Какви механизми се използват за създаване на едно световно правителство – НСР?

НОВ СВЕТОВЕН РЕД

От Крис Томас, 13/04/2013

Това е термин, който се използва от повечето водещи политици, както и от много други, през последните години. Не всички обаче са запознати с термина и със сигурност не са с неговите последици. Помислете за романа на Олдос Хъксли „1984“ и това ще ви даде някаква представа за това какво означава терминът „Нов световен ред“. По същество планът е да се създаде едно световно правителство, една световна банка и една световна полиция. Централно правителство, което управлява света и прилага политиките си с полицейски сили под прекия му контрол.

Това нещо лошо ли е?

Ами помислете за правителствата, които имаме в момента. Честни ли са? Изпълняват ли „волята на хората“? Отнасят ли се еднакво към всички свои граждани? Повечето хора биха отговорили отрицателно на всички тези въпроси. Представете си цялата политическа корупция, която би имало, ако имаше само едно световно правителство – ако сте част от или облагодетелствани от това правителство, ще ви бъде позволено да се измъкнете на практика от всичко. Ако не сте облагодетелствани от правителството, ще бъдете накарани да страдате или дори да бъдете затворен в затвор. Днес в света има твърде много примери за този вид поведение от отделни правителства. Единственото, което задържа тяхното, понякога екстремно поведение, са реакциите на други отделни правителства. Без тези отделни правителства да изразяват своите възгледи, едното световно правителство би могло да прави каквото си поиска БЕЗПРЕПЯТСТВЕНО.

Но дали това едно световно правителство всъщност ще бъде там, за да изпълни желанията на електората, или ще бъде под контрола на това, което е станало известно като „индустриален/военен комплекс“? По време на писането [на това] през американското правителство преминава законопроект, написан от ГМО компанията Монсанто. Известен като Закон за защита на Монсанто, той дава на компанията пълен имунитет от всички здравни и екологични мерки за контрол, които в момента са в Америка. Монсанто се стреми да може да засажда всякакви генетично модифицирани организми (ГМО) навсякъде, където избере на американска земя, с пълен имунитет от всеки действащ или бъдещ закон за околната среда. По време на писането „Законът на Монсанто“ е приет от Американския конгрес и се насочва към Американския сенат, където се очаква да бъде приет без промяна.

После имаме ситуацията в затвора в залива Гуантанамо. И президентът Джордж Буш младши, и президентът Обама са помилвали повече от половината от затворниците, държани в Гуантанамо, тъй като е доказано, че нямат връзки с нито една терористична организация. По-нататък в президентските заповеди се посочва, че затворниците, на които е дадено помилване, се репатрират в родните им страни. Военните диспечери на Гуантанамо пренебрегнаха и двамата президенти, заключиха затвора и отказаха достъп до законните представители на затворниците и спряха търговските полети в района. Затворниците отговориха, като обявиха гладна стачка и тази гладна стачка беше затъмнена в новините, тъй като не е съобщена в западните медии.

Всички сме виждали неотдавнашната банкова ситуация в Кипър. Поради политиките на ЕС и правителството, банковата система в Кипър е в състояние на тежък колапс. Европейската централна банка и Международният валутен фонд се включиха със спасителен пакет от мерки. Първото нещо, което направиха, беше да намалят нивото на държавните помощи за пенсионери, инвалиди и т.н. с 20% и да спрат разходите за държавни проекти. След това затварят банките, предотвратявайки достъпа на хората до собствените им пари. Те настояват за еднократен данък в размер на 10% от всички пари, които физическите лица държат в техните банкови депозитни сметки. Когато това предизвика безредици, те модифицират този данък за вземане на 10%, обаче може да достигне до 18% от сметките, които съдържат повече от сто хиляди евро. Банката на Кипър се срива поради дейността на Европейската централна банка, Международния валутен фонд и кипърското правителство и кой плаща цената за това? Обикновените хора, които са се опитали да генерират някакви спестявания за „черни дни”. Повечето хора сега виждат това като модел за бъдещо спасяване на банки. Вече сме имали ситуации, при които правителствата са давали на банките милиони от парите на данъкоплатците, но следващия път, когато банките умишлено объркат икономиката, те ще ограбят нашите спестовни сметки. По време на писането съм чувал силни слухове, че канадското правителство се стреми да приеме закон, който им дава правомощията да действат по същия начин, както правителството на Кипър действа, когато бъдещите проблеми възникнат в банките в Канада. Представете си в каква безопасност биха били спестяванията ви, ако имаше само една световна банка?

Дали хората по света биха имали справедлив глас при едно световно правителство? Изглежда изключително малко вероятно.

И така, какви механизми се използват за създаване на едно световно правителство – НСР?

Превод на български – Страничката „Монтагю Кийн”

 

Минало незабравимо | Жан Виденов беше свален, защото се противопостави на изискванията на престъпната двойка МВФ – Световна банка – (БАНДА)! Жан Виденов се оказва единствения Български премиер от 1990 г. до днес, който има смелостта да откаже, и отказва да изпълнява Плана Ран-Ът

 

Истината за Световната банка и ограбването на света

 

ООН – Инструментът на Елита. Истината за ООН (ВИДЕО)

 

Говорейки свободно: Джон Пъркинс (ФИЛМ)

 

Пирамидата на властта на Сатана или игото на вечния дълг. Откровения на банкера Роналд Бернар

 

Аржентина отказва да плаща вноските си по кредитите от МВФ

 

Глобализация и терор от световните господари върху населението

 

ПО ТЕМАТА

„Ние ще имаме Световно Правителство, независимо дали го харесвате или не. Единственият въпрос е как ще бъде постигнато Световното Правителство, насила или чрез съгласие“.

Изявление, направено пред американския Сенат на 7 февруари 1950 от Джеймс Поул Варбург

Коя Америка познавате ?

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

СОVID-19 е проект на Световната банда. Ще приключи на 31-ви март 2025 г. (ДОКУМЕНТ) ОБНОВЕНА

 

Планът на ООН за Нов Световен Ред 2021 – 2030 (ВИДЕО – БГ СУБ)

Последно от ЛЮБОПИТНО

Да, пътниците на инжектираните пилоти са застрашени! Предстоят съдебни искове срещу Федералната авиационна администрация, Федералните агенции и авиокомпаниите (УВРЕДЕНИ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ ЗА «СОVID» ПИЛОТИ ГОВОРЯТ ОТКРИТО)

Увредени от “ваксини“те за СОVID пилоти, говорят открито В интервюта за The Defender пилотите, пострадали от

Фейсбук страница

The Bulgarian Times