Какво искат да ни кажат Ротшилд с корицата на „Икономист“ 2021 г. и какво виждам аз (ВТОРА ЧАСТ)

ПЪРВА ЧАСТ

Информацията, която получавам, гледайки корицата на списание „Икономист“ 2021 г. не може да се опише с няколко изречения, защото тя е за цялата 2021 г. и всяка картинка-залог не е едно събитие, а поредица от събития/планове. В началото на корона истерията ви казах, че човек ще бъде тестван за това как реагира на предоставените му програми за умствен контрол!

Елитът ни доказват, че създават планове-прогнози, базирани на теории, за да тестват и подложат на изпитание човешкият мозък – да ги развие по различни начини. Ние трябва да осъзнаем как работи нашият мозък, нашето съзнание и, че тази психария с короната и ковида, беше преди всичко план за поробване на съзнанието. За ЕЛита човешкото съзнание е най-мистериозния биологичен феномен.

Пускайки лъжата за вирус, ЕЛита организира състезание за сътрудничество между човешките индивидуални съзнания и събра всички хипотези за това как се развива една лъжа и как съзнанието се генерира в мозъка… и лъжата с короната и ковида ще продължи…

През тази година ЕЛита връща стари теми и събития, които ще отбележа в текста, за да програмират отново податливите на страх хора.

9-ти залог – в 3-та колона виждаме края на въпросителния знак, което означава:

1. Връщане към недовършена тема – събитие от 2020 г. Този залог представлява най-голямата съдебна битка в историята. Връщане към импийчмънта на Тръмп, към фалшифицираните избори, фалшифицираните бюлетини,
фалшивата инагурация на един мъртвец, имейли, разобличаващи Дълбоката държава! Доказателства ще бъдат разглеждани от военни съдии. След като бъде освободена информация, виждам отказване от импийчмънт.
Към цялото човечество са въпросите: – кой предварително подготви/създаде филма „Инагурацията на“ Байдън“;
– Защо ни беше прожектиран този филм; – кой стои зад републиканците и демократите;
– Защо, когато хората мислят, че дадено събитие приключва, се случва обрат и друг развой на събитието и преминаване към друга серия на филма с повече герои, екшън, скандали, напрежение… за да продължи филма.
– Защо е необходимо да ни лъже ЕЛита и да крие истината от нас?
Всичко се случва, за да ни отвори очите, но не само физическите очи, а и съзнанието – окото/прозорецът към другите светове, към невидимия свят, към съществуването на Правителството в сянка, други цивилизации, скрити от нас, които манипулират човешкият живот…
Всичко това, което се случва, като зацикляне и въртене в кръг, повторения на събития е, защото още много спят за истината.
Решение за импийчмънта ще има!
Въпросът е дали ще се позволи Тръмп да бъде оставен настрана от президентския пост, докато се докаже до основи цялата корупционна система, базирана на измама и отнемане на човешки животи – колко е дълбока Дълбоката държава, да се докаже цялата измама на изборите и след това Тръмп да бъде върнат/поставен обратно към законно спечеленият пост на Президент.

2. Колко ще се върнат нещата назад – ще стане ли живота на хората такъв, какъвто беше до експеримента – пЛандемия „Корона и Ковид 19“. Контролът върху човека изисква той да бъде обвързан и зависим от технологиите и да приеме технологичното поведение, което бе наложено от пЛандемията. Този залог е свързан с 3-ти и 8-ми залог – към дотук написаното за тези залози ще добавя, че планът на ЕЛита е „хибридното бъдеще“ на човека – човек да бъде свързан с технологиите, част от която е чипирането и целият му живот да бъде следен, наблюдаван, контролиран до най-малкото движение и потребност. Пазаруването на всичко необходимо да бъде изцяло онлайн, лекарските консултации също; да минем всички към онлайн банкиране и безкасови транзакции; който остане на работа, работата му да бъде от дома. Ще има повече безработни хора през тази година, защото роботи и компютри заеха мястото на работещите; предстои на много фирми да затворят своят бизнес, защото планът е да бъде премахната търговията на дребно. Работата да бъде човек-компютър/робот, а не човек-човек. В някои компании ще се работи смесено – няколко дни от дома и няколко дни на работното място.
11-ти и 14-ти залог – през 2020 г. са програмиращите съзнанието стари теми – ЕЛита отложи двете си конференции, които бяха отбелязани на корицата на „Икономист“ 2020 – „Експо“ в Дубай и „Бетовен“ в Хонконг, а тази година ще свикат климатична конференция в ООН, за да говорят за измененията на климата – това е СВЕТОВНА ИЗМАМА, поредното отклоняване на вниманието от важните теми и легално източване на пари… затова измислят и нови данъци, използват програмите за умствен контрол „Криза“, „Дефицит“, „Инфлация“. Това трябва да ни подсказва, че през цялата година ТЕ ще създават бедствия и КАТАКЛИЗМИ, а не природата.
Ще ни кажат, че изменението на климата ще бъде най-дълбокото предизвикателство на нашето поколение и, че през 2021 ще ВОДЯТ БОРБА С ИЗМЕНЕНИЕТО НА КЛИМАТА … ЕЛитът постоянно води борба с несъществуващи врагове, които сам си създава – Корона, Ковид, Криза, Климат, Парникови газове, Инфлация, Дефицит… Защото, според тях, шоуто им за идиоти трябва да продължи…
Умишлено влечугите замърсяват въздуха, за да могат да съществуват в токсична и радиационна среда, защото в чиста не могат да задържат формата си.
Създават и използват оръжия за промяна на климата и предизвикване на пагубни катаклизми, в които загиват хора.
Заводите, които замърсяват въздуха, околната среда и водите са техни, но създават финансови фондове за намаляването на „вредните“ въглеродни емисии във въздуха!
Помните ли историческите смъртоносни пожари в Калифорния и Австралия, причинени от скаларните оръжия/ЕМП на ЕЛита? Със същите оръжия, след като президента на Бразилия Болсонаро отказа да стане съучастник в измамата Корона и Ковид 19, тропическите гори в неговата държава бяха запалени. В отмъщение към Болсонаро бяха атакувани и семейството му и сънародниците му с ниско честотни енергийни оръжия, от които хората умираха. През 2021 Ротшилд ще продължат с отмъщението си към Болсонаро и ще му извиват ръцете, приготвили са му много капани, правят всичко, за да го свалят от власт – ще обявят Бразилия във фискална несъстоятелност, ще увеличат външният ѝ дълг; ще отровят река Амазонка, ще продължат с пожарите, ще разкъсат тропическите гори и влажните зони. ЕЛитът ще прикрие действията си, казвайки ни, че всичко това е от измененията на климата и нарастващото обезлесяване. Ще посегнат и на златото на Бразилия, за което Болсонаро ще каже, че принадлежи на хората и ще се опита да го легализира за местното население, но докато политиците коментират спорния законопроект, ЕЛита ще ни лъжат, че дървари, миньори, вандали унищожават природата в търсене на злато! Влечугите никога не оставят злато на хората, а създават конфликти, бедствия, войни на териториите, на които има злато и други ценни метали, за да ги откраднат за себе си.
Помните ли наводненията и цунамите в Индонезия, създадени с ХААРП ? …когато ни кажат, че прогнозират нещо или се борят с нещо, считайте, че ТЕ използват технология да го създадат, както изпробваха такава технология миналата година в Индия и създадоха цунами в Индийския океан.
Големи компании тази година ще представят енергийни проекти, но около всички тях ще има скандали.
По цялата Планета разположиха проследяващи технологии, които работят с 5G до 12G, излъчващи силна радиация, но ще ни говорят за проектите си за възобновяеми енергии.
ЕЛитът има технология с ИИ за създаване на вятърна и слънчева енергия!!! Срещали сте заглавия на статии – „През 2020 Китай планира да създаде изкуствено Слънце“, „Бил Гейтс ще затъмнява Слънцето, за да охлади Земята.“ Тези технологии отдавна съществуват и се използват, създадени са с ИИ, а всичко доказва, че ТЕ манипулират климата, създават бедствията и унищожават природата, разболяват и убиват хората.
Помните ли големите прожектори – изкуственото Слънце, с които заместваха преди години нашето Слънце, защото ЕЛита знае, че човек е свързан със Слънцето и без истинското Слънце човечеството ще загине.
Ще създават бедствия, прикрити като проекти, ще ни кажат, че чрез проследяващите устройства с ИИ ще локализират пожарите, а в действителност ще ги създават, ще ни кажат, че ще направят вятърната енергия по-предсказуема, че сензорите на сателитите ще локализират мащабни емитери на въглероден диоксид на много фино ниво, че ще използват ИИ за прогнозиране на наводнения и до колко дълбоко ниво ще достигнат водите.

3. Под въпрос са спортните, политическите, търговските и други събития през тази година. Припомням: много събития от 2020 г. ще продължат през 2021 г. и 2022 г. Не всички събития ще успеят да се осъществят.
*Събитието „Американска супер купа“
– Всяка година този ритуал – човешко жертвоприношение събира огромна публика. Тази година 55-та купа ще се проведе на 7-ми Февруари във Флорида, едно от гнездата на змиите, другото е Калифорния. Сигурно следващата Суперкупа 2022 ще бъде там. След Супер купата ще има отново кибер атаки. Възможно е и бомбена заплаха да бъде спомената, свързана с голяма сграда, около която ще има протести. Ще има военни операции в същото време.
* 32-те Олимпийски игри в Токио от 23.07.2021 до 08.08.2021 г.! Токио присъстваше и на корицата на „Икономист“ 2020 г. за месеците Май и Юни, а самите Олимпийски игри бяха предвидени за 23 Юли до 8-ми Август 2020 г. и отложени, заради икономическата пЛандемия. Пет нови спорта заемат своето място заедно с останалите категории в отложените 2020 Летни олимпийски игри в Токио. Състезателите ще се състезават за първи път за медали в спортовете карате, скейтборд, сърфинг, спортно катерене и бейзбол / софтбол. За сега не са отложили повторно Олимпиадата!
*Друго събитие през 2021 е
20-годишнината от взривяването на „кулите близнаци“ в Ню Йорк, „Пентагона“ във Вашингтон и Съмърсет Каунти, Пенсилвания.
12-ти залог – Китай ни казват, че е дошъл века на Азиатския свят – на Китай! Китай е централният щаб на Ротшилд! Ротшилд-ККП/Китай създадоха фалшива пандемия, за да поемат господството на света, унищожавайки икономиките на всички държави и въвеждайки Нов световен ред. Показват, че тяхната икономика е единствената и най-силната в света и, че ще става по-силна през 2021 г. Бъдещето на търговската война между Америка и Китай е неясно. Китай ще продължи своите атаки към страните, които отказаха да се подчинят на СЗО и ККП, отказаха лъжите за вирусите, маските, дистанцията и локдауните : Бразилия, Мексико, Индия, Танзания… Виетнам, заради спора с Китай за Южнокитайско море – Китай претендира за огромна част от Южнокитайско море и ще посегне на водите, които Виетнам твърди, че са негови.

Следва продължение в 3-та част…

  • Източник: Милена ван Лиер

ТРЕТА ЧАСТ

Какво искат да ни кажат Ротшилд с корицата на „Икономист“ 2021 г. и какво виждам аз (ТРЕТА ЧАСТ)

ПО ТЕМАТА

Дали предишните предсказания на Ротшилд се сбъднаха, преценете сами:

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Последно от ЛЮБОПИТНО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница