Каква работа има посланикът на САЩ в НАП ?

„Не си спомням навремето съветския посланик да е ходил в данъчното на НРБ“; „Генерал-губернаторът наглежда губернията“; „Мисис Херо може би е била привлечена от мъжката хубост на мускулестия шеф на НАП“; „Радев и подопечните му прекаляват с демонстрациите на коленопреклонна любов към САЩ“; „Разликата между уличен политик и парламентарен политик е много голяма…Не може само с вувузела, трябва и акъл“; „леле какви визионери и пълководци има по форумите“: народната мъдрост се лее в новата ни рубрика „Вашите гласове“. Най-остроумните, пиперливи и духовити коментари от деня, по преценка на редакцията, ще намерят място в нея. Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин! Запазваме правописа на нашите анонимни автори.

Идеалист

Не си спомням навремети съветския посланик да е ходил в данъчното на НРБ. Няма страшно имаме си генерал-губернаторка!

Констатация

Генерал-губернаторът наглежда губернията…

Оbserver

Мисис Херо може би е била привлечена от мъжката хубост на мускулестия шеф на НАП.

Диктатура

О, не, това е вече абсолютен позор – посланик на чужда държава в НАП?! Не стига, че обиколи ключовите министерства…Всичко това не говори хич добре за президента Радев и за служебното правителство, въпреки хард старта им. Каишката е доста къса явно.

Ивайло

Каква работа има , посланника на САЩ в НАП? А двата пудела, как радостно махат с опашки до нея :))

Митето

Това правителство,назначено от Радев,наистина ли е на България?

ЗИП

Бившите комунисти от ГЕРБ още не могат да стоплят, че англосаксите им намазаха ските! Англия няма вечни приятели, тя има вечни интереси! В момента интереса на САЩ е да измете ГЕРБ защото са изхабени. Едно време американците така изритаха Мубарак. Преди това Самоса, Батиста и още купища техни бивши марионетки….. :))

Онзи

Радев и подопечните му прекаляват с демонстрациите на коленопреклонна любов към САЩ. За капак господарката от „Козяк“ е хиперактивна и се появява в новините всеки ден, което допълнително дразни. Спрете те се малко.

За първи път посланик на САЩ бе на посещение в НАП

От Козяк да не са взели НАП на концесия като Агентите на короната митниците навремето?

Ха ха ха

И после ми обясняват как Радев не бил Борисов :DDD ДЕЙ ТЯ!

?????

Сахибът наглежда подмандатната територия.

Иванка

За първи път посланик на САЩ бе на посещение в НАП или за първи път посланик бе на посещение в НАП?

Игнатиев

За замазване на гафа с мустАфа, сега ще приемаме посланици по ред на номерата. Обаче, гафът си е гаф. И ще го помним. Гафовете не бива да се забравят, също като графовете.

Зелен чорап от НАТО

Изводите на автора са неоспорими. Греховете, които вършеше герберската хунта, сега, вършени от новата хунта на ОФ, са радост за тълпите. Мутри, вън!

Чакайте сега!

Не си кривете душата, на Борисов му се прощаваше всичко. И това и сега още продължава. За всичките зулуми и кражби, които Борисов направи, отдавна трябваше да търка наровете на Централния. Не ни правете на маймуни. Едно кратковременно служебно правителство, което работи под голям медиен и обществен натиск, може и да допусне някои грешки и едва ли ще успее да разчисти цялата мръсотия с която ГЕРБ заляха държавата. Сега всички са се вторачили в него и му търсят кусурите, но не бяха така осторожни при Борисовото управление. Тогава на пръстите на двете ръце се брояха тези, които дръзваха да се обадят, а сега всички имат мнение, по всички въпроси.

България

Кой е пък този Вълчев така да се е увълчил та вие че си иска още Бойко .Е другарю вълк вече срещу един Бойко има друг Бойко …Единия вашия Бойко е бил бияч и учил как да държи маркуча Другя Бойко е учил право .в С У.докато вашия е раздавал юмручно право Единия Бойко трупа злато в шкафчета и му целуват ръцете подлоги другия Бойко се отвращаве от вашия бойко …Вашия Бойко и вашите мисли са карикатурни и презряни.

Петра

Всъщност народът български не е виновен. Той, народът се приспособява и оцелява. Това е жестоката истина. Другото са циркове и клоунади.

Хайде всички – Дончева, Първанов, Румен Петков

Които засмукаха/разпиляха част от гласовете на БСП с глупостите си – да ги връщат обратно! Крайно време е!

Браво Дончева!

На Дончева и трябваха само две седмици да прецени акъла на тези, с които се беше събрала и да разбере, че не и е там мястото. Разликата между уличен политик и парламентарен политик е много голяма. Уличните политици се държаха, все едно, че не са вече в Парламента, а са още на улицата. От всяко дърво, свирка не става. Не може само с вувузела, трябва и акъл.

Johannes

Добра новина. БСП имат перфектния кандидат за президент, професор Иво Христов. Перфектно образован. С идеален изказ, разбираем от всички, родолюбец. И съвсем не маловажно, има харизма, 4аровник.

Братът на Иван Георгиев от Попово

Това е добре! Ало, левите, съберете се в едно, поотделно всякакви мутри и чалгари ще ви „бият“. Тия работи по фасадата на НС не са писани ей така!

OLD

Интересно! Най-после някой се сети за завещаното от Кан Кубрат! Успех!

Тerrarium

Нито ветрило, нито чадър или омбрела могат да помогнат на партия в инвалидна количка.

OLD

С милиционери, може само милиционер да се справи! Целта е да се ограничи покупката на гласове и потока от пари за това от „бизнесмените вече без анцизи“. Гледам и новите Областни управители са такива, на 60 %. Важното е след изборите да се направят истинските промени. Поне се надявам! – :))

Ганьо

Нормално, при всяка смяна на властта се сменят областните. Но и на мен ми прави впечатление, доста военни и служители на МВР.

Твърде много

Военни и полиционери в изпълнителната власт.

Прогресивно ченге

-командир на бригада и началник на Горнооряховския военен гарнизон. -директор на ОД-МВР Видин. -работил в Областната дирекция на МВР в град Враца -директор на Областна дирекция на МВР в Габрово -дългогодишен служител в Областната дирекция на МВР в Ловеч – директор на Областната дирекция на МВР – Монтана. -Завършил е Висшия институт за подготовка на офицери и научноизследователска дейност – МВР – Получил е висшето си образование във ВНВУ „Васил Левски“ във Велико Търново. -директор на Регионална дирекция ДАНС – Пловдив -Завършил е Висшия институт на МВР – София. -директор на Областната дирекция на МВР-Стара Загора -директор на Областната дирекция на МВР в Търговище -директор на Областната дирекция на МВР в Шумен 1, 2 3… 13 от 24 силоваци (за 4 -ма няма данни) Честита ви свобода!

Та, каква промяна, г-н Рашков!?

За отбелязване е, обаче, че именно оперативната работа на силите на реда по време на протестите, бе пряко под ръководството на ст.к. Антон Златанов! Така възниква логичният въпрос: За каква промяна говорим, след като един директор се заменя с неговия досегашен заместник, който при това има всички функции на правомощие? Нека припомним кой е старши комисар Антон Златанов, известен повече като Тони Златанов. През юли 2020 г., когато протестът срещу правителството на Бойко Борисов ескалира заради организирани провокации, именно Антон Златанов ръководеше акцията на силите на реда, които извършиха грозните арести и побой над невинни протестиращи. Именно Златанов бе този, който говореше пред медиите от името на „пострадалите“ полицаи. Именно той бе този, който изкара подчинените си жертви, а не пребитите и арестувани без правила участници в антиправителствения протест. Та, каква промяна, г-н Рашков!?

3,14К

Този трябва да го съдят и разжалват, а Рашков го повишава в длъжност. В пълно снаряжение лично той ръковидеше терора и побоищата вечерта над протестиращите. Зад шадраван даже отказа интервю, защото имал много важна работа.

Новият директор е Тони Сладоледа

Нека припомним кой е старши комисар Антон Златанов, известен повече като Тони Златанов. През юли 2020 г., когато протестът срещу правителството на Бойко Борисов ескалира заради организирани провокации, именно Антон Златанов ръководеше акцията на силите на реда, които извършиха грозните арести и побой над невинни протестиращи. Именно Златанов бе този, който говореше пред медиите от името на „пострадалите“ полицаи. Именно той бе този, който изкара подчинените си жертви, а не пребитите и арестувани без правила участници в антиправителствения протест.

Ало, Рашков, тук са мисирките

Което си е истина, човек като стане министър, трябва да си сдържа емоциите. Не за друго, а защото дава хляб на герберската мафия и слугинажа ѝ. Иначе всичко, което каза Рашков, е вярно, но да беше го казал със спокоен, ако ще академичен, ако ще леко ироничен, но не „съветнически“ тон!

Вашите имена /задължително/

Хора, като г-н Рашков, дейни, знаещи и можещи, изпълнени с експертиза и съдържание, изобщо не трябва да си губят времето и нервите да дават интервюта пред набедените за „национални медии“ и за „журналисти“. И без това, повечето загрижени за здравето си хора, избягват да гледат „национални медии“? А иначе не само, че не трябва да го уволняват, а се надявам още дълги години да е вътрешен министър. Не съм и сънувал дори, че някой с такава скорост и вещина, ще погне милиционерщината в това ведомство.

Айде де

Откъде накъде кметицата (или който и да е кмет) ще носи вина за това, че в града му са се изсипали хиляди пейзани, които търсят по-добро заплащане и трсен контакт с моловете и други забавления? То се видя при последните празници колко празна беше София без приходящите софиянци. В нашия квартал се направиха чисто нови две детски градини, а също и на други места, обаче не могат да насмогнат на провансалците, които до един са млади хора с малки деца. С тия няма оправия! Тъй че много моля, брз обичайните изстрели по кметицата от хора, които говорят наизуст!

В същото време

В провинцията няма проблем за детски градини и училища, много от тях са полупразни. Народът се изсели в София поради липса на препитание по родните им места. Жилищата им стоят празни, те плащат наеми в София. Не е ли по-лесно да се създадат условия за живот и работа в провинцията, отколкото да се строят нови градини и училища в София?

Helleborus

А защо детските градини във времена на демокрация трябва да са държавни, другари? В началото на демокрацията толкова много семейства тръгнаха да си правят детски градини, в онези леки, достъпни и широко разпространени в свободните държави форми, в които става дума за кооператив, общо отглеждане, което няколко семейства сами създават за децата си, в апартамент под наем, техен имот и т.н. Само че нереформираната държава ги гонеше като престъпници, едва ли не с полиция и наказание бяха заплашени. Вие отрязахте крилцата на свободния родител, сега Фандъкова да не е майка на всички софиянчета? Докога държавата ще трябва да обира всичките ви деца, в някакви държавни институции? В Западна Европа градина се отваря за една седмица, ако имаш къща. И има такава конкуренция в този бизнес, че цените са съвсем поносими за хората с тамошния стандарт. Колко безработни има в България, които могат да се научат да гледат деца, срещу съвсем разумни месечни такси. Но тоя комунизъм не ви излиза от чугунените глави. Защото и западните комунисти се оказаха най-активни в това да ни учат на демокрация, че тя цялата си заприлича на комунизъм. С тая социализация и интеграция, децата вече всички до едно са като от калъп излязли, а калъпът е по модела на най-гнилото, понеже всички ябълки са в една кошница. А дори една гнила ябълка в кошницата, заразява и останалите. Хайде оставете родителите да свършат нещо и те, либерализирайте я тази система, поне колкото прогресивни и разумни хора има, да се погрижат за своите деца.

Емигрант в Белгия

Молитва ?!?!?! Към кого е молитвата на лесбо двойката с детето между тях? Към Бога на християните ? Нима това „съжителство“ е Богоугодно? Ама те християни ли се наричат? Може би се молят на някакъв езически бог, който да приеме този извратен и перверзен начин на живот. Боже пази Америка и ни опази от сегашната Америка!

Наблюдател

САЩ не са държавата която бяха преди 50 години. Останаха само развалини и всеки се спасява както може. Бившата съветничка на бившият президент Роналд Рейгън поиска Путин да й даде руско гражданство.

Чудя се!

Защо ли тази ситуация ми напомня залеза на древния свят? И това, май, е само началото. Днес, благодарение на глобализацията процесите вървят по-бързо. Няма да чакаме дълго.

Капитан Кук

Русия е прекалено демократична. Коя друга държава е разрешила на части от нея да се отделят? Ингилизите ореваха орталъка, но не пуснаха Шотландия. САЩ стискат Тексас. Време е Русия да избива зъби, предлагам да започне с нашенските русофоби, които забравят, че съществуват благодарение на нея, а то иначе ятаганът щеше да среже гръкляните на прадядовците и прабабите им.

Волк

Много навременно и уместно изказване на Путин. Врагът не трябва да има никакви илюзии. Обикновено малко след такива красноречиво твърди изказвания, които всъщност Путин много рядко си позволява, следват действия и някой от виещите чакали, които си ги позволяват, наистина остава без зъби.

Вашите имена /задължително/

Леле какви визионери и пълководци има по форумите

Ама де!

Внимавайте какво пишете, че Тошко ще реже части от тялото за такива приказки.

Източник: ГЛАСОВЕ

Асенчо, в нормална държава шефът на НАП трябва да не получи „допуск от ДАНС“, а призовка! Никой бизнес, Асенчо, не се промотира с контакти в чужди служби. Това се нарича пробив в националната сигурност!

Асенчо, в нормална държава шефът на НАП трябва да не получи „допуск от ДАНС“, а призовка! Никой бизнес, Асенчо, не се промотира с контакти в чужди служби. Това се нарича пробив в националната сигурност!

 

БЕЛ.РЕД,-ПОМНИМ!

«Вие не ни трябвате повече от 4 милиона»“, – посланикът на САЩ Ейвис Боулън на семинар в Боровец-1997 г.
«Винаги, когато се връщам тук, виждам, че страната е във все по-добра форма» (разбирай за демографската катастрофа идеше реч..), – Ейвис Боулън 2003 г.

ПО ТЕМАТА

румен радев назначи за министър-председател човек (?) (или твар), лично ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАЛ това, как САЩ наредиха да се промени Конституцията на България, за да може чужди граждани да изкупуват Българска Земя.

Как САЩ наредиха да се промени Конституцията на България, за да може чужди граждани да изкупуват Българска Земя:

Как САЩ наредиха да се промени Конституцията на България, за да може чужденци да изкупуват българска земя

Президентът е ЗА влизането на България в Еврозоната

Стана безпощадно ясно, че българските избори вече няма да са под български суверенитет

Новото служебно про-натовско правителство назначено от Козяк, – предупредихме ви още преди години за това, което ще се случи… Поредната измяна и предателство на националните интереси (ВИДЕА)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

US базата в Ново село: Тестове с химически и биологически оръжия (ВИДЕА)

Последно от БЪЛГАРИЯ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница