Истинските офицери отказват да се ръкуват с фалшиви президенти! (ВИДЕО)

/

Вижте в ляво офицерите, обърнали гръб към кортежа на Байдън.
Отказват да се ръкуват с жена му.
Така е с фалшивите президенти.
Това, което се случва отначало до края е инсценировка. Достатъчно е дори да им видите очите, погледите. Всичко това е фарс. Няма значение дали Байдън седи на фона на някаква природа или в Белия дом, дали изобщо е той или CGI, дали инаугурацията е заснета предварително или е показана на живо… Едно е ясно – виждаме някакво диво невъобразимо шоу, под чийто предлог зад кулисите се развиват големи събития и се извършват неща, от които зависи бъдещето на планетата.
Един от вътрешните информатори често използва фразата „мъгла на войната“. Мисля, че всички сме в тази мъгла сега и се опитваме да се хващаме за трохите, които получаваме. Максимумът, който можем да знаем на този етап.

QAnon:

„Само 10 души са напълно запознати с плана.“

Така или иначе, случва се нещо голямо, грандиозно. Много неща се променят. Скоро ще узнаем.

  • Олег Костадинов, Яндекс

ВИДЕО

 

Министрите на Бай Пън

 

 ПО ТЕМАТА

Байдън: Изградихме най-голямата и всеобхватна организация за изборни измами в историята на американската политика (ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

 

Доналд Тръмп: «Джо, нали знаеш, че спечелих»

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Разбираш ли?

 

САЩ под чуждестранно управление – ода на Доналд Тръмп за Корпорацията

 

 

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“ (ОБНОВЕНА) Арестуваха Адмирал Ерик Олсън!

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times