Историите за СОVID мутации показват, че ограничителните мерки са проектирани да продължат завинаги

От много месеци предупреждавам, че идеята зад противоепидемичните мерки е те да продължат до безкрай. Това става ясно от самите коментари на властимащия елит, който настоява за ограничения. Техният най-чест аргумент е, че пандемичните ограничения са „новата норма“.

Това твърдение е очертано от глобалисти като Гидиън Личфийлд от Института по технологии в Масачусетс в статията му „Няма да се върнем към нормалното“. В него той заявява:

«В крайна сметка обаче предричам, че ще възстановим възможността за безопасно социализиране, като разработим по-усъвършенствани начини да идентифицираме кой представлява инфекциозен риск и кой не, и да дискриминираме – законно – тези, които са.

… можем да си представим свят, в който, за да се качите на полет, може би ще трябва да се регистрирате в услуга, която проследява Вашите движения през телефона ви. Авиокомпанията няма да може да види къде сте отишли, но ще получи предупреждение, ако сте били близо до идентифицирани заразени хора или огнища на болести. Ще има подобни изисквания на входа на големи обществени места, държавни сгради или възли на обществения транспорт. Навсякъде ще има температурни скенери и на работното Ви място може да се наложи да носите монитор, който проследява температурата Ви или други основни показатели. Когато нощните клубове искат доказателство за възраст, в бъдеще те могат да поискат доказателство за имунитет – лична карта или някакъв вид цифрова проверка чрез Вашия телефон, показваща, че вече сте се възстановили или сте били ваксинирани срещу най-новите вирусни щамове. »

В статията си „Вълни на осакатяване: медицинска тирания и безкасово общество“ аз оборих аргументите на Личфийлд и посочих защо контролът, който елитът се опитва да въведе, е планиран от много време насам. Така нареченото „голямо нулиране“ и „четвъртата индустриална революция“ се разработват поне от 2014 г., когато термините бяха въведени за първи път в основните икономически медии. Идеите за безкасово общество, „икономика на споделянето“, биометрично масово наблюдение, социални кредитни оценки и т.н., са част от глобалистическата програма от десетилетия насам. Коронавирусът е просто полезна за тях криза, с която да обосноват драконовите мерки, които винаги са искали да наложат.

Планът беше толкова предсказуем, че още в началото на Ковид пандемията посочих, че ограничителните мерки няма да приключат, дори ако бъде разработена ефикасна ваксина, защото единственото, което им е необдохимо, е да обявят, че е открита „нова мутация“ на вируса, която е устойчива на съществуващите лечения. Или просто могат да създадат и да пуснат изцяло нов вирус, за да поддържат „машината за нулиране“ в движение.

Не е изненадващо, че точно когато новините, че се започва масовото разпространение на едва тестваните и силно подозрителни ваксини на Пфайзър и Модерна, започнаха да се появяват и доклади за по-инфекциозни“ мутации на Ковид, открити на места като Великобритания, Индия и Южна Африка.

Не съм сигурен колко по-прозрачен може да бъде елитът.

Сложете си ваксината на Пфайзър и може да получите имунизационен паспорт за няколко месеца, а след това той става невалиден при всяка нова мутация на вируса. И така, ще трябва да се подложите на БЕЗКРАЕН брой ваксини, много от които неизпитани и потенциално опасни. Както бившият вицепрезидент на Пфайзър (д-р Майкъл Йедън) и други медицински специалисти предупреждават, тези ваксини са като руската рулетка и могат да предизвикат автоимунен отговор, който би могъл да доведе до стерилитет или други опасни реакции.

Самите ваксини са удобно краткотрайно решение, дори ако работят. Те се нуждаят от многократни дози в рамките на един месец, а в последствие трябва да се подновяват на няколко месеца. Просто казано – до безкрай. С мутациите и временните антитела от ваксините елитът би могъл да запази противоепидемичните мерки години напред.

Световната здравна организация дава ясно да се разбере, че ваксинацията не задължително ще даде решение на пролема с разпространението на вируса. Това означава, че дори ако сте ваксинирани, пак ще бъдете считани за потенциален носител и предавател на Ковид, следователно противоепидемичните мерки няма да приключат. Това поражда въпроса – какъв е тогава смисълът от ваксината?

Главният научен експерт на СЗО цитира факта, че няма достатъчно доказателства, че ваксините предотвратяват предаването. По тази логика бихме могли също така да твърдим, че няма доказателства, че ваксините са 95% ефективни или че най-малкото са безопасни.

Междувременно СЗО и д-р Антъни Фаучи, шеф на Националния институт за алергии и инфекцизни болести в САЩ, постоянно разпространяват теорията, че най-голямата вълна“ тепърва предстоиВсе пак трябва да поддържат влака на страха, който неминуемо се движи в посока „Голямото нулиране“, нали?

На хората, които всъщност вярват, че Ковид кризата ще приключи след масови ваксинации, съжалявам да кажа, Вие сте измамени. Всеки отделен елемент от отговора на властимащата клика и всяко публично изявление, което те правят, показва, че техният план е да нарушават вашите граждански свободи за дълго време напред. Тези обещания за облекчението, което е точно зад ъгъла? Пълни лъжи. Твърдението, че ако се съгласите с мерките, всичко ще се върне към нормалното? Това е измама. Това е куха реторика, създадена да ви накара да млъкнете и да се подложите на медицинска тирания за толкова дълго време, че да стане необратима.

Подозирам, че се надяват, че през следващите няколко години могат да създадат нагласа обществото просто да се адаптира към контрола, докато не забравим какъв е бил животът преди пандемията и нулирането. Изглежда обаче, че глобалистичният план за нулиране не върви много добре.

Ваксините и новините за мутациите са меко казано прибързани. Първоначално здравните институции заявиха, че ще са необходими поне 18 месеца, само за да бъде разработена ваксина, която да премине през тестове и изпитания, като и че мерките ще продължат и след този срок, докато се покаже, че по-голямата част от населението има имунитет. Вместо това те избълваха множество ваксини в рамките на 6 месеца и разказът за мутациите вече е в новините.

Вярвам, че това е така, защото съпротивата срещу противоепидемичните мерки нараства и броят на хората, отказващи да приемат ваксините, изглежда е голям. Както се казва, революцията няма да бъде излъчена по телевизията, но все пак е невъзможно да бъде скрита напълно.

В Европа огромен процент от населението (около 50% или повече в зависимост от държавата) не е склонно да се ваксинира. В САЩ социологическите проучвания показват, че поне 30% от населението ще откаже директно, докато 60% от хората са несигурни относно ефективността.

Дори голям брой здравни работници отказват ваксината и това са хората под най-голям натиск да се поддадат или да търпят последствия.

Смешно е, че медиите твърдят, че въпреки че има „някои алергични реакции“ към ваксината, няма „доказателства за сериозни дългосрочни странични ефекти“. Може би това е така, защото НЯМА ИЗСЛЕДВАНИЯ за дългосрочните ефекти и са проведени минимални изпитания преди пускането на ваксините? Все пак това е проста логика. Наистина ли мислят, че сме толкова тъпи?

Засега изглежда, че стотици милиони хора не са толкова тъпи. Изненадващо, дори шерифите и полицията в САЩ отказват открито да налагат ограничителни мерки и да изпълняват наказания срещу гражданите, които не се подчиняват. Това наистина е огромна пречка за глобалистите и тяхното нулиране.

При Ковид коефициентът на смъртност при инфекция е 0,26% . Изключение са възрастните и хората с редица хронични заболявания. Над 40% от смъртните случаи при Ковид се именно възрастни хора, които страдат от многобройни заболявания. Само около 10% от хората, които са хоспитализирани заради Ковид, страдат от дългосрочни здравословни проблеми (повече от три месеца). В САЩ само около 15% от леглата в интвензивните отделения се използват, което означава, че твърденията за надхвърлен капацитет и пълни болници през цялото време са били нищо повече от инструмент за разпалване на страх.

Когато помислим, че стотици хиляди хора умират всяка година от инфекциозни заболявания като грип и пневмония, Ковид започва да изглежда далеч по-малко страшен. И със сигурност не е оправдание за ограничителни противоепидемични мерки и проследяване на контакти в стил Оруел.

На всичкото отгоре многобройни проучвания разкриват, че мерките и маските са напълно неефективни за спиране разпространението на вируса. Щатите и държавите с най-строгите мерки са често местата с най-високи пикове на инфекция.

Затова е и логично, че много хора отказват да изпъляват мерките. Според медиите сме конспиративни теоретици, които твърдят, че вирусът „не съществува“. Това не е съвсем така. Всъщност отдавна подозирам, че разказът с несъществуващия вирус, е психологическа операция или изкуствен аргумент, който да бъде използван, за да бъде дискредитирана съпротивата срещу медицинските ограничения.

Много от нас смятат, че вирусът съществува. Някои от нас вече са се справили с него и са се възстановили. Това, което твърдим, е, че американската служба за контрол и превенция на заболяванията, CDC, СЗО, както и СОБСТВЕНАТА СТАТИСТИКА на медицинската общност показват, че Ковид не представлява заплаха за повече от 99% от населението. Ако приемем техните статистически данни, то Ковид не е проблем за повечето хора.

Отново ще задам въпроса, който не се задава открито в обществото:

Защо на 99% от населението се казва, че трябва да жертват работата си, бизнеса си и свободите си в името на това да накарат по-малко от 1% от населението да се чувства по-безопасно? Защо не помолим 0,26% от хората, застрашени от вируса, доброволно да останат вкъщи, за да можем останалите да продължим с нормалния си живот? Защо правим обратното на това, което е най-смислено?

Отговорът е, че противоепидемичните мерки нямат нищо общо с общественото здраве. Става въпрос за доминация. Хората започват да разбират това и са на път да се разбунтуват.

И така, следващата логична стъпка на елита, ако наистина искат да въведат програмата си за нулиране, е да представи нова заплаха. Тоест, те се нуждаят от „мутация“ на вируса или изцяло нов вирус, за да създадат онзи страх, който е необходим за манипулиране на обществеността, за да приеме доброволно по-нататъшен контрол.

Ще бъде ли открит нов и по-смъртоносен вирус? Може би. В повечето случаи вирусите се развиват в по-малко смъртоносни щамове от оригинала. Те също така често балансират скоростта на разпространение спрямо степента на смъртност. С други думи, както всяко друго същество, вирусите се развиват, за да оцелеят и вирусът не може да оцелее, ако убие по-голямата част от потенциалните си приемници. Така че те мутират, за да станат по-инфекциозни, но също така и по-малко смъртоносни.

Ако на сцената се появи „мутация“, която е по-смъртоносна от сегашната форма на Ковид, тогава бих бил силно подозрителен за нейния произход. Това, което е най-вероятно, е, че елитът е в паника и използва историята за мутациите като пропаганден инструмент за терор и подчинение на обществото. Възможно е изобщо да няма мутация или пък мутациите да нямат съществено влияние върху смъртността.

Ироничното е, че бълвайки ваксините на пазара и историите с мутациите, елитът сам се саботира. Те искаха да използват блицкриг тактика с въвеждането на ограничителните мерки, но срещнаха по-голяма съпротива, отколкото очакваха. И така, те качиха програмата за ваксинация на експресния влак, а обществото е скептично да се подложи на масова ваксинация с едва изпробвана ваксина. Сега те разпространяват плашилото мутация и това само кара хората да се питат защо изобщо трябва да се ваксинирам с каквото и да било. Ако вирусът непрекъснато ще мутира, тогава защо да си слагам съмнителна ваксина, която може да бъде безполезна след няколко месеца?

Историята с мутациите просто разкрива още по-ясно какъв е истинският дневен ред – това, което елитът иска, е безкрайни ограничителни мерки. Няма програма за спасяване на човешки животи или изравняване на кривата. Целият здравен аргумент е пълна глупост. Нищо направено досега не подкрепя схващането, че общественото здраве е приоритет. Това, което виждаме, всъщност е луд спринт към тоталитаризма, използвайки Ковид като извинение. Но усилията им не успяват.

Автор: Брандън Смит
Източник: Alternative Market Project
Превод: Измамата Ковид19

Ако си мислите че след СОVID-19 всичко приключва тънете в заблуда! Това е просто началото! На края… Какво следва след С0-VID и какво крият? Голямото зануляване и… (ВИДЕА)

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ЛЮБОПИТНО

Фейсбук страница