И Минчо Христов се врътна

ПУБЛИКУВАМЕ КОМЕНТАР ПОД ИЗЯВЛЕНИЕТО НА М.Х. ВЪВ ФЕЙСБУК, С КОЕТО НИ ИНФОРМИРА, ЧЕ ВЕЧЕ Е ЕДНО С ПАРТИЯТА МАЙКА, С КОЙТО СМЕ СЪГЛАСНИ НА 100%. 
ИЗЯВЛЕНИЕТО ПРОЧЕТЕТЕ, ТУК;

 

КОМЕНТАРЪТ:

 

Минчо Христов, И ТИ СЕ ПРОДАДЕ!
НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ ГЛАСУВАХ ЗА ВАС!
А СЕГА РАЗБИРАМ, ЧЕ СТЕ СЕ СДУШИЛИ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ С ПАРТИЯТА, В КОЯТО ВСИЧКИ ДО1 СА МИЛИОНЕРИ И КОЯТО ВЕЧЕ 30 ГОДИНИ Е НА ВЛАСТ!
ВИЕ МЕ ПРЕДАДОХТЕ!
ЗАЩО ОТ “Движение на непартийните кандидати“ НЕ НИ ПОПИТАХТЕ, ТЕЗИ, КОИТО СМЕ ВИ ГЛАСУВАЛИ ДОВЕРИЕ ДАЛИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА бсп?!
НЕ! КАТЕГОРИЧНО И ЗА НИЩО НА СВЕТА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА бсп!
ВИЕ ГОСПОДИН ХРИСТОВ ВЕЧЕ СТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП И ОТИВАТЕ В МИМАНСА ТОЗИ ПЪТ ЗАВИНАГИ!
П.П. ВСИЧКИ ЗНАЯТ, ЧЕ МАЛКО НЕ ДОСТИГНА НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗБОРИ, ЗА ДА ВЛЕЗЕ “ДНК“ В ПАРЛАМЕНТА И ВИЕ КРИСТАЛНО ЯСНО ЗНАЕТЕ, ЧЕ ТОВА ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ НА ПРЕДСТОЯЩИТЕ!
ИЗВОДЪТ: ВИЕ НЕ УВАЖАЕМИ (ОТ ДНЕС) Г-Н ХРИСТОВ В ЗАРОДИШ НЕ СТЕ ЖЕЛАЛИ ТОВА, А В ОСНОВАТА СИ СТЕ БИЛИ ИНСТРУМЕНТ ЗА ТЪРГОВИЯ С ДОВЕРИЕ! ТОВА ВИ Е БИЛА ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ – ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУЦИЯ.

Последно от БЪЛГАРИЯ

Някога чували ли сте по-логични и систематизирани аргументи: д-р Тодоров срещу българския министър на здравепогазването (ВИДЕО) Поздравления за д-р Пламен Пасков, разобличил мафията в центъра на тяхната бърлога (ВИДЕО) Костадин Костадинов: Показахме, че ние българите сме достоен народ

Тези видеа трябва да се преведе на английски, френски и немски и излъчат по цял свят. Малко

Ивановден е!

Честит Ивановден! Честит празник на всички именици! Ивановците в България са над 300 хиляди! Да са

The Bulgarian Times

Фейсбук страница

Фейсбук група

The Bulgarian Times