Кадиров заплаши Полша: След Украйна сте вие (ВИДЕО)

С Украйна приключихме, гответе се вие

Ако ни заповядат, до 6 секунди ще ви покажем на какво сме способни, предупреждава той

Той също така призова държавите от НАТО „да не свирят по мелодията на Запада и Америка“.

„Днес нашият президент има високо доверие на хората. Винаги се случва, когато врагът атакува, всички се обединяват. Затова ви моля, господа говорещи, които се противопоставят на държавата ни и президента, внимавайте“, каза председателят на Чечня.

„Въпросът с Украйна е затворен. Интересна ми е Полша. Полша, какво се опитва да постигне? След Украйна, ако ни заповядат, до 6 секунди ще ви покажем на какво сме способни“, предупреждава той.

„По-добре ще е да си приберете оръжията и наемниците. И се молете да получите официална прошка за това, което направихте с нашия посланик. Просто няма да игнорираме това, имайте го предвид“, казва още чеченският лидер във видеото.

Това каза държавният глава на Чечня във видеообръщение на 25 май.

ВИДЕО

Последно от СВЯТ

Ню Йорк Пост: Педерастите и лесбийките в Америка се удвояват всяко поколение, ако продължим да се движим по тази траектория през 2054 година всички ще бъдат такива (ВИДЕО)

Статията във в-к Ню Йорк Пост: https://nypost.com/2022/05/27/left-wing-critics-says-bill-maher-should-be-canceled-over-lgbtq-comments/ ВИДЕО   ТИЯ ЛИ ЩЕ ВОЮВАТ С РУСИЯ!? ИЛИ ТРАВЕСТИТИТЕ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница