Италианската актриса и тв звезда Елеонора Бриглиадори: Спайк протеина в инжекциите унищожава вашия геном! Вече не сте деца на Господ! От този момент сте завладени от сатанински същества, които търгуват с вас, защото сте част от мрежата! Имате код и те имат авторски права над вас! Слагат авторски права на вашето ДНК (ВИДЕО-БГ СУБ)

/

ВИДЕО

Видео: Фейсбук

Проф. Бакди:
«Тези данни идват от публикациите, които току-що се появиха. Изследванията показват, че след първата инжекция, антителата се покачват и след това се прави втората инжекция. ¹IgG и ²IgА антителата моментално нарастват, което и трябва да прави бустерната втора инжекция. Същественото обаче е, че гените, които се инсталират в клетките на инжектирания човек, започват да произвеждат спайк протеините на вируса, и те или са по самите клетки например на кръвоносните съдове, или в самия кръвен поток. По този начин, лимфоцитите, които Бог ни е дарил ще разпознават патогените, ще разпознаят тези клетки от кръвоносните съдове, които имат спайк протеините като патогенни и ще ги атакуват. Това е началото на образуването на съсиреци в кръвоносните съдове, което се случва навсякъде в момента по целия свят (реализират се запушвания на кръвоносни съдове, инфаркти, инсулти и други тежки поражения, често водещи до смърт). Но в началото след първата инжекция, тази опасност е много сериозна, но все още антителата не са образувани в първите 7 до 10 дни, но след 3-4 седмици вече има масирано спайк производство и изобилие на антитела в целия организъм – мозъка, сърцето, кръвоносната система и прочее. И ако това продуциране на спайк протеините продължи от клетките, тогава Бог да е на помощ на тези хора, защото не само лимфоцитите, но и антителата, левкоцитите и комплемент-имунната система също ще нападнат всички клетки, които имат по себе си или произвеждат спайк протеини, защото ще ги вземат за бактерии. Всичките тези имунни клетки ще опитат да изядат клетките от кръвоносните съдове, имащи спайк протеини. Такава атака на армията на имунната система спрямо клетките не се срещала до сега, защото нормално или имунната система атакува бактерии, или атакува вируси, смесените едновременни инфекции от един източник, които преминават през тялото са практически непознати на науката. Уникалната ситуация, която е създадена от жигосването е много интересна, защото никой не знае, какво ще се получи като резултат от това. Въпреки това, визията за това е толкова ужасяваща и плашеща, че аз (проф. Бакди) не искам да знам и не искам този отговор да стане ясен. Аз (проф. Бакди) искам вие да не взимате второто убождане и което и да е убождане, защото това ще постави живота ви в опасност. В това съм убеден сега, особено след като публикациите току-що излязоха. И така, това беше най-важното, което трябваше да кажа днес и се надявам, хората да седнат, да погледнат научните публикации и да почнат да говорят за това. Надявам се колегите ми – лекарите и учените, ще направят същото и ще започнат заедно действия и проучвания относно всичко това, защото ако то съдържа частица истина, тогава последствията са безкрайни или последствията трябва да бъдат – моментално прекратяване ваксините.»

Проф. д-р Сушари Бакди за спайк протеина: Имунната система започва да атакува собствения си организъм и клетки, защото те са заразени с гени, които продуцират спайк протеините на контролавируса (ВИДЕО)

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Който желае може да се присъедини към групата 👉 ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

Последно от ВИДЕО

Америка я чака голям скандал! Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха генерал-лейтенант Роджър Клутие от армията на Съединените щати (ВИДЕО ОТ ЗАДЪРЖАНЕТО) ОБНОВЕНА Канадският генерал-лейтенант Тревър Кадийо беше арестуван при опит да избяга от „Азовстал“ (ОБНОВЕНА) Арестуваха Адмирал Ерик Олсън!

Руските въоръжени сили край Мариупол заловиха командващия на НАТО генерал Клутие Америка я чака голям скандал

ПРЕВЕДЕНО ВИДЕО: Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните граждани на площада и да се извърши държавен преврат в Украйна през 2014 г. | Истината, за която осем години медиите мълчаха (ФИЛМ – БГ СУБ) | Десен сектор на Евромайдана (ФИЛМ – БГ СУБ)

Снайперисти от „Евромайданът“ си признават, че са били наети от ЦРУ, за да стрелят по мирните

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times