„КОРОНАФОБИЯ“: Две прости техники, за да изключим егрегора на тревогата и да живеем по-спокойно

СПОРЕД ТУРСКИ УЧЕНИ ИМА ОПАСНОСТ ОТ „КОРОНАФОБИЯ“

Има или няма пандемия от коронавируса, експерти още спорят по този въпрос, но има един реален факт – много голяма част от хората са обхванати от „коронофобия“. Това заявиха на 3 април турски учени-медици от университета „Ибн Халдун“ в Истанбул и други медицински катедри, съобщи турският вестник Hurriyet.

„Не трябва да се възприема коронавирусът като чума или туберкулоза – съветват турските лекари. – И не трябва да се отнасяме към заразените с коронавирус като към болни от чума. Коронавирусът не остава завинаги в човешкия организъм…“

Нормално е много хора, които се намират под карантина и в извънредно положение, да изпитват страх, тревога, отчаяние и това се отнася не само до възрастните, но и до децата, които също са изплашени от необичайната ситуация и ограниченията.

Но е нужно да се изживее пандемията, доколкото е възможно комфортно, като се спазват изискванията, но да се живее обичайният живот, съветват учените.

Нека да се информираме от различни източници, да търсим истината, но да сме внимателни с негативната информация.

Много хора в отчаянието си се страхуват да не се заразят, дават анализи за проверка, но отрицателният резултат не означава, че още на другия ден пациентът няма да се зарази с коронавируса.

ДВЕ ПРОСТИ ТЕХНИКИ, ЗА ДА ИЗКЛЮЧИМ ЕГРЕГОРА НА ТРЕВОГАТА И ДА ЖИВЕЕМ ПО-СПОКОЙНО

Както писахме в статия, егрегорът е по-опасен от коронавируса. Как да се освободим от този натрапчив паразит?

Първо, изключете всички телевизии, особено новини.

Второ, направете лека медитация. Затворете очите си. Представете си, че се намирате в топъл белоснежен балон от светлина. Той изпълва тялото ви, всяка ваша клетка. Потокът светлина влиза във вашето теме и става все по-голям. След това погледнете къде в този балон има тъмни петна; погледнете ги; наблюдавайте как те се разтварят в бялата светлина и как изчезват. Вашето пространство отново става чисто и белоснежно. Вие сте в безопасност. Ако е необходимо, разширете своето пространство върху близките си. Нека те също пребивават в полето от безопасност и любов.

Трето, благодарете всеки ден. Сутрин и вечер. Напишете пет точки, за които сте благодарни днес. Така вие се включвате към енергията на любовта и благодарността и повишавате вибрациите си.

Тъй като страхът е много ниска вибрация, е необходимо да излизате от нея. А благодарността е по-силна от страха.
Правете тази лека практика поне 2-3 дни и резултатът ще бъде очевиден.
Най-малкият ефект ще е, че ще сте по-спокойни.

Издателство PACПEP

Човечеството няма пари да добива вода в сухите части на света, но има пари да търси вода на Марс! ВЪПРОСЪТ Е: Има ли въобще някаква форма на интелигентен живот на Земята ?

Последно от СВЯТ

Виктор Орбан: «Всички глобалисти могат да вървят по дяволите, защото в Тексас дойдох аз!» (ЦЯЛАТА РЕЧ НА БЪЛГАРСКИ+ВИДЕО) Владимир Путин: «Западният глобалистки модел е обречен, всичко се движи в различна посока»

Виктор Орбан говори на Конференцията за консервативно политическо действие CPAC в Далас, Тексас (пълното изявление) (Излиза на

Фейсбук страница