Как СМРАД – средства за масова реклама, агитация и дезинформация увреждат аурата на човека

/

 

КАК СРЕДСТВАТА ЗА МАСОВА ИНФОРМАЦИЯ УВРЕЖДАТ АУРАТА НА ЧОВЕКА

За никого не е тайна, че средствата за масова информация зомбират хората.

Най-общо казано, зомбирането е негативна програма, внедрена в аурата, т.е. в биополето, на човека, която уврежда неговото физическо и психологическо здраве.
Средствата за масова информация манипулират и управляват мисленето на човека по различни начини, сред които най-разпространените са идеологическата пропаганда, възхваляване на властимащите, социалното програмиране, внушаването на страх и др.

Как СМИ зомбират населението в условията на „пандемия“ от коронавирус

Още щом започнем да гледаме, телевизия, независимо от вида предавания, веднага ни заливат с информацията за коронавируса, която има силно заплашващ характер, което предизвиква чувство на силна тревога и панически страх у много хора. Тези негативни емоции, свързани с темата ковид-19, в тънък план създават ниска вибрационна енергийна структура, която започва активно да отнема енергията на хората; тази структура с името коронавирус има нужда от енергия, за да живее и се разраства.

Още щом първите негативни емоции образуват тази структура в тънкия план, тя хищнически започва да заразява и отнема вниманието на нови и нови „хранителни източници“, провокирайки още по-голям страх и други негативни състояния у човека, които тя с удоволствие ще употреби и ще увеличи размерите си.

В аурата на човека тази структура смуче неговия енергиен потенциал и постоянно го провокира да отделя все по-голямо внимание и време за информация за нея в СМИ, телевизиите, интернет и др. Тази негативна информация е деструктивна и деградираща; резултатът е лошо настроение, отчаяние, чувство за безнадеждност, силна тревога, страх за бъдещето на децата и за своето бъдеще. Освен тези симптоми в психиката, могат да възникнат болки в различни части на тялото, често главоболие, буца в гърлото, киселини, тежест в гърдите и др.
Така работят зомбиращите програми на СМИ.

Как да се освободим от тях

Единственият начин е да престанем да храним с вниманието си тази негативна структура, да не възприемаме информация за коронавируса, да не проявяваме негативни емоции относно темата за него. Разбира се, за да се случи това, е необходима сила на волята и се надяваме нашите читатели да я имат.
Ако липсват внимание и негатив, структурата,

зомбиращата програма на СМИ отслабва и постепенно се разрушава, тъй като не получава поредната порция негативни емоции от хората, с които тя се храни.

На отделния човек му става по-леко, защото освобождава вниманието си за нещо по-съзидателно и полезно.
Съответно в аурата зомбиращата програма на СМИ може да се отразява още известно време във вид на боклук, раздразнение и др., но тя няма активно въздействие както по-рано и ще престане да притиска и оказва силно влияние върху психологическото състояние на човека.

Психолози съветват хората да живеят в позитивизъм и постепенно крачка след крачка да излизат от негативното възприятие за коронавируса в по-оптимистично възприемане на живота. Тогава те може да избегнат и уроките, магиите и други негативни програми в аурата си, което ще им помогне да съхранят физическото и психическото си здраве.

Най-важното е да се избягва гледането на телевизия, да се четат СМИ и да се отсява информацията в интернет.
Помнете, че причината за много болести са негативните емоции.

Не ставайте жертва на зомбиращите СМИ!

Издателство PACПEP

ПО ТЕМАТА

Страхът – Секретното оръжие за манипулиране

Манипулират нервната ни система чрез електромагнитните полета на телевизори и монитори (ПАТЕНТ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ЦРУ Контролира Медиите в Европа (И В СВЕТА-ВИДЕО)

 

Сорос и ЦРУ купуват Нова телевизия

 

Последни от БЪЛГАРИЯ

ПОЗОР! Представяте ли си колко стотин хиляди турци отдавна загубили българското си гражданство ще дойдат да гласуват с  „документ с изтекъл  срок“!: Гласуваме и с невалидни документи

ПОЗОР! ПРЕДСТАВЯТЕ ЛИ СИ КОЛКО СТОТИН ХИЛЯДИ ТУРЦИ, ОТДАВНА ЗАГУБИЛИ БЪЛГАРСКОТО СИ ГРАЖДАНСТВО, ЩЕ ДОЙДАТ ДА