Както СССР криеше на времето за аварията в Чернобил, така и сега САЩ крият за случващото се в Охайо (ВИДЕА)

/

🇺🇸 На 3 февруари 50 вагона, натоварени с опасни химикали, дерайлираха в Охайо. Медиите не бяха допуснати до мястото на катастрофата. Момента на взрива!

 

Хиляди литри канцерогенен винилхлорид се разляха и горят в Охайо след дерайлиране на 50-ваконна композиция

 

На 4 февруари, хиляди галони канцерогенен винилхлорид се разляха и изгоряха в Охайо след дерайлиране на 50 вагона.

Журналистите, отразяващи историята в Охайо, сега са арестувани.

Местното население беше евакуирано. Сега им се казва, че е безопасно да се върнат, но хората вече не вярват на властите.

 

🇺🇸 Властите в американския Охайо, призовават жителите да се евакуират незабавно поради възможността от голяма експлозия, след като влак от 150 вагона, превозващ опасни химикали, дерайлира в неделя вечерта.

▪️ „В момента има риск цистерните да се повредят, което може да доведе до експлозия с потенциал да разпространи смъртоносни фрагменти на разстояние до една миля“, предупреди в изявление губернаторът на Охайо Майк Деуайн.

Винилхлоридът е едно от най-токсичните вещества на планетата Земя. Излагането на винилхлорид може да доведе до рак на черния дроб, гърдата и кръвта.

Медицинският колумнист на Fox News д-р Джанет Нешейват оценява токсичните ефекти от дерайлирането на влак в Източна Палестина, Охайо.

Тъкър Карлсън разговаря с жителите на Източна Палестина, Охайо. Те съобщават за химически изгаряния, силна химическа миризма във въздуха, мъртви животни и нулева помощ от страна на властите или правителството при пълно мълчание от страна на медиите.

🇺🇸 Токсичните отпадъци от дерайлиралия влак в Охайо се сравняват с „ядрена зима“: „Унищожихме този град с химикали“, каза бивш началник на пожарната в Охайо пред Fox News.

В същото време домашни птици започнаха да умират сред жители, живеещи на 10 км от мястото на катастрофата.

В САЩ СЕ СЛУЧВА НЕЩО УЖАСНО!

И Правителството се опитва по всякакъв начин да го прикрие!

В Съединените щати се засилва скандалът с „ядрената експлозия“ в Охайо, където властите изгориха съдържанието на преобърнати вагони с химикали: всички видяха на кадритекак радиоактивен облак се извиси на километър. И тогава този човек в Дарлингтън започна да показва снимки на черния прах, който излизаше от този облак, черния облак над къщата му. Подобно е на саждите от „ядрената зима“, която се получава по време на атомна експлозия. Това е невероятно подобно на „ядрена зима“. Така че да, ние взривихме този град с химически атомен взрив, това е, което имаме. – Показват тази „гъба“, черна „гъба“, как тези сажди се издигат и след това се утаяват и какво ще стане след това? Знам, че се притеснявате, че ще има огнища на рак в следващите 5-10-15 години, че подпочвените води и кладенците може да са замърсени, че рибите вече умират в близките водоеми, домашните животни също умират. И знаете ли какво, първо, не бих се върнал в тази къща, но виждаме, че служителят на Министерството на здравеопазването или Агенцията за защита на природата влиза и оглежда – добре, всичко е наред, момчета , можете спокойно да се върнете. Но след това бързо се изнасят от епицентъра.

Сенаторът от Охайо Джеймс Ванче провери рекичката в района, където влакът дерайлира, превозващ опасни вещества.
Губернаторът и агенцията за опазване на околната среда по-рано увериха, че във въздуха и водата нямало опасни вещества. Ванче пък открил множество мъртви риби в местен поток и като прокара пръчка по дъното, се получава „химически филм“ на повърхността.

30 милиона американци може да са в опасност заради бедствието в Охайо

30 милиона души, или 10% от населението на Съединените щати, може да са в опасност, след като влак дерайлира в Източна Палестина, Охайо, което доведе до изпускане на токсични химикали.

„На практика ние бомбардирахме град с химикали, за да можем да отворим железопътна линия“, каза Сил Каджано, специалист по опасни материали.

Докато държавни служители се опитват да успокоят обществеността, животните се разболяват и умират.

Според нов доклад ситуацията може да стане много лоша заради заразяването на река Охайо.

Както отбелязва Стю Питърс, 10% от населението на Съединените щати може да е в беда.

REPORT: 30 Million People May be in Danger by East Palestine Disaster

КАКВО се случи в ОХАЙО?

Най-популярната снимка от последните дни в американските социални мрежи: Огромно петно радиоактивен отровен дим от горящи химикали над облаците над щата Охайо. Всички англосаксонски медии, крият от света какво се случва в щата Охайо. Включително американските телевизии в България. НоваТВ и БТВ.

На 3 февруари в 21:55 влак Norfolk Southern със 150 вагона, идващ от Илинойс и превозващ 20+ вагона, пълни с токсични материали, дерайлира в Източна Палестина, Охайо, влакът се насочи към Конуей и се блъсна в съоръжение за съхранение на дизелово гориво, собственост на Leake Oil Компания Инк.

В понеделник, 6 февруари, националната гвардия използва термитни устройства, за да прогори дупка в горната и долната част на останалите коли, които все още горяха, и след това източи виниловия хлорид, бензена, HCI и фосгена и бутилакрилата в канавка при неуспешен опит за изгаряне на материала.

Газовият облак вече е почти слязъл и е отровил водоснабдяването

Колелата на влака са започнали да се топят 20 мили преди дерайлирането и екипажът е уведомен за дефекта от детектор, разположен в Салем, Охайо. Въпреки това, те решили да продължат да се движат с почти 30MPH с топящи се колела, докато стигнат до Източна Палестина, Охайо, където втори детектор ги уведомява за изключителното количество топлина, генерирано от топящите се колела. В този момент те натискат спирачките и влакът дерайлира, запалвайки огън и изливайки милиони фунтове силно токсични изпарения и течности на земята и във въздуха.

Мащаба на екологичната катастрофа е такъв, че инцидентът е обявен за Чернобил 2.0 в Охайо. Има масово измиране на добитък, много хората са имали симптоми на натравяне. Селото бе евакуирано, а властите сега твърдят, че няма опасност, но хората не се страхуват да се върнат. Междувременно в САЩ се случиха още няколко инцидента с влакове и камиони превозващи химикали.

  • Източници: Петър Симеонов, автор и водещ; BGmilitary

Vanguard е това, което свързва влаковата катастрофа в Охайо и изпускането на винилхлорид

Винилхлоридът е запалим газ, който има сладка миризма и е канцерогенен (причинява рак)! Vanguard контролира всички магистрални кабели на Earthlink и Enlite Fiber Internet, преминаващи през Източна Палестина, Охайо. Vanguard също така контролира южната железопътна линия на Норфолк, която дерайлира 52 вагона в Източна Палестина, Охайо, отделяйки токсичен винилхлорид във въздуха и водата. 📣 Източник

 

🇺🇸 Американците продължават да публикуват видеоклипове от Охайо. В момента, там се случва истинска екологична катастрофа!

На вниманието на сънародниците ни в Охайо, Пенсилвания и съседните щати (¹и не само)

¹По руска телевизия са казали, че облакът от апокалипсиса в Охайо е толкова голям, че може да се види от космоса и че в момента се намира над Северна Европа…

 

Ужасяващи факти за токсичността на диоксините, клас химични съединения, образувани при изгаряне на хлорирани съединения. Властите, които подпалиха винилхлорида в Охайо, отприщиха екологична катастрофа, която причинява излагане на диоксин на храната, фермите и семействата в Охайо, Пенсилвания и други щати.

Максималното „безопасно“ излагане на диоксини през целия живот е 1/10 000 от масата на едно зърно готварска сол.

Това означава, че ако получите една капка диоксинови химикали върху вас, всичко е свършено. Масивен рак. Безплодие. Спонтанни аборти, ендокринни смущения и т.н.

Днес интервюираме експерт по реагиране при инциденти с опасни материали, който е специализиран в почистването на останките от влака. Това, което той споделя с нас, е наистина обезпокоително… най-голямата токсична химическа екологична катастрофа в американската история. Видео: https://www.brighteon.com/cf567a66-77d3-4c9a-ab0a-282ed724e57c

Вестоносец: Според тази жена, Агенцията за превенция и контрол на заболяванията на САЩ е променила профила на Винилхлоридът (химикала в дерайлиралия влак) 11 дни преди трагедията. Вероятно са променили референтни стойности или нещо такова. Профила на този химикал не е бил променян от 17 години. Не съм търсил коя е тя и от къде има информацията, нито до колко е вярна.

Изненадани има ли: обичайните заподозрени Blackrock и Vanguard се оказаха главни акционери в железницата👇

 

Последно от ВИДЕО