Как Джо Байдън ще отвори шлюзовете за трансджендъризма в обществените училища

//

Тъй като демократите не се колебаят да използват властта, дори и да им липсва легитимност, те ще отидат по-далеч, отколкото Обама стигна, налагайки трансджендърната идеология върху американските деца през следващите четири години.

Следващите няколко години вероятно ще отворят отново шлюзовете за дълго преустройство на левицата в държавните училища, за да индоктринират децата с лъжи за пола. Според доклади на левите, щом веднъж Джо Байдън заеме поста, той планира бързо да използва изпълнителната власт, за да прокара транссексуалността в училищата по-далеч от президента Обама. В Конгреса демократите планират да дадат приоритет на законодателството, за да направят същото, потенциално с републиканска подкрепа, с така наречения Закон за равенството и други.

На 7 ноември Байдън беше първият кандидат, който спомена транссексуалността в речта си, твърдейки, че е спечелил президентството (Joe Biden is the first president-elect to mention the transgender community in a victory speech). Това е само върхът на айсберга. По пътя на предизборната кампания Байдън обеща да възстанови изискването на президента Обама държавните училища да допускат момчета в спортните игри и душове за момичета и да прокара този въпрос още повече.

„Ще изравня просто като променя закона, премахна тези изпълнителни заповеди. Трябва да има нулева дискриминация“, каза Байдън за транссексуалните политики на Тръмп през октомври пред майката на 8-годишно дете, за което твърди, че е трансджендър (Joe Biden Tells Mom He Supports Transgendering Eight-Year-Old Kids).

„Джо Байдън каза, че през първия си ден от офиса, той ще даде на учащите трансджендъри достъп до спорт, бани и съблекални в съответствие с тяхната полова идентичност във всички федерално финансирани училища“, каза репортер на лидера на мнозинството в Сената Чък Шумър след изборите, през декември (Chuck Schumer Endorses Biden’s Plan To Force Public Schools To Allow Males In Female Bathrooms). „Смятате ли, че той има способността да направи това и съгласен ли сте с решението му?“

„Съгласен съм с решението и знам, че той ще провери нещата задълбочено, законно“, отговори Шумър.

В своя документ „Политика за ЛГБТ“ (THE BIDEN PLAN TO ADVANCE LGBTQ+ EQUALITY IN AMERICA AND AROUND THE WORLD) кампанията на Байдън гласи:

“В първия си ден на поста Байдън ще възстанови насоките на Обама-Байдън, които бяха отменени от администрацията на Тръмп-Пенс, което ще възстанови достъпа на трансджендърите до спорт, бани и съблекални в съответствие с тяхната полова идентичност. Той ще насочи своя Департамент на образованието енергично да налага и разследва нарушения на гражданските права на транссексуалните ученици.”

МНОГОТО НАЧИНИ ЗА ПРЕЦАКВАНЕ НА ДЕЦАТА, КОГАТО ВЪЗРАСТНИТЕ НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ

Сега нека си опресним това, което вече сме виждали в училищата, с насърчението на администрацията на Обама и левите съдии, които Байдън открито обеща да възстанови. Част от това би се случило без федерален натиск, но няма съмнение, че федералният натиск ускорява и разширява тази публично финансирана атака срещу деца.

Училища, които пазят транссексуалността на непълнолетните в тайна от родителите. Държавните училищни системи, които се „хващат“ от родителите за прилагане на демократични трансджендърни политики, обикновено пазят тези политики в тайна от родителите (School Punishes Male Teacher For Refusing To Watch A Naked Girl In The Boys’ Locker Room). Отказът родителите да знаят или да дадат съгласие за тези политики се препоръчва изрично (Best Practices Guide For Working With Lesbian, Gay, Bisexual, Transgender, and Questioning (LGBTQ) Individuals) от частните организации за застъпничество на ЛГБТ, които едновременно пишат модела на политиките за тези училища и разпоредбите, произтичащи от ръководителите демократи. Училищата също така рутинно групират ЛГБТ инструкции извън „сексуалното образование“, за да избегнат многобройните щатски закони, които изискват осведомяването и съгласието на родителите за сексуални инструкции. Измамата е основна част от тяхната стратегия.

Принуждаване на мъже треньори да гледат голи ученички. Това звучи безумно – и е така – но това вече се случи във Флорида (School Punishes Male Teacher For Refusing To Watch A Naked Girl In The Boys’ Locker Room). Училищното настоятелство игнорира възмутените родители (Fla. School Board Keeps Policy Pushing Male Coach To Supervise Undressing Girl). Две години по-късно родителите все още не са накарали училищното им настоятелство да промени политиката си за предоставяне на достъп на транссексуална ученичка до душовете на момчетата, които треньорът от мъжки пол е трябвало да наблюдава като част от работата си (Pasco teacher rejects transgender students’ pronouns, told last names are okay).

Училища, които помагат на непълнолетните да получат достъп до лекарства за профилактика преди експозиция (PrEP) за намаляване на риска от придобиване на ХИВ, без знание на родителите. Да, и това се случи и със сигурност не е изолирано събитие (School Punishes Male Teacher For Refusing To Watch A Naked Girl In The Boys’ Locker Room). Лекарството PrEP се разпространява от Планирано родителство (What is PrEP?) и други ЛГБТ организации, които често работят с Gay-Straight Alliance [Алианса Гей-Хетеро] в държавните училища.

Насочени са към предучилищната възраст и други малки деца. Илинойс, Калифорния, Колорадо, Ню Джърси и Орегон изискват обучение по ЛГБТ във всички държавни училища (How Illinois Schools Teach Preschoolers To Celebrate Transgenderism). Деца от детските градини са се прибирали вкъщи, хлипайки за възможността да се превърнат в момчета след транссексуален урок (After Trans Discussion, Kindergartener ‘Came Home Crying And Shaking So Afraid She Could Turn Into A Boy’). Училищен район в Илинойс, спазващ тези правила, е учил предучилищните деца за полиаморни семейства, промени в пола на тийнейджъри и др. (How Illinois Schools Teach Preschoolers To Celebrate Transgenderism). Семейство от Минесота принуди държавното си училище със съдебни искове да преподават транссексуализъм на 5-годишни деца и да позволят на тяхното транссексуално дете да носи дрехи на противоположния пол в училище, без това училището да може да информира предварително другите родители (The Trans Juggernaut Wants Your Kids, And Public Schools Are Just The Beginning).

Учители трансджендъри в началните училища (Transgender Teachers Talk About Their Experiences At School), някои изнасящи лекции пред предпубертетна аудитория за промяната на пола им (‘Transgender’ male teacher ‘comes out’ to elementary school kids without a warning).

Ако не смятате, че това е изкривено, тогава вие сте. Ако вярвате в легитимността на който и да е политик, институция или училище, който е готов да подкрепи нещо от това, вие сте морално фалирал глупак.

Всичко това ще бъде ускорено при администрацията на Байдън. Това не е предположение. Той и неговата кампания се ангажираха публично да го направят.

ЗЛОВЕЩА МАНИЯ С ГОЛИ ДЕЦА

Тъй като демократите са свикнали да нулират ефективно отблъсъка от тяхната кастрирана политическа опозиция, те правят много от своите безумни планове доста публични. Така че можем да предскажем съвсем ясно как администрацията на Байдън планира да разшири описаното горе.

В своя политически документ Байдън се ангажира да използва федерални агенции за преследване на училища, които не изпълняват изцяло изискванията на ЛГБТ за обединяване на голи деца от двата пола. Той обещава да приложи суспензията на администрацията на Обама за училищна дисциплина за деца от облагодетелствани групи от расова идентичност и към деца с предпочитано сексуално поведение. Той обещава да използва училищата, за да наказва учителите и децата за това, че казват истината за половете, и да ги индоктринира, за да вярват на развратените възгледи на левицата за сексуалността, които противоречат на възгледите на всички основни световни религии.

Байдън също така обещава да оправдае непълнолетните, които се идентифицират като ЛГБТ, от наказания за извършване на престъпления (да, това наистина е в плана му). Той планира да създаде федерални сиропиталища за ЛГБТ младежи, които бягат от домовете си, и да настани транссексуални мъже в приюти за жени. Това ще бъде постигнато и чрез Закона за равенството, който Байдън подкрепя, а демократите от Конгреса планират да дадат приоритет веднага след встъпването му в длъжност.

Планът на Байдън казва, че всички училища, които получават федерално финансиране, ще трябва да се отнасят към хората като към пола, от който твърдят, че са (U.S. Department of Justice). Това би се отнасяло не само за от детската градина до 12 клас, но и за предучилищни и висши учебни програми, които получават федерално финансиране, което е почти всички национални институции за висше образование.

Това означава, че дъщеря ви, която е първокурсник, може да бъде настанена при мъж като съквартирант в колежа и администрацията на Байдън може да преследва училището, ако й позволи да се смени. Това означава, че спортистите, които остават през нощта за гостувания, могат да бъдат принудени да се настанят с дете от противоположния пол, без дори да бъдат информирани за това предварително.

Не забравяйте, че в своя раздел „Жилища за една нощ“ в разпоредбите на Обама от дял IX (U.S. Department of Justice ), които Байдън се ангажира да възстанови, „училище трябва да позволи на трансджендърите да получат достъп до жилища, съобразени с тяхната полова идентичност, и не може да изисква от трансджендърите да остават в единични квартири или да разкриват лична информация, когато не се изисква от други учащи.”

ЛЯВАТА РЕЛИГИЯ ВОДИ ВОЙНА СРЕЩУ ДРЕВНИТЕ РЕЛИГИИ

Ако администрацията на Байдън наистина прилага това за всички институции, които получават федерално финансиране, тези транссексуални диктати ще се прилагат и за повечето частни и религиозни институции. Много частни детски градини и училища до 12 клас участват във федерални програми като училищен обяд. Многобройни религиозни институции, които се занимават с деца, като приемни агенции и агенции за осиновяване, лагери, грижи след училище и предучилищни училища, също могат да бъдат засегнати.

Друг начин, който администрацията на Байдън би могла да използва за насилствено подхранване на децата с объркване по отношение на половете, е процесът на акредитация. Колежите не могат да получават федерални средства, включително студентски заеми, които сега са по същество национализирани, ако не са акредитирани чрез федерално одобрена агенция. Процесът на акредитация вече се използва за контрол на учебните програми и атмосферата на колежите, като се изисква институционализиран расизъм и сексизъм, например чрез квоти. Може да се използва и за принуждаване на училищата за транссексуалните ученици.

Левицата вече проучва този път. Законопроектът от Калифорния „би оттеглил субсидии от щатски и федерални колежи от студенти, които посещават религиозни колежи, освен ако тези колежи не премахнат отличителните си религиозни практики, особено в областта на човешката сексуалност и обучението по теология“ (The Trans Juggernaut Wants Your Kids, And Public Schools Are Just The Beginning). Администрацията на Обама също обмисляше акредитация и разпоредби за персонала, които биха принудили религиозните колежи да лъжат за Бог или да загубят федерални средства (What’s Happening To Gordon College Is Just The Beginning).

ЛГБТ организацията Human Rights Campaign наскоро направи препоръки за политиката на администрацията на Байдън, които включват изтегляне на федерални средства (There is far more government bullying ahead for every private school, charity, parachurch organization, and even churches) от всички християнски, мюсюлмански и еврейски институции чрез забрана на техните вярвания чрез процеса на акредитация. Ако дадено училище не е акредитирано, неговите ученици може да не се възползват от законопроекта G. I. [бел. прев. – предоставя образователна помощ на военнослужещи, ветерани и техните семейства], да прехвърлят кредити или да кандидатстват за следдипломно обучение, отбеляза лидерът на Южната баптистка духовна семинария Ал Молер.

„Това би означавало да се откажат от библейските стандарти за преподаване, наемане, прием, настаняване и студентски живот. Това би означавало, че християнските училища вече не са християнски“, пише той (A Direct Threat to Christian Education—The Human Rights Campaign Demands that the Biden Administration Deny Accreditation to Christian Colleges and Schools).

Леви активисти прекараха администрацията на Тръмп, проектирайки фанатизма си върху религиозните училища, като започнаха противоречия относно факта, че родителите използват ваучери, за да изберат училища за децата си, които не са абонирани за лявата сексуална идеология. Преди година банките Wells Fargo и Fifth Third оттеглиха милиони долари дарения от стипендии за бедни чернокожи деца (Wells Fargo, Fifth Third Banks Yank $5.4 Million From ‘Bigoted’ Brown Kids At Christian Schools), защото родителите на тези деца бяха избрали да ги използват в християнски училища. Многобройни „журналисти“ използват платформите си, за да предизвикат спиране на финансирането на християнските училища, като клеветят религиозните им вярвания като „фанатични“. Очаквайте всичко това да се засили и да получи федерална помощ (The Trans Juggernaut Wants Your Kids, And Public Schools Are Just The Beginning).

МНОГО ПОВЕЧЕ ДЕЦА ЩЕ СЕ НУЖДАЯТ ОТ МНОГО ТЕРАПИЯ

Не забравяйте, че Върховният съд връчи на Байдън още един ускорител за цялата тази агенда (SCOTUS’s Transgender Ruling Firebombs The Constitution), подпечатвайки интерпретацията на думата „пол“ на бюрокрацията на Обама като включваща смешната концепция за „полова идентичност“. Злите последици ще бъдат приложени към всички религиозни и базирани на реалността институции, възможно през следващото поколение – освен ако американците не откажат да се съобразят с тази очевидно безумна и разрушителна лъжа. Каквато и да е подкрепа от политиците, избрани от половината от нас, би помогнала, но досега не е имало такава.

При липсата на морална смелост сред повечето родители и политици, американските деца продължават да страдат. Както вече отбелязах, „както по-ранното, така и увеличеното излагане на сексуални материали увеличава рисковото поведение на децата – като незащитен секс, множество партньори и насилие – и уврежда психичното им здраве“ (Overexposed and Under-Prepared: The Effects of Early Exposure to Sexual Content). Видяхме това през последните няколко години с нарастващите проблеми с психичното здраве (13 Ways Public Schools Incubate Mental Instability In Kids) сред младите и с неестествения скок в твърденията за полова дисфория, особено сред тийнейджърките. Казват им да отрежат развиващите се гърди и да вземат “оф лейбъл” лекарства [бел. прев. – лекарства, които се използват по начин, който не е посочен върху одобрения етикет за опаковка или листовка] с променящи живота разрушителни ефекти (Joe Biden Tells Mom He Supports Transgendering Eight-Year-Old Kids).

Изглежда, че дори и най-енергичните родители, искащи да направят нещо относно перспективата дъщерите им да бъдат принудени да бъдат голи в стая с пенис или да бъдат насърчавани да отрежат гърдите си и да вземат лекарства за подпомагане на ХИВ-позитивния секс, безсилно се оплакват на заседанията на училищния съвет, след което управителният съвет гласува против тях и тяхното училище продължава да получава обичайното си данъчно финансиране. По-голямата част от родителите дори не правят това. Всички ние продължаваме да се преструваме, че институциите, които поддържат това нападение върху човешката природа, имат каквато и да е морална легитимност.

Не е чудно, че политиците не вярват, че родителите и бабите и дядовците ги е грижа за невинността и безопасността на малките момичета и момчета, когато толкова малко правят нещо, за да защитят децата, освен може би да крещят от време на време по Fox News. Нашите политици са точно като нас: Ако казват правилните неща, твърде много от нас ги извиняват за липсата на последващи действия и всички се отправят към дома си, за да гледат Netflix.

Ако родителите изтеглят децата си от някое училище, където да се видят пениси и гърди е възможно дори от някой, който не разполага със същите атрибути, или където транс идеологията се третира като разумна или легитимна гледна точка, този проблем ще се реши в рамките на три месеца. Демократите никога не биха застрашили истински фабриките си за замъгляване на ума.

Но твърде много американци са мързеливи страхливци, които сочат с пръст проблемите, вместо да правят каквото е необходимо, за да ги разрешат, защото решаването на проблемите е трудно и хленченето във Facebook е лесно. Твърде много американци искат хубава кола, удобна къща в „правилния квартал“, спортна носталгия от гимназията и често да се хранят навън повече, отколкото искат да предпазят децата от умственото изнасилване от сладко усмихнати учители в детската градина и зяпнали емоционално повредени връстници и учители.

Най-вероятно ще има реакция. Но също така най-вероятно Байдън и демократите ще се измъкнат с повечето от това. Всъщност те разчитат на това. Всички те ще бъдат мъртви, когато днешното поколение от емоционални развалини порасне и бъде унищожено от Китай, защото единствените неща, с които знаят как да се справят, са вибратор, мобилен телефон и червило.

Автор: Джой Пулман
Източник: The Federalist
Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

Педофилът Джо Байдън, ВИДЕО:

 

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Снимка на деня + ВИДЕО

СНИМКА НА ДЕНЯ   Интервю на хирурга, който смяташе, че неваксинираните трябва да се оставят да

Фейсбук страница