Какво представлява Световната Здравна Организация (СЗО) и кой я издържа / финансира? Психологичната операция “Коронавирус“ е поръчана от акционерите на Федералния резерв на САЩ

През 1948 година се появява интересна структура с името Световна Здравна Организация, СЗО (World Health Organization, WHO) – специализирано учреждение на ООН. В състава на СЗО влизат 193 страни. България е член от самото основаване

На емблемата на СЗО виждаме змията на Мойсей, увита около колона, която е символ на „Всевиждащото око“, върху изображение на програмата за Плоската Земя, обградена с два пшенични класа, символ на събиране на реколтата – Жътвата на Души.

Във всеки пшеничен клас има по 13 класчета, символ на 13 „Израилеви племена“ – това са 13 известни илюминатски фамилии. 33-те сектора на земното кълбо олицетворяват – 33 степени в масонството. Това е комитетът от съветници на СЗО.

На 63-то събрание на Световната Здравна Асамблея в документ, изготвен от секретариата на СЗО, подробно се съобщава за доброволните пожертвования за 2008-2009 години. Според този документ, правителството на САЩ е превело 424.5 милиона долара, а Фонда на Бил и Мелинда Гейтс – 338.7 милиона долара.

Разследването и изучаването на списъка с доброволни пожертвования и донори, показва, че има още няколко организации, като „Глобален алианс за ваксинация и имунизация“, ГАВИ (GAVI), който е превел повече от 85 милиона долара и „Програма за оптимални технологии в здравеопазването“ (ПОТЗ), превела повече от 9 милиона долара на СЗО. Фондът на Гейтс е най-голям в сравнение с ГАВИ и ПОТЗ.

Списъкът за донорски пожертвования и задължения на ГАВИ показва, че Фонда на Гейтс е дарил повече от 1,14 милиарда долара в периода от 1999 до 2009 година, много повече от правителството на САЩ което е дало само 569 милиона долара за периода от 2001 до 2009 година. По този начин, може да предположим, че Фонда на Гейтс има голям авторитет в ГАВИ и ПОТЗ. Също така, приносът на ГАВИ в СЗО може да се разглежда като по-нататъшно въздействие на Фонда на Гейтс над световната организация.

Какво всъщност прозира зад красивата обвивка на здравните дейци от СЗО?

Вече повече от 30 години правозащитници и различни организации, обвиняват УНИЦЕФ и СЗО в планирани кампании по стерилизация на населението в отделни страни с помощта на ваксини от различни заболявания. Например, през 1993 година учени от Инсбрукския „Институт по биомедицински изследвания“ – Академията на науките Австрия, провели изследвания и доказали участието на СЗО в разработване на ваксина за контрол на раждаемостта.

През 2004 година южните щати на Нигерия бойкотирали ваксинацията, подозирайки СЗО в стерилизация на населението от репродуктивна възраст. Образци от ваксината били предадени на нигерийския доктор Харун Кайта, декан на факултета по фармацевтика от университета в град Заря (Zaria). Оказало се, че ваксината съдържа Естрадиол, форма на женския хормон естроген. По мнение на експертите такава ваксина може да причини безплодие.

През 1992 година СЗО изключи „хомосексуализма“ от списъка на заболяванията и по този начин даде огромни права на извратеняците… утре може да поискат да се изключи от този списък и шизофренията и некрофилията!

Професорът – хомосексуалист Игор Кон, с пяна на уста на своите лекции, гордо се позовава на СЗО като на организация легитимираща световната педерастия. Още през 2009 година СЗО се готвеше да пусне в обръщение 4.9-5 милиарда дози ваксини против грип. Обърнете внимание на тази цифра – 5 милиарда ваксинирани. На Земята тогава имаше 6 милиарда човека. Ако си спомним, че съществува теория за „Златния милиард“, очертава се проста и ужасна математика. Остава един милиард неваксинирани, от които един милион са ЕЛита.

След поредния „ваксинен“ скандал били проведени разследвания от католическата организация „Мексикански комитет – За живот“. Комисията стигнала до извода, че Фонда на Рокфелер, работещ съвместно със Съвета по народонаселение Джон Д. Рокфелер — трети, Световната Банка, Програма за развитие на ООН, Фонда на Форд и други организации, в течение на 30 години съвместно със СЗО работел над създаването на контрацептивна ваксина, използвайки хорионически гонадотропин на човека в разни ваксини.

В хартата на СЗО през последните години са внесени интересни промени, с които не са запознати и самите медици.

Бяха иззети всички количествени параметри на това, кое да се смята за Пандемия, тоест, до съществуващите до скоро стандарти, случващото се днес в никакъв случай не може да бъде наречено Пандемия. (психическа — Да, вирусна — Не)

СЗО получи право не само да дава препоръки както обикновено, но и да Изисква — да дава императивни команди (заповеди).

Това са признаци за укрепване влиянието на СЗО и използване в интересите на световното задкулисие.

Да се върнем към психологичната операция под название „Коронавирус“ поръчана от Господарите на парите. Това са частни лица и техните банки, държатели на ФРС на САЩ:

1) Лондонска и Берлинска банка Rothchild — Ротшилд;
2) Парижка банка Lazard Brothers – Лазар Фререз (Юджин Майер);
3) Италианска банка Israel Moses Seif – Израел Сифф;
4) Хамбургска банка Varburg – компания Варбург;
5) Ню Йоркска банка Kuhn Loeb – Кун Леб;
6) Ню Йоркска банка Lehman Brothers – Леман Брадърс;
7) Ню Йоркска банка Goldman Sachs – Голдман Сакс;
8)Ню Йоркска банка Chase Manhattan – семейство Рокфелер и Морган.

Психологичната операция „Коронавирус“ е поръчана от акционерите на ФРК на САЩ за преразпределение на глобалния финансов пазар и тотален контрол над населението с последващо ваксиниране и евентуално чипиране. Но всичко това нямаше да се случи без подчинената на световното задкулисие и наградена с огромни права Световна Здравна Организация (СЗО).

На 31 Декември 2019 година се появиха сведения за първите 27 заразени в китайския град Ухан.

11 Януари – 1 починал в Китай
20 Януари – 1 заразен в Южна Корея
22 Януари – 1 заразен в Тайланд
24 Януари – 2 заразени във Франция
25 Януари – 1 заразен в Австралия
26 Януари – 1 заразен в Канада
28 Януари – 1 заразен в Германия
30 Януари – ВНИМАНИЕ! Световната Здравна Организация обявява ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ!

Какво основание имаше СЗО за Извънредно Положение? Отговор: – Никакво! До този момент имаше 34 заразени и 1 починал. По късно на 11 Март отново без основание за това СЗО обяви Пандемия

Свидетели сме на добре планирана психологична операция срещу населението с помощта на дезинформация и медийна пропаганда. Не на последно място и с помощта на корумпирани, марионетъчни правителства, които сляпо изпълняват команди отгоре. Българското правителство и Кризистния Щаб в лицето на Борисов, Мутафчийски и Ананиев от самото начало знаят, че въпросният „смъртоносен“ вирус е лъжа, а тестовете отчитат широк спектър от „не смъртоносни“ вируси, но въпреки това въведоха Карантина, с което нарушиха правата, личния избор, свободната воля и правото на мирен и спокоен живот на българския Народ и способстваха за унищожаване на икономиката.

Обществото отдавна е получило значими доказателства в съществуването на група хора, имащи глобална власт. Тази шепа олигарси — дегенерати, са учредители на частната Федерална резервна банка на САЩ, безконтролно печатащи долари. Тези хора напълно контролират Световната Здравна Организация, чиято дейност започва да предизвика голяма тревога сред човечеството.
Няколко шокиращи цитати от представители на Световния ЕЛит:

Бил Гейтс, основател на „Майкрософт“:

„В света днес има 6,8 милиарда човека. Ако ние сега действително поработим добре над новите ваксини, ние ще можем да ги съкратим на 10-15%“.“

Дейвид Рокфелер:
„Негативното влияние на числеността на населението на цялата наша планетарна екосистема става ужасно очевидно.“

Жак Кусто:
„За да стабилизираме световното население, трябва да унищожаваме 350 000 души дневно“.

Тед Търнър, Основател на „Си Ен Ен“
„Цялото население трябва да бъде от 250 до 300 милиона души, намаляване на 95% от сегашното ниво би било идеално.“

Дейв Форман, Съучредител на организацията „Земята преди всичко“:
“ Моите три основни цели ще бъдат: да намаля населението до 100 милиона по света, да разруша индустриалната инфраструктура и да видя пустинята с пълен набор от видове, които се връщат по целия свят.“

Принц Филип, херцог Единбургски:
“ Ако се преродя, бих искал да се върна на Земята като вирус – убиец, за да намаля човешката популация. „

Маргарет Сендър, Основател на Американската федерация по планиране на семейството:
“ Най – голямото проявление на милосърдие, което семейството може да окаже на едно от малките си деца, е да го убие. „

 Страничката „Монтагю Кийн”

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

Кой е Бил Гейтс (ВИДЕО-БГ СУБ)

ПО ТЕМАТА

“За да се осъществи световно управление, е необходимо да се премахнат от съзнанието на хората техният индивидуализъм, лоялността им към семейните традиции, националният патриотизъм и религиозните догми.“
– Изказване на Брок Чизълм, директор на “Световната здравна организация“ (към ООН) 6R o b e r t s o n , P. Op. cit., p. 7.

КОВИД-1984 (ЕДНА НЕУДОБНА ИСТИНА)

Последно от ЛЮБОПИТНО