Какво скриха от вас за ваксината на BioNTech & Pfizer! Проф. Джон Бел: СОVID-19 ваксините ще стерилизират 70% от населението (ВИДЕО – БГ СУБ + ПЕТИЦИЯ)

Какво скриха от вас pressтитутките за ваксината на BioNTech & Pfizer

Тези дни всички се вълнуват от новината, че най-накрая правителството одобри национален план за Национален план за ваксиниране срещу COVID-9 (Национален план за ваксиниране срещу COVID-19 в Република България).
Повечето хора си мислят, че краят на тази ПЛАНдемия се вижда, но трябва да ги разочаровам. Дори да се ваксинирате казва, Tedros Ghebreyesus това няма да бъде краят на ПЛАНдемията и следните мерки ще останат в сила: наблюдение, тестване, изолация, проследяване и поставяне под карантина – с две думи: никакво връщане към „нормален живот“.

СЗО

Нека върнем малко назад лентата и да си припомним, че през 2014 г. разследващият журналист Хари Вокс прогнозира планирана глобална пандемия и каза защо „управляващата класа“ ще направи такова нещо.

„Те няма да се спрат пред нищо, за да завършат инструментариума си за контрол. Едно от нещата, които липсваха в инструментариума им, са карантините и комендантският час. Планът е да се заразят стотици хиляди хора с него и да се създаде следващата фаза на контрол.“

Сега навлизаме в следващата фаза – тази на „фак-синацията“ и ако някой се лъже, че тези ваксини, които сега ще ни предложат имат нещо общо с ваксините от миналото е в дълбока заблуда. Ще се спра на „фак-сината“ на BioNTech & Pfizer , защото тя е втора в списъка на националния план. Да, засега правителството не е сключило договор за закупуване на тази „фак-сина“, но нека все пак видим какви „ползи“ за бенефициента носи тя и на края за десерт ще чуем едно кратичко видео с  Оксфордския професор Jonh Bell, който каза интересни неща за „фак-сината“, която е на първо място в списъка, а именно тази на AstraZeneca.

Да започнем първо с факта, че от 2000 година до сега Pfizer са изплатили глоби и наказания за сумата от $4,747,652,947 (говорим за милиарди, а не за милиони – Violation Tracker Parent Company Summary).
Предполагам няма да срещнете тази информация в публикации на pressтитутките , но на тях все им плащат, за да ви дезинформират.

Интересно ,че ЕК е сключила договор с този производител, без да има одобрение на ЕМА (Европейска агенция по лекарствата)
– EMA receives application for conditional marketing authorisation of COVID-19 mRNA vaccine BNT162b2.
На 11.12.2020 ЕМА е планувала Обществена среща на заинтересованите страни: разработване и разрешаване на безопасни и ефективни ваксини срещу COVID-19 в ЕС и който желае може да слуша дискусията
– Public stakeholder meeting: development and authorisation of safe and effective COVID-19 vaccines in the EU.

Това, което няма да научите от pressтитутките  е, че двама лекари : Dr. Wodarg и Dr. Yeadon (Ex-Pfizer) създадоха петиция със спешна молба ЕМА (Европейска агенция по лекарствата)  да не одобри тази „фак-сина“
Wodarg_Yeadon_EMA_Petition_Pfizer_Trial_FINAL_01DEC2020_EN_unsigned_with_Exhibits.pdf!
Ето какво са открили те и ето как вие можете да се присъедините към тази петиция и да я подпишете:

Цел на петицията: Спиране на клиничните проучвания върху ваксината срещу SARS-CoV-2 от компанията BioNTech  поради непредвидими опасности за населението.

Защо тази петиция е толкова важна?

Образуването на така наречените „не неутрализиращи антитела“ може да доведе до прекомерна имунна реакция, особено ако тестваното лице се сблъска с истинския, „див“ вирус след ваксинацията. Това така наречено  антитяло подобрение, ADE, е напр. отдавна известен от експерименти с коронални ваксини при котки.

В хода на тези проучвания всички котки, които първоначално са понасяли добре ваксинацията, са умрели след заразяване с дивия вирус.

🔴 Очаква се ваксинациите да произведат антитела срещу протеини на SARS-CoV-2. Протеиновите протеини  обаче съдържат и хонмологични протеини на Syncytin, които са от съществено значение за образуването на  плацентата при бозайници като хората. Трябва да бъде абсолютно изключено, че ваксината срещу SARS-CoV-2  предизвиква имунна реакция срещу Syncytin, тъй като в противен случай може да доведе до безплодие с неопределена продължителност при ваксинирани жени.

Във  mRNA ваксината на BioNTech/Pfizer се съдържа полиетилен гликол (PEG). 70% от хората развиват  антитела срещу това вещество – това означава, че много хора могат да развият алергични, евентуално фатални реакции към ваксинацията.

Продължителността на проучването, която е твърде кратка, не позволява реалистична оценка на дългосрочните ефекти. Както в случаите на нарколепсия след ваксинация срещу свински грип, ще бъде възможно планирано спешно одобрение само с последващо наблюдение на късни ефекти. Въпреки това BioNTech / Pfizer кандидатства за спешно одобрение днес.

🔊➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🔊

Д-р Wodarg и Dr. Yeadon очакват петицията да бъде подписана от възможно най-много граждани на ЕС,  като изпратите имейла, подготвен тук, на английски език. Моля, изпратете пощата „днес“ по  описания по-горе начин и я съхранявайте на сигурно място.

Ето какво е нужно да направите: 1.  Отворете този линк
dr-wodarg-und-dr-yeadon-beantragen-den-stopp-saemtlicher-corona-impfstudien-und-rufen-zum-mitzeichnen-der-petition-auf.
Стигнете до текста : AUFRUF ZUR MITHILFE: Dr. Wodarg und Dr. Yeadon bitten um Mitzeichnung ihrer Petition durch möglichst viele EU-Bürger via Absenden der hier vorbereiteten E-Mail an die EMA.  и кликнете на връзката в синьо. Автоматично ще ви се зареди мейл, който просто трябва да изпратите. В него има текста и самата петиция.

3

Втори вариант: отваряте си мейла и изпращате на следните адреси press@ema.europa.eu  и копие на: petitionEMA@corona-ausschuss.com   ето този текст:

Dear Sir or Madam, I am hereby co-signing the petition of Dr. Wodarg to support his urgent request to stay the Phase III clinical trial(s) of BNT162b (EudraCT Number 2020-002641-42) and other clinical trials.

The full text of the petition of Dr. Wodarg can be found

here:
EMA_Petition_Pfizer_Trial_FINAL_01DEC2020_EN_unsigned_with_Exhibits.pdf
I hereby respectfully request that EMA act on the petition of Dr. Wodarg immediately.

Моля, споделете с повече хора тази информация.

Обещах за „десерт“ информация по отношение на другата „фак-сина“ , която стои под номер едно в списъка на националния план, тази на AstraZeneca. Това е част от интервю с проф. сър Джон Бел.

ВИДЕО

Бих искала да насоча вниманието ви към факта, че професор сър Джон Бел, професор по медицина в Оксфордския университет,  и част от екипа на GAVI – сър Джон е член на SAGE (Научно-консултативна група за спешни случаи) и е в състава на правителствената работна група за ваксина – разработвайки коронавирусната ваксина на AstraZeneca. В това интервю той заяви, че

„тези ваксини е малко вероятно да стерилизират напълно населението. Много е вероятно те да имат ефект, който работи в %, да речем 60 или 70%. „

Интересно, защо тези ваксини целят да стерилизират населението?

Ще бъде интересно да научим повече за останалите ваксини и очакваме учени, фармацевти и лекари, които не са се продали за пари да ни споделят повече информация за тях.

В заключение: ВАКСИНАЦИЯ = ПРОЦЕС ПО СЪЗДАВАНЕ КЛИЕНТИ ЗА ФАРМАЦЕВТИЧНИТЕ КОМПАНИИ.

  •  Таня Тодорова

ПО ТЕМАТА

Бел.ред. В долната статия не кой да е, а бившият шеф на респираторните изследвания в Pfizer  д-р Майкъл Йедън и бившия шеф на Департамента по обществено здраве там д-р Волфганг Водарг признават, че ваксината срещу СОVID-19 на Pfizer е за стерилизация за жените 

ВНИМАНИЕ! Бившият шеф на респираторните изследвания в Pfizer  д-р Майкъл Идън и бившия шеф на Департамента по обществено здраве там д-р Волфганг Водарг: Ваксината срещу СОVID-19 на Pfizer е стерилизация за жените 

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от