Как да платим за връзката с Вселената

Ако не си платим телефона, го изключват; ако не платим, ни спират интернета и оставаме без връзка

И за връзката с Вселената е същото

Не се решават проблемите ни, нямаме поддръжка, не виждаме изход? Може би връзката не е платена?

За връзката с Вселената също трябва да платим. Не можем да се възползваме безлимитно; ще ни изключат. Може завинаги да изключат нередовния платец.

За връзката с Вселената плащат по следните начини:

  • – По-рано плащали на жреците – специални хора, които предавали енергия и информация. Сега плащат на религиозни дейци от религията, към която човек принадлежи.

 

  • Плащат на специалист, който „лекува душата“ и помага да се разбере, да се намери решение, който учи и разяснява. Той може да бъде философ, преподавател, психолог, човек, който помага в нематериалните въпроси. Дава знания или оказва помощ. Купуването на книги и учебници също е вид плащане.

 

  • Дават пари на слаби, болни, стари, реално бедни хора. Това също са хора посредници. Един от смислите на съществуването е да се изпитва нашата доброта, да се стимулират добри постъпки. А доброто винаги е угодно на Вселената.

 

  • Харчат пари за защита на природата и животните. Харчат пари или влагат усилия. Природата е създадена от Твореца. А животните се смятат за посредници между света на хората и другите светове. Те също са сътворени, създадени, те са по-малките ни братя, за които човек трябва да се грижи и да проявява хуманност.

Това са четирите начина на плащане на връзката с Вселената. Вие знаете, че дори не толкова добри и алчни богаташи плащат за връзката, дават пари за благотворителност и плащат на своите съветници, психолози, преподаватели. Може да не го правят от добро и щедро сърце, а за плащане на връзката, за интуицията и за успех…

Ако не плащаш, няма да има връзка с Вселената. Законът е прост и ясен. Но хората забравят да платят за тази връзка и губят предимствата си.

Анна Кирьянова, издaтeлcтвo PACПEP

Последно от ЛАЙФСТАЙЛ

Военна полиция (БУКВАЛНО)

Военна полиция (буквално) Планът е световната армия да погълне всички национални полиции в една военно-полицейска структура

Световната армия НАТО

  Световната армия НАТО     Планира се волята на световната правителствена диктатура да бъде наложена