И така, както се и очакваше: ваксата никога не убива, защото така повелява фанатичното фарма символ верую! Вярно ли е, че анафилактичният шок е сред първите най-вероятни „странични ефекти“ на тези експерименталки според „регулаторите одобрители“? Вярно е!

И така, както се и очакваше: ваксата никога не убива, защото така повелява фанатичното фарма символ верую. На умрелия от Благоевград му била направена аутопсия. Открили поражения на белите дробове и сърцето от вирус. Какъв вирус? Как се е разболял, щом е бил вакшитиран с „ефективния“ вакшит? От сводката за медиите се разбира, че е бил заразен преди вакшитирането, таман преди проявлението на клиничните симптоми. И да си дойдем на думата: Защо се вакшитират такива хора, когато това по дефиниция е антимедицинско, престъпно и за съд?
Четем изявлението: „Съдебният медик е установил, че вследствие от острата вирусна инфекция, мъжът е получил остра дихателна и сърдечна недостатъчност, което няма как да стане след вакcиниpaнe.“ – Съдебният медик няма да е лошо да си преговори какво представляват II-ра и III-та фаза на анафилактичния шок. Май са точно това, което описва, нали? И ако има два грама сиво вещество, да се запита защо в някои страни още след първите случаи на анафилактичен шок, доказано свързан с тези експерименталки, се подготвят и с втора инжекция за овладяване на шока. Ако се случи на място, разбира се. Другите – да си мрат „никога не от вакшитите“.
Анафилаксия:
Втори стадий: засягат се повече органи и освен кожно-лигавичните симптоми има и хипотония (понижено кръвно налгане), тахикардия (повишена съдечна честота), бронхиална хиперреактивност (раздразненост на дихателните пътища с повишена по количество и по-гъста секреция от дихателната лигавица)
Трети стадий: полиорганно засягане със симптоми, застрашаващи живота – възможно е например настъпване на миокарден инфаркт поради хипоксия (нарушено снабдяване на клетките с кислород) или поради лошо кръвоснабдяване на сърдечния мускул
Четвърти стадий (анафилактичен шок): спиране на кръвообращението и/или спиране на дишането.

Вярно ли е, че анафилактичният шок е сред първите най-вероятни „странични ефекти“ на тези експерименталки според „регулаторите одобрители“?

Вярно е: Комисия на FDA: Очакваме смърт и болести от ковид ваксините! Агенцията по храните и лекарствата в САЩ (FDA) обяви ТОП 22 очаквани странични ефекта от СОVID-19 ваксините (ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ)

Да напомним: И в самата листовка на експерименталната астразенека си е описано съдържанието на ваксата. Наред с гнусотиите, извлечени от измъчвани шимпанзета, от бъбреци на абортирани човешки бебета, разни ГМО-та и други ужасии, изрично в списъка четем – ПОЛИСОРБАТ 80. Какво е това чудо? Кратката версия: Известно е от над 10 години, че този полисорбат най-редовно се свързва с огромен риск от образуване на кръвни съсиреци и съответните инфаркти. Така че как „не се открива връзка“ между ваксата, съсиреците и случаите на инфаркти след вакшитирането, ще оставим да ни обяснят AMA и регионалните доктори по философия на немедицината и експертите по политкоректни глупости.

О, и да не забравим, че в дългосрочен план Полисорбат 80 се свързва с някои видове онкологични заболявания. В този смисъл: Големите чудеса от „векторните“ вакшити и РНК бъркочите ТЕПЪРВА предстоят – в следващите месеци, години и десетилетия. Набързо споминалите се в рамките на два-три дни след боцването са минали по правата отсечка и са се отървали бързо и сравнително леко. Да му мислят другите.

Чета статията „Германски учени открили причината за тромбозите при вакшитация с АстраЗенека“ (на ТРУД, препечатана в ГЛАСОВЕ) и се питам: Колцина искат да бъдат „лекувани“ от умствено изостанали докторя? Накратко за новината: открили как вакшитът причинява тромбите. Голямо „откритие“. И ако имате тромби, щели да ви дават лекарство – ама не профилактично, а само ако има проблем.
Какво ни се казва: Трябва да се вакшитираме срещу нещо, което повечето хора изкарват безсимптомно или с леки симптоми. Говорим за над 90% от популацията. Вакшитираме се с нещо, което предизвиква къде-къде по-сериозни здравословни проблеми.
Но няма страшно: готови са да ни дадат и лекарство против вакшита! (И може би после лекарство против лекарството против ваксата.) И то не профилактично, а едва когато получим инфаркта или инсулта, защото само те си знаят как иначе ще разберат навреме дали имаме опасен тромб.
Тази новина чудесно резюмира ЛУДОСТТА на съвременния учен и на незавиден процент от докторята. Благодаря, но „не, благодаря!“ за такова „лечение“ и такава „профилактика“ и такваз „защита“ на хората. Ретардите, дето говорят такива простотии и онези, дето ги „отразяват“, са за лечение, а не да бъдат лечители. Който иска – да спори.

Иван Стаменов — Стопанина

ПО ТЕМАТА

 

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА; ДОКУМЕНТАЛНИ ФИЛМИ

ОЩЕ ПО ТЕМАТА; ДОКУМЕНТАЛЕН КЛИП

Последно от ЛЮБОПИТНО

Фейсбук страница