човечеството от педофили сатанисти-вампири, убийци на деца

Адренохром: Най-жестокият затвор в днешния свят! По някои данни адренохромът струва около 1 500 000 долара за един литър „естествен биологичен разтвор“

Ферми за деца отвличани за Адренохром, за органи и за нагона на сатанисти (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

«Падането на Кабала» | «The Fall of the Cabal» (ФИЛМ – СЪС СУБТИТРИ НА БЪЛГАРСКИ)

Последно от ЛЮБОПИТНО