И Минчо Христов се врътна

ПУБЛИКУВАМЕ КОМЕНТАР ПОД ИЗЯВЛЕНИЕТО НА М.Х. ВЪВ ФЕЙСБУК, С КОЕТО НИ ИНФОРМИРА, ЧЕ ВЕЧЕ Е ЕДНО С ПАРТИЯТА МАЙКА, С КОЙТО СМЕ СЪГЛАСНИ НА 100%. 
ИЗЯВЛЕНИЕТО ПРОЧЕТЕТЕ, ТУК;

КОМЕНТАРЪТ:

 

Минчо Христов, И ТИ СЕ ПРОДАДЕ!
НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ ГЛАСУВАХ ЗА ВАС!
А СЕГА РАЗБИРАМ, ЧЕ СТЕ СЕ СДУШИЛИ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ С ПАРТИЯТА, В КОЯТО ВСИЧКИ ДО1 СА МИЛИОНЕРИ И КОЯТО ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ Е НА ВЛАСТ!
ВИЕ МЕ ПРЕДАДОХТЕ!
ЗАЩО ОТ “Движение на непартийните кандидати“ НЕ НИ ПОПИТАХТЕ, ТЕЗИ, КОИТО СМЕ ВИ ГЛАСУВАЛИ ДОВЕРИЕ ДАЛИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА бсп?!
НЕ! КАТЕГОРИЧНО И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА бсп!
ВИЕ ГОСПОДИН ХРИСТОВ ВЕЧЕ СТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП И ОТИВАТЕ В МИМАНСА ТОЗИ ПЪТ ЗАВИНАГИ!
П.П. ВСИЧКИ ЗНАЯТ, ЧЕ МАЛКО НЕ ДОСТИГНА НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ, ЗА ДА ВЛЕЗЕ “ДНК“ В ПАРЛАМЕНТА И ВИЕ КРИСТАЛНО ЯСНО ЗНАЕТЕ, ЧЕ ТОВА ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ!
ИЗВОДЪТ: ВИЕ НЕ УВАЖАЕМИ (ОТ ДНЕС) Г-Н ХРИСТОВ В ЗАРОДИШ НЕ СТЕ ЖЕЛАЛИ ТОВА, А В ОСНОВАТА СИ СТЕ БИЛИ ИНСТРУМЕНТ ЗА ТЪРГОВИЯ С ДОВЕРИЕ! ТОВА ВИ Е БИЛА ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ – ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ.

Последно от БЪЛГАРИЯ

ЕКСКЛУЗИВНО: Божков е трилионер! Васил Божков + Цветан Василев + Сашо Диков ЗАЕДНО в един клип! Каква е истината за санкциите от САЩ към Божков и Делян Пеевски? Колко силно удря „Магнитски“ трилионера и защо според него място в наказанията трябва да имат Бойко Борисов и Иван Гешев, а не той? Какво е мнението и на банкера живеещ в Сърбия Василев, след като той самият е сезирал американците точно по този закон за реакция? „Магнитски срещу ЧЕРЕПА“ – с Васил Божков и Цветан Василев (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

ЧАСТ от “портфейла“ на г-н Божков 99+999 милиарда……. А хиляда милиарда си е трилион!……. Общо двете

ЕКСЛУЗИВНО ВИДЕО! Антикорупционният секретар на президента, “Кадровикът”, прибира тежък плик от тежко компрометиран ексшеф на Митници, известен като човек на Славчо Христов и Косьо Самоковеца

РАЗРЕШИХМЕ НОВИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ В МИТНИЦИТЕ!? 11 май 2021 година президентът Румен Радев официално представя служебното правителство, начело

Фейсбук група

Страница във Фейсбук

Страница във ВКонтакте

ПОДКРЕПА ЗА САЙТА

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

The Bulgarian Times