Как да се защитите, ако искат да ви ваксинират

Методи за предпазване от вредното въздействие на токсичните съставки във ваксините след ваксинация и за пречистване на организма

Днес съществуват много доказателства, че ваксините представляват сериозен риск за здравето, включително продължително отслабване на имунитета, увреждане на органи, безплодие, неврологични разстройства като аутизъм и множествена склероза и др.

Рискът на ваксините за здравето се дължи на факта, че те съдържат редица опасни вещества – олово, тритон х-100, полисорбат, глифосат, живак, алуминий, формалдехид и др.

Какво представлява тритон х-100

Тритон х-100 съдържат ваксините против грип. Това е химикал, който се произвежда от компанията «Dox» и се използва в производството на битови и промишлени очистители, бои, пестициди и др. Тритон х-100 е сурфактант, т.е. смес, повърхностно-активно вещество, което покрива белодробните алвеоли отвътре – естествено вещество. Може да се каже, че тази смес се намира на границата между въздуха и течността. Тя пречи на алвеолите да се слепват при дишане.
Изкуствено произведеният химикал тритон х-100 се използва в промишлеността за предпазване от слепване на химически елементи.
За човека тритон х-100 е токсично вещество и нанася вреда на организма му.
Важно е да се посочи, че когато се свърже с полисорбат 80, който се влага във ваксините, химикалът тритон х-100 се разпада до наночасти.

Според д-р Тони Барк благодарение на полисорбата се отварят непроницаемите бариери и така тритон х-100 попада в мозъка, нервните клетки и други части на тялото и нанася своята вреда.

Полисорбат 80

Полисорбат 80 е химическо съединение, което осигурява снижаване на повърхностната съпротива и засилва смесването на вещества, които не се смесват – например масло и вода.

Ваксината представлява смес от голямо количество различни химически съединения. Полисорбат 80 позволява да се разложат всички вещества до дребни фракции, така че те лесно се смесват, образувайки единна смес. Тези дребни фракции лесно проникват през непроницаемите бариери, които защитават организма. Така веществата, които се съдържат във ваксините, попадат в мозъка, червата, нервната система и останалите части на организма. Това е целта на полисорбат 80.

Глифосат – хербицидът, който нарушава защитната бариера

Лекарите Антъни Сампсъл и Стефани Сенеф от Масачузетския технологичен институт разказват, че ваксините съдържат глифосат.

Според д-р Санеф „глифосатът е бомба със забавено действие, заради неговата скрита комулативна токсичност, която бавно разрушава вашето здраве… той нарушава бариерите в червата и мозъка“. В мозъка се намира т.нар. хематоенцефалическа бариера, която е защитна бариера и предпазва мозъка от проникването на токсини. Глифосатът нарушава тази защитна бариера и токсините от ваксините попадат лесно в мозъка.
Глифосатът е хербицид, който се използва в отглеждането на растенията, а сега вече намира приложение и във ваксините.

През 2015 г. Световната здравна организация изрази вероятност глифосатът да е канцерогенен.
Когато в организма на детето вкарат ваксини, химически вещества, ДНК на животни и ДНК на човешки ембриони и други компоненти, те влизат директно в мозъка и други части в организма, минавайки защитните бариери.
Така ваксините предизвикват аутизъм, задържане на развитието на речта, нарушения в обучението, понижен тонус, слаби мускули, нарушена координация, неспособност за концентрация, невнимание и др. нарушения.

За другите съставки във ваксините като живак, алуминий и формалдехид сме писали постоянно в наши статии.
Компонентите във ваксините може да се разделят на три групи:

Тежки метали

Химически консерванти и синтетични добавки

и ДНК на живи същества

Живият вирус във ваксините може да представлява сериозна опасност, особено за онези, които имат отслабен имунитет.

Първата група компоненти – тежки метали

Почти всяка ваксина съдържа един или няколко тежки метала, най-разпространените сред които са алуминият, още по-известният живак, маркиран с името тимеросал. Тези метали са изключително токсични дори в малки количества.

Човешкият организъм не може да ги извежда самостоятелно, затова те остават там десетки години, предизвиквайки различни нарушения, а впоследствие могат да предизвикат Алцхаймер, тъй като тежките метали имат способността да се концентрират в мозъка.

При някои хора тежките метали във ваксините могат да предизвикат умствени и емоционални проблеми.
Високото ниво на алуминий може да предизвика тревога, безпокойство, неловкост, непълноценност, срам и др.

Съществува процедура за отстраняване на тежките метали от организма преди и след ваксиниране и тя се нарича хелатиране на тежки метали. Най-известните естествени хелатори са хлорела, кардамон и чесън. Най-добре отстраняват тежките метали от мозъка соковете от тези продукти.
Хелатирането преди ваксиниране може да намали натоварването на организма от тежките метали и да му помогне да се бори с прякото вливане на металите от ваксините.

Втората група компоненти – химически консерванти и синтетични добавки

Не е възможно да се води борба с въздействието на тези токсични вещества, но то може леко да се смекчи.
Според д-р Арчи Калоринос, всяко второ дете от общината на австралийските аборигени често тайно е използвано от фармацевтичните компании като експериментални обекти за ваксиниране.

Д-р Калоринос твърди, че всяко второ новородено дете след ваксиниране умирало. Той предлага да се вземат големи дози витамин С преди и след ваксинирането, за да се спаси животът на ваксинираните деца.
Добре би било е разумно всички ваксини да се допълват с витамин С.

Д-р Коцанис, който продължава изследванията на д-р Калоринос, препоръчва да се добавят L-глутамин, витамин В6, пробиотици и сок алое вера и да се употребява голямо количество чиста вода, като най-важното защитно средство, което може да промени ситуацията.

Д-р Коцанис препоръчва следните дози от тези вещества за малки деца: 500 мг L-глутамин, 500 мг витамин С и 50 мг витамин В6, ежедневно в продължение на шест седмици преди и след всяко ваксиниране. Той препоръчва още да се приемат пробиотици два пъти на ден и 60 мг сок от алое, разделени на дози по 2-3 пъти на ден, в течение на 12-13 седмици преди и след ваксинирането.
За възрастни д-р Коцанис препоръчва по 3-5 пъти да се приемат посочените горе дози, преди и след ваксиниране. Препоръчва по-високи дози, които да се определят според теглото.

Третата група компоненти – ДНК на живи същества

На какви субстрати се отглеждат ваксините

Субстратът е среда, в която е отгледан вирусът за ваксината.

Д-р Робърт Скот Бел в интервю посочва, че култивиране на ваксините се използват пилешки ембриони, тъкани от бъбреци на маймуни, кучета и други животни, както и тъкани на абортирани ембриони.

Д-р Ирвин Сахни добавя към тези субстрати също клетки от пилешки бъбреци, белодробни тъкани, тъкани от мозък на маймуни, фибробласти от абортирани човешки ембриони.

Живи тъкани, върху които се култивират ваксините: свинска кръв, кръв на коне, мозък на заек, бъбреци на кучета, бъбреци на маймуни, отмити еритроцити от овча кръв, патешки яйца, телешка плазма, плазма от кравешки плод, клетки от свинска панкреатична жлеза и др.

Всичкото това е необходимо да се неутрализира с токсични вещества като формалдехид, разказва д-р Бел.

Той разказва още, че в производството на ваксини се използват различни антибиотици и тежки метали като адюванти, за засилване на имунния отговор. Според него това е ужасно, защото не е изучено как те влияят на други органи и върху организма като цяло, да не говорим за въздействието на няколко ваксини едновременно.

През 2005 г. управлението за контрол над продуктите и лекарствата – FDA пусна доклад за замърсени ваксини с чуждородни ДНК.

Д-р Лари Палевски: „По време на своята презентация те казаха: „На нас не ни е известно какви последици ще предизвика замърсяването на ваксините с чуждородни ДНК, които, както е известно, присъстват във ваксините…“

Д-р Палевски: „Те не знаеха какво може да се случи с внедрените чуждородни ДНК в ДНК на човека – рак, гибел на клетки или възпаление. Те не можеха да го предвидят…“

В доклад от 2005 г. FDА посочва, че наличието на части от чуждородни ДНК в производството на ваксини е неизбежно. Също се посочва, че те не знаят какви последици ще предизвикат тези чуждородни части от ДНК.

На пазара се появяват ваксини с ДНК на животни и не е известно какви последици могат да предизвикат впоследствие.

Как можем да бъдем уверени в безопасността и ефективността на ваксините, когато важни аспекти в това направление са неизвестни.

Как да се откажем от ваксините

В днешно време всеки има правото самостоятелно да вземе решение за това да се ваксинира или да не се ваксинира. Може да възникнат ситуации, когато искат принудително да ви ваксинират, под предлог за уволнение от работа или когато детето ви не искат да приемат в градина или в училище.

Затова всеки трябва да е информиран за същността на ваксините, да има доказателства за причинени вреди от тях, да се позовава на статистиката за броя на увредени и починали, на научни данни и изследователски материали, които доказват неефективността и небезопасността на ваксините. Всичкото това ще ви позволи да избегнете принудителното ваксиниране.

Помнете конституцията на всяка страна предпазва всяка личност от принудително извършване на манипулации и процедури с нейното тяло, без изричното й съгласие.

Издателство PACПEP

ПО ТЕМАТА

Задължителната ваксинация е в пряко нарушение на Нюрнбергския кодекс

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Вашето оръжие за законен отказ от ваксините!

КАК ДА ОТСТОЯВАМЕ ПРАВАТА СИ ВЪВ ВАКСИНОГЕНОЦИДА (!) ВАШЕТО ОРЪЖИЕ ЗА ЗАКОНЕН ОТКАЗ ОТ ВАКСИНИТЕ (!) НАРЪЧНИК НА РОДИТЕЛЯ – ВЪПРОСИ, СВЪРЗАНИ С ВАКСИНИТЕ – ПОСЕЩЕНИЕ ПРИ ЛЛ, ДОКУМЕНТИ, РЗИ, ДОКЛАДВАНЕ НА РЕАКЦИИ И ДРУГИ ЧЕТЕТЕ, ТУК:

Всичко, което НЕ трябваше да знаете за ваксините

Последно от ЛЮБОПИТНО