Как може в 2021 г. адвокат да каже, че МВР ще ни оправи?!

„Питат го “познаваш ли Божков”, той се гърчи и увърта. Питат го “Караиванова сред учредителите на партията на Божков ли е”, той се гърчи и шикалкави. Това интервю беше пълна излагация за милиционера!“; „Свободни съчинения! 🙂 Къде ги е заплашил, че нещо не чух“; „Мнозинството от журналята се превърнаха в глезени деца и работят с двойни стандарти. Прав е Рашков!“; „Тоя филм, ченгета с водеща роля в промените, го гледам вече повече от 30 години. Затова сме на този хал“; „Бройте до 20 и дишайте дълбоко до 30. Докато стане ясно, какви наистина са фактите“: народната мъдрост се лее в новата ни рубрика „Вашите гласове“. Най-остроумните, пиперливи и духовити коментари от деня, по преценка на редакцията, ще намерят място в нея. Ако коментарът ви не е сред тях, не се отчайвайте. Ако коментарът ви е изтрит, формулирайте го по друг начин! Запазваме правописа на нашите анонимни автори.

 

Истината за Васил Божков (ВИДЕО)

Внимавайте в картинката !

Чърчил: При демокрацията сутрин те буди млекаря , а не НКВД.

Ивайло

Защо да е недопустим ? Мнението на Рашков за „работата“ на Гавазова , и Йочев, си е много адекватно . Трябва да бъдат изхвърлени, заедно със суфльора им !

Дермидон Богоявленски

Друго си е бочко да те наругае. По естетично е някак си.

Избирател

Мнозинството от журналята се превърнаха в глезени деца и работят с двойни стандарти. Прав е Рашков!

Баш милиционер!

Питат го “познаваш ли Божков”, той се гърчи и увърта. Питат го “Караиванова сред учредителите на партията на Божков ли е”, той се гърчи и шикалкави. Това интервю беше пълна излагация за милиционера!

Минаващ

Свободни съчинения! 🙂 Къде ги е заплашил, че нещо не чух. Човекът каза, че ако е на мястото на директора на телевизията, би ги уволнил веднага, което наистина би се случило във всяка цивилизована държава. Що се касае до отговорите, това също не е вярно. Каза им, че няма никакви контакти с Божков. Пълна и целенасочена импровизация!

Terrarium

С тоя вътрешен министър Радев си създаде сериозни проблеми. Рашков е безогледен кариерист и натегач, вече направи цели три дебели грешки с трайни последствия: назначаването на висок пост на явна креатура на беглеца от правосъдието Божков; уволнението на главния секретар на МВР с крайно неоснователната обвинение за полицейско насилие над протестиращи; тъпата изцепка като политик, обвиняващ журналисти. Има-няма три дена е министър и цели три грешки, грубо злепоставящи и него, и премиера, и президента! Неудържим е Рашков в агресивния си активизъм, не го ли махне бързо Радев от поста, има да прави още доста дивотии.

Пламен Станчев

Има един с обозначението „terrarium“ този ми се струва, чу го познавам от леговището на крокодилите, но не съм сигурен, защото един такъв екземпляр ми се мярна и сред комодсикте варани . Може и да греша, но не мога да се съглася с термина „чистки“. Няма „чистки“ има смяна на кадрите, които решават всичко. И за да се отговори на потребностите на обществото а именно да се освежи закърнялата държавна система е необходимо именно такива действия. Решителни, бързи, безкомпромисни и без излишни обяснения относно личните мотиви за едно или друго действие или бездействие. Такъв министър на вътрешните работи ни трябва. Дерзайте г-н Рашков не им се връзвайте на безкрайните приказки и дърдорения. Очевидно е че ще квичат след като са отстранени от държавната хранилка. Пък и тези дето им пригласят не са по свет.

Зелен чорап от НАТО

С простащината си спрямо бТВ и с всичко останало Рашков директно работи за каузата на герб и за смъкване на рейтинга на масонския кабинет, тъй че Радев би трябвало да го разкара, ако не иска да го повлече.

Големанов

Дотук само отстранявате и назначавате свои хора.

Никола Тесларов

Непрекъснато ни се натрапва, че 2 милиона българи били напуснали България! След гласуването за чалгаджията стана ясно, че не е изтекло сивото вещество на нацията, а е по-скоро обратното, но за изборите! Отварят се секции къде ли не, но и на последните избори гласуваха под 10%! За какво плащаме тогава? За 130 000, половината в Турция, които не знаят български, а и да не забравяме приветствието на Ердоган до ДПС! Да не стане така, че в желанието на някои доста зависими в миналото от Борисов, като негови приятели, а днес върли врагове, да направим държавата и юридически чужд вилает! Всичко друго помним, а кой раздава порциите забравяме! Борисов може да е всякакъв, но сдава властта 3 пъти съвсем цивилизованото! Това, че неколцина гузни и уплашени за часове спретнаха бързи уволнения и са на косъм от репресии, е сериозната и истинска опасност! Не може да приказваш напоително пред медиите как Борисов е създал репресивен апарат и да избегнеш сблъсъка с него, в лично качество! Миналата година не е имало нито многохилядни протести, нито въстания, лъжеха ни с ментета, но тая година май няма да ни се размине, понеже у нас вече мирни протести са невъзможни!

д-р Радева

На мен ми се струва, че историята с Бойко Рашков ще свърши зле! Много зле!

Затова нямам телевизия

Интернет новините ми стигат. Не ми се гледат манипулации и откровени простащини играни от провинциални актьори.

Прогресивно ченге

Тоя филм, ченгета с водеща роля в проментите, го гледам вече повече от 30 години. Затова сме на този хал. Не, благодаря, стига толкова.

Никола Тесларов

Как може в 2021 г. адвокат да ни каже, че МВР ще ни оправи? Демек, репресивен орган! Значи МВР е било бухалка и пак ще бъде, така ли? Като гледам какво става с ББР, започвам да си мисля,че наистина Борисов се връща! Точно по същия сценарий се случиха нещата през 2013-2014 г. Направиха Орешарски, сринаха една банка и бегам, бате! Сега е същото, ще завлекат милиони, понеже не се знае колко време ще бъдат на сухо, а това са некадърници от вселенска величина, които искат мноооого пари, но без да носят отговорност и без да им гледа някой в канчето! Идва Борисов и започваме да плащаме натрупани борчове! И пак най-бедни! Бизнес цикъл, брато, в съкратени срокове! Повтаря се корупция, обществени поръчки, корупция! А някой знае ли кой е печелил обществените поръчки при Костов, при царя, при Тройната, при Борисов 1, 2 и 3? Едни и същи ли са и дали гюрултията е, че не са на държавната софра „нашите“? С тая пропаганда, която създава паралелна реалност, освен паралелна власт, сме последни! Впрочем да сме последни е нечий бизнес и яко грантово финансиране, че да се поправим, де! Така казва Мустафа!

Сарасате

Бившият министър, известен като Мими, казал, че Рашков е много подготвен и с летящ старт влиза в МВР! Представяте ли си с какъв … ще излети оттам? Защото обслужва лъжата, че: – на протестите миналата година имало стотици хиляди, което значи 100 000 и нагоре! – има полицейско насилие, а не опит за подпалване на полицаи – Трифонов е спечелил избори, но ги повтаряме, понеже машините ще му осигурят поне милион, даже без да има нужда от гласоподаватели Да, МВР ще играе водеща роля в промените, които предстоят и в които ще има човек на име Бойко, със сигурност!

До всички плювачи по-горе

Бройте до 20 и дишайте дълбоко до 30. Докато стане ясно, какви наистина са фактите. Г-х Кирил Петков ще направи добре да изнесе данни – в рамките на законодателството за банкова тайна – какви точно са „големите“ финансирани проекти, кога са отпуснати и обслужват ли се. Това е професионалният подход. Другото е пропаганда.

Да направим логистика и комуникации между американските бази по границата на Русия, не е бизнес

Какъв бизнес, какви пет лева? Не виждате ли, че американците ви возят на рамката на дамското колело?

Искат с трици да ловят маймуни

Чаках с нетърпение Радев да си отвори устата за “Триморие” за да чуя какви глупости ще изръси, изсмукани от пръстите. Не съм разочарован. Американците не са по плащането, те са по вземането. Пак ще ни изработят, с наши средства да им направим пътища, комуникации, съоръжения, и после уж ще ни опростят годишните вноски в НАТО. Няма да даваме 2% от брутния вътрешен продукт за въоръжаване, а само 1,95%.

Радев: Увеличеният бизнес интерес към „Три морета“ …

Бизнес интерес от „Три морета“ специално към нас надали ще има, но няколко руски ракети още сега вероятно проявяват голям интерес да ни посетят.

Whit

Много добър и правилен ход на българския президент, да си кажа право, не очаквах, като помня с каква твърдост подкрепяше националистическите тези. Чудя се кога най-после ще разделите двата проблема – за азбуката, дето вълнува само нас, и за влизането на СМ в ЕС, което е важно и за нас.

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

Като гледам народа се интересува от това кой на кого е кум и кръстник, а не проблемите в държавата ни. Интересуват ви мутрите, защото явно още живеете в 90-те години и искате са сте като тях. “О, неразумни и юроде”… едва ли ще ме разберете, но.. И все пак само знаете да сте недоволни и да обиждате, ТРОЛОВЕ!!!

Висок

Вижте коя е началник кабинет на Кацаров? Как ще ѝ тръгне бизнеса с медицински изделия…… нещо конфликт на интереси?

Оbserver

Митичният Сорос не направи инфлацията. Инфлацията я направиха архитектите на Промяната. В началото Желю и Лилов спореха, каква приватизация, като държавата има 95% от активите, а народът само 5%. Е, като обезцениш активите с хиперинфлация, дълговете на предприятията също и ето, можеш да си купиш завод за 1 лев, да продадеш машините за скрап, а с част от спечеленото да си платиш на банкерите да ти отпишат задълженията. Само, че някои намазаха, Луканов го застреляха, и Жан го отнесе.

Основния дефицит на българските политици е чест и достойнство

А Жан е един от малкото, които ги имат.“ Предизборният апел на Лява алтернатива“ е прекрасен, но днес той просто няма как да бъде осъществен. Все пак, сравнете Жан със Славчо, или с който искате друг български политик и вижте за каква разлика в качеството става въпрос.

Виденов греши като се отделя от БСП за вота през юли

няма нито кадрови потенциал, нито личен опит и познание на хората и нещата в България, нищо освен спомен за морална позиция. Само че политиката е резултат на работата на много хора и компромиси, затова я наричат изкуство на възможното. Разумното е Виденов да се включи активно в работата на БСП, да даде принос и да получи оперативен опит и контакти с хората в нея. А ако със своята партия не успее да се сработи, какво остава с цялата държава? Иначе разни опортюнисти ще го използват като ракета носител. Лесно е като преподавател да се изказваш какво трябва да бъде свършено, трудно е като политик да намериш хора с които да го свършиш.

Гери

Много е унизително, че първите срещи на служебния МП и ключовите му министри са посолството на САЩ, а не с посланици от ЕС. Значи е по-важно през назначения от него кабинет Радев да се легитимира пред САЩ. Не пред ЕС, не пред съседните балкански страни!!! И в крайна сметка какво излиза. Бойко даде едни милиарди за за самолети на чертеж, а Радев ни въвлича в авантюрата с трите морета. Ами те са си направо като братя близнаци. Уж се плюят един друг, пък вкупом защитават американските интереси на наш гръб.

Политиката е изкуство на възможното

След като преди години сами се поставихме в зависимост от Щатите и НАТО, единствено разумното сега е да се възползваме от инвестициите, които Трите морета могат да ни донесат. За ТОВА става дума, Навремето Тодор Живков правеше мили очи на Москва и получавахме ресурси за без пари срещу чушки и домати, обаче така успя да създаде връзки с Германия и Япония, от които имахме изгода, но оглупелите пенсии, писали по-горе, са забравили тези необходими на всяка малка държава врътки и току подскачат срещу президента Радев.

Мен

Навремето по новините гледах със съжаление колониите в Африка, и си мислех как са стигнали до това унизително положение. Не съм си представял че България ще стане колония, но ето че станахме. За 30 години ни съсипаха индустрията, селското стопанство, напраниха ни зависими, и ето че сме нещо като Бурунди с по-добър климат и без банани.

Гери

Проф. Ангелов се опитва да влезе в спор на 18.05.2021 в 09:43 Дали професорът е ботоксов, дали ти или аз имаме брадавица на носа, не е важно. Дали има пандемия или няма и кой вярва или не вярва в нея също не е важно, защото никой не ни пита. Важното е, че всички и вярващи и невярващи живеем в условията на пандемията. Не вярвам, че ти например влизаш без маска затворени обществени пространства, че не позволяваш да ти се мери температурата като влизаш в болница или на други места, където ги има. Не вярвам, че няма да си правиш тест, ако пътуваш зад граница. Не ме интересува дали вярваш или не вярваш, както и обратното, теб не би трябвало да те интересува. Става въпрос, че е тъпо да омаловажаваш нечии действия и да го нападаш, че срутил постигнатото от теб. Винаги ми е отвращавал подхода да омаловажаваш нечии усилия, да им лепиш недостойни етикети, да ги принизяваш за да изпъкнеш колко по-добър и по- велик си.

OLD

Мерна единица : „един калин“.?

Съдейки по изказаните тук мнения

можем да се надяваме, че следващият избор ще бъде също толкова глупав като предишния. Което отваря път за една мека хунта, която ще си разпределя порциите, без да и се бъркат.

Отче Ваш

Невинни дори при доказване на вина – това е основният принцип на работа на прокуратурата в Булгаристан, когато става дума за „Българска банка за развитие“ АД и кръга около нея !!! Независимо кой е главен прокурор, вече десетилетие подходът на прокуратурата е „ни чул, ни видял“ !!!

Да

Всичко се свежда до три неща. Читав прокурор ,след това справедлив и безпристрастен съд и третото затвор. Това е. Да видим ще се намери ли прокурор ! Това е проблемът !

Герб да не би да преминават

към режим“брифингувам – значи съществувам“? Само че колкото е по-натрапчиво, толкова повече отблъсква.

Мильо Лудия

Когато се изхвърляте под статията все пак имайте предвид, че след като приключи цялата баталия около премахването на Герб ще останат само 3 партии – БСП, ДПС и ДБ.

Бъдещето е в мрака

Проблемът не е, че БСП ще изчезне (и ГЕРБ разбира се също). Проблемът е, че това което идва е ужасно. То е отгледано за 30 години в простотия и безхаберие, отрасло с чалгата на Трифонов.

До Прага

На практика съм се уверил,че мога да стигна до Прага без да ми е нужен друг език освен славянски. За чешкия ми беше нужно за една седмица четене на розговорник и една седмица практика за да се оправям без проблеми в ежедневието. Що се касае до Александър Невски,като гледам сега как западняците се отнасят с Русия,за 800 години нищо не се е променило. Невски с право е считал че католицизмът е по-голяматазаплаха за Русия от монголите и затова е воювал и с шведи ,и с тевтонци. След битката на Чудското езеро експанзията на немците на изток е пречупена чак до Първата световна война.

Волк

Нямаше да бъдеш българин без Русия, която ни освободи. Александър Невски е православен светец, а историйки можете да си измисляте колкото искате. Бог те преценява по духовна преданост и чисти дела, а не по това кой как те бил похвалил или похулил.

Благодаря за статията, Гласове

Православната църква е единна и съборна и няма значение каква е националността на светците, които тази църква е канонизирала. Освен това църква и държава са разделени и държавни, а още по-малко политически субекти, нямат право да се месят в църковните дела. Преименувателите напразно търсят проблем един в или друг паметник, или в имената на живите свидетелства на нашата култура и духовност. Техният проблем е в самите тях, в тяхната невкорененост в идентичност, и има върху какво да помислят. За решаването на този проблем никакви преименувания няма да им помогнат.

Луд умора няма

Белият мъж не винаги е господствал, понякога е бил и сготвен и изяждан от местните, като капитан Кук, ама явно това не е политкоретно да се припомня.

Ама де!

Внимавайте какво пишете, че Тошко ще реже части от тялото за такива приказки.

Източник: ГЛАСОВЕ

Кандидатите на псевдопромяната (ВИДЕА)

 

Стана безпощадно ясно, че българските избори вече няма да са под български суверенитет

 

Новото служебно про-натовско правителство назначено от Козяк, – предупредихме ви още преди години за това, което ще се случи… Поредната измяна и предателство на националните интереси (ВИДЕА)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

Костадинов: Когато едно правителство тръгне срещу интересите на своя народ, то вече не представлява своя народ! То представлява някого другиго, който дава нареждания, някой, който дава инструкции! Няма правителство и парламент, който да е спечелил войната срещу своя народ! Току-що България обяви война на Русия. Ние, българският народ, на свой ред обявяваме война на това престъпно правителство! Оставка! (ВИДЕА НА ЖИВО ОТ БЕЗРОДНОТО СЪБРАНИЕ)

ВИДЕО   ВИДЕО1   ВИДЕО2   СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ АНКЕТА: Трябва ли България да даде оръжие на

Фейсбук страница

The Bulgarian Times