Какво се случва в кръвта на приелите експерименталната течност (ВИДЕО-БГ СУБ)

/

КАКВО СЕ СЛУЧВА В КРЪВТА НА ПРИЕЛИТЕ ОТРОВАТА

ДНЕС ЛЕКАРИТЕ, ДРЪЗНАЛИ В НЕОФАШИСТКИ РЕЖИМ, ДА СЕ ИЗПРАВЯТ И ДА КАЖАТ ИСТИНАТА, СА ИСТИНСКИ ГЕРОИ!

Лекари, биохимици, цитолози и патолози се обединяват и разкриват под микроскоп съдържанието в отровите. Видимо е, че става въпрос за субстанции несъвместими с живота. Метални части, мрежести структури и вещества убиващи еритроцитите са само малка част от наличното. Цитолог с десетилетия практика разказва, че никога не е виждала подобно нещо и как жигосаните й пациенти имат слепване на еритроцити, което стои перманентно и не подлежи на разтваряне, а това е сериозен симптом, довеждащ до тромбози, удари, некроза на органи, нарушаване на работата на мозъка и сърцето.

Учени: “Направихме голяма грешка“! Ужасяващо проучване разкрива, че наночастиците с иРНК-ваксината се разпространяват из цялото тяло: мозъка, сърцето, черния дроб, яйчниците, тестисите и други! (ВИДЕА+PDF)

CDC: Миокардит/перикардит след втора експериментална игла

След CDC и FDA официално предупреди за сърдечно възпаление след екперименталките на Пфайзер и Модерна

След CDC и FDA, Министерството на отбраната на САЩ потвърди за възпаление на сърцето от C0VID-“ваксини“те (НОВО ПРОУЧВАНЕ ПОТВЪРЖДАВА ВРЪЗКАТА МЕЖДУ ИРНК “ВАКСИНИ“ТЕ ЗА С0VID И ВЪЗПАЛЕНИЕТО)

Ето защо, един от лекарите подчертава: Това не е fаkсiнa, това е евтаназия. Казва се открито, че фарма индустрията е длъжна да каже какво е съдържанието на тези инжекции. А аз ще допълня, че ако това не се прави, се нарушава Нюрнбергския кодекс и всичките производители, всички лобисти и агитатори на жигосването извършват престъпление срещу човечеството, което според кодекса, валиден за всички държави след Втората Световна Война, се наказва със смърт чрез публично обесване. Според кодекса, всеки човек може да разследва такива престъпления и всеки съд може да съди такива престъпници. Но това ще е малко, защото е явно, че живеем в епохата на грандиозен и невиждан геноцид, пред който взети заедно стотиците милиони убити от Сталин, Хитлер, Мао, Червените Хмери и Британската империя, просто ще са малка и несъществена цифра. Тези диктатори ще са джуджета пред съвременните си колеги, решили да убият милиарди с инжекции в един „антиутопичен световен ред“ на господари и жигосани роби със светещи очи от веществото луциферин.

Филип Филипов, Фейсбук
Видео превод:
Радостина Георгиева

ВИДЕО

 

Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение – и биха могли да унищожат човешката раса. Предупреждение на д-р Върнън Колман за света: Цялото човечество ще изчезне (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

Проф. д-р Сухарит Бхакди: Имунната система започва да атакува собствения си организъм и клетки, защото те са заразени с гени, които продуцират спайк протеините на контролавируса (ВИДЕО) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

 

Проф. д-р Сухарит Бхакди: „Родителите доброволно позволяват децата им да бъдат убити, ако позволят да им се постави ваксината за СОVID“

 

ПО ТЕМАТА

Д-Р Чарлз Хоф: К19-ваксините ще убият повечето хора поради сърдечна недостатъчност и 62% вече имат микроскопични кръвни съсиреци (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА-ВИДЕО

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК!

иРНК (mRNA) fuсксинaтa под електронен микроскоп (ВИДЕО-БГ СУБ) ОБНОВЕНА

SАRS-С0V-2, или всъщност отравяне с графенов оксид? Графеновите наночастици, свързани с нервните клетки, могат да се контролират с честотите на 3,4 и 5G мрежите! Наночастиците с графенов оксид и ПЛАНдeмиятa (ВИДЕО) Интервю с Керън Кингстън, бивш служител на Pfizer (ВИДЕО) Анализ на фрази от Д-р Мариа Албарасин в списание Discovery Salud nº 251

Графенът в К-19 «ваксините» е само върхът на айсберга, има и други токсини! Д-р Робърт Янг: Графенов оксид има във ВСИЧКИТЕ ковид „ваксини“ (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Има ли чип във ваксината? Чипът във ваксината (ВИДЕО-БГ СУБ)

Чипираха ни като говеда ! (ВИДЕА)

Банкстерите легитимираха чипът във в@к$инит€! Новите банкомати: Нямате ли мокрочип, няма кеш! (ВИДЕО)

Който желае може да се присъедини към групата
👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

Последно от ВИДЕО