Как пуснатите в употреба ваксини за С0VID19 нарушават основните медицински принципи

Някои лекарства трябва да се приемат с храна, а други – на празен стомах. Някои лекарства трябва да се приемат сутрин, а други – вечер. Някои лекарства са подходящи само за възрастни, а други е по-добре да се избягват от възрастни хора или бременни жени.

Правилата за това кога трябва да се приемат лекарствата са съставени след провеждането на различни изпитвания. Понякога правилата се променят, когато лекарите наблюдават как дадено лекарство влияе на различни групи хора.

Например едва след ужасния опит с бременни жени се установи, че талидомидът може да е безопасен за някои пациенти, но неподходящ за жени, които очакват дете.

Правилата винаги се създават на базата на наблюдения и опит и лекар, който пренебрегва правилата за предписване, може да си навлече ужасни неприятности. Той може да загуби лиценза си за упражняване на професията и да бъде съден.

Изучавам и пиша за лекарствата от 1970 г. и никога не съм попадал на изключение от тези прости правила – досега.

Експерименталната т. нар. ваксина за С0VID19 се третира по съвсем различен начин от всички останали налични и произвеждани някога лекарства с рецепта. Сега това е най-смъртоносният медицински продукт в историята. А това означава, че той е и най-смъртоносният изкуствено създаден продукт, от който и да било вид. Ако ваксината за С0VID19 беше автомобил или чайник, той отдавна щеше да е изтеглен от продажба.

Ето само някои от начините, по които химическия препарат получава безпрецедентно специално и много опасно отношение.

Първо, обичайно е лекарствата да се предписват с повишено внимание в началото. Лекарствата могат да се изпробват върху определени групи хора. Изпитванията обикновено продължават няколко години, преди лекарствата да станат широко достъпни. Въпреки това експерименталните инжекции за С0VID19 се разпространяват сред над 7 млрд. души, докато трае изпитването. Всъщност в миналото нито едно лекарство, отпускано по лекарско предписание, нямаше да бъде допуснато до пазара при ужасяващите резултати от ранните тестове на инжекциите за С0VID19.

Второ, винаги има дебати и обсъждания относно ново лекарство. От лекарите се очаква да дават оценки, наблюдения и разсъждения. В медицинските списания се публикуват статии, писма и описания на случаи. Днес не се обсъжда въпросът за инжекциите за С0VID19. Лекарите, които отправят критични коментари, губят лиценза си и са порицавани. Медиите, които обикновено бързо изтъкват проблемите с лекарствата, сега нападат лекарите, които се опитват да привлекат вниманието към страничните ефекти или смъртните случаи. Информацията се потиска. Например Би Би Си се хвали, че отказва да позволи на критиците на ваксините да изразяват опасения в нейните предавания – дори ако тези опасения са основателни.

Трето, никой не се притеснява, че ще бъде съден, тъй като всички са получили обезщетение. Пациентите, които са осакатени, могат да претендират за сравнително малка сума за обезщетение от своето правителство, но благодарение на намесата на инвеститора във фармацевтични компании Бил Гейтс производителите на лекарства не могат да бъдат съдени. Изглежда, че лекарите също могат да бъдат защитени от съдебни искове в гражданските съдилища. (Повечето от тях са нарушили международното право, като са предписвали експериментални продукти, без да са се уверили, че са получили пълно, информирано съгласие от лицата, на които са били поставени инжекциите.)

Четвърто, на тези, които са имали неодобрена ваксина (т. е. ваксина, която не им позволява да влизат в САЩ или Европа), се казва, че могат да имат и одобрена ваксина (ваксина, която е одобрена и която следователно ще им позволи да пътуват по-свободно). Не съм виждал абсолютно никакви доказателства, че това е безопасно. Не са проведени задоволителни, убедителни тестове или изпитвания, за да се установи дали дози от различни ваксини са съвместими или смъртоносни.

Пето, фармацевтичните компании твърдят, че втората доза от ваксината трябва да се постави 12 седмици след първата доза. Но много лекари дават втората доза само 4 седмици след първата. Не са провеждани тестове, които да показват, че това е безопасно или ефективно. Съобщава се, че лекарите не получават заплащане за първата инжекция, докато не направят втората. Не е нужно да сте цинични, за да се запитате дали лекарите не бързат с втората инжекция, за да им се плати по-бързо. Може би лекарите се притесняват, че ако не направят втората инжекция бързо, ваксинираното лице може да не се върне, за да си я направи – или защото е имало лоши странични ефекти, или защото е починало. Доколкото ми е известно, никой лекар все още не е поставил втората инжекция на мъртви хора.

Шесто, първоначално се казваше, че С0VID19 не трябва да се поставя на бременни жени. Сега този съвет се пренебрегва и инжекцията се поставя на жени, които са или могат да бъдат бременни. Няма доказателства, които да сочат, а още по-малко да доказват, че това е безопасно.

Седмо, инжекцията за С0VID19 се поставя на неизлечимо болни пациенти, за които е отбелязано, че не могат да бъдат реанимирани. Наистина не изглежда, че има смисъл да се прави инжекция, която не прави нищо, освен че може би леко намалява риска от сериозно заболяване на пациенти, които скоро ще умрат и на които, както е решено, трябва да се поставят бележки DNR (Do Not Resuscitate) – да не се реанимира.

Осмо, вече е широко известно, че инжекциите за С0VID19 могат да причинят проблеми с кръвта, включително съсирване. Но знам, че инжекциите се поставят на пациенти, които имат анамнеза за съсирване на кръвта.

Девето, на лицата се поставя първа инжекция, произведена от една компания, и втора инжекция, произведена от друга компания. Това е в разрез с ВСИЧКИ ОСНОВНИ МЕДИЦИНСКИ ПРИНЦИПИ. Все още няма доказателства, че това е безопасно в дългосрочен план, но ранните тестове показват повече странични ефекти.

Десето, през есента лекарите планират да поставят на хората доза за С0VID19 заедно с противогрипна ваксина. Не са правени никакви тестове, за да се провери дали това е безопасно.

И така, това са десет начина, по които поставянето на ваксина за С0VID19, или както искате я наречете, е НЕНАУЧНО. Това е умишлено непрофесионално и крайно безразсъдно. Лекарите, които участват в този мащабен, неконтролиран глобален експеримент, трябва да бъдат заличени от медицинския регистър и да бъдат вкарани в затвора до живот. Вместо това те ще бъдат възнаградени с огромни суми пари и похвали.

Нито един журналист не се осмелява да постави под съмнение това, което се прави, въпреки че е очевидно, че този експеримент е много слабо научен, а малкото научна информация се игнорира. Тяхното малодушие е безпрецедентно!

Тези, които приемат лъжите и безсмислиците, подобно на добрите германци през Втората световна война, приемат лъжите и измамите, защото това е по-лесно, много по-изгодно и много по-удобно, отколкото да се изправят срещу измамниците с простите истини, които току-що изложих.

В същото време онези от нас, които поставят под съмнение тази измама и се съмняват в пълната липса на научна обосновка на случващото се, са демонизирани и атакувани.

Дивото, жестоко заглушаване и демонизиране на медицинските говорители на истината е цялото доказателство, от което се нуждаем, че предполагаемата пандемия от С0VID19 е най-голямата измама в историята. Тя е вдъхновявана, поддържана и насърчавана безпощадно от най-злите същества, които светът някога е виждал. И сега медицинското съсловие трябва да се включи в конспирацията на злото, която заплашва нашето настояще и бъдеще.

ЗА АВТОРА:

Д-р Колман е общопрактикуващ лекар и бивш професор по холистични медицински науки в Международния отворен университет в Шри Ланка. Той има почетна докторска степен доктор на науките. Давал е показания пред Камарата на общините и Камарата на лордовете в Обединеното кралство.

От 1970-те години на миналия век, когато са публикувани първите му две новаторски книги (Doctors и Paper Doctors), д-р Колман печели приятели сред пациентите и врагове сред лекарите и фармацевтичните компании.

В книгата си Doctors (1975 г.) Върнън Колман обръща внимание на опасно близките отношения между медицинското съсловие и фармацевтичната индустрия. В книгата Paper Doctors (1977 г.) той твърди, че повечето медицински изследвания се правят в полза на изследователите (и фармацевтичните компании) и че е по-добре парите да се изразходват за използване на информацията, с която вече разполагаме, и за насърчаване на обществеността да избягва известни опасности за здравето.

Върнън Коулман, автор на бестселъри на Sunday Times, е един от малкото автори с медицинска квалификация, които пишат по медицински въпроси без предубеждение и без професионални или търговски ангажименти или пристрастия.

Неговата честност му е създала много врагове сред медицинското съсловие и търговските съюзи на това съсловие. Неговите предсказания, прогнози и предупреждения често са направени години (а в много случаи и десетилетия) преди някой друг да открие и разбере доказателствата или да има смелостта да ги изкаже. Освен това в много от медицинските си книги и хиляди статии във вестници и списания той обръща внимание на опасностите, свързани с употребата на определени лекарства без рецепта и с рецепта.

На сайта му www.vernoncoleman.com има стотици други статии по здравни, политически и животински въпроси.

Автор: д-р Върнън Колман
Източник: Daily Expose
Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

ОЩЕ ОТ АВТОРА

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

ОЩЕ МНОГО ПО ТЕМАТА ТУК

Който желае може да се присъедини към групата 👉 ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

Последно от ЛЮБОПИТНО

Да, пътниците на инжектираните пилоти са застрашени! Предстоят съдебни искове срещу Федералната авиационна администрация, Федералните агенции и авиокомпаниите (УВРЕДЕНИ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ ЗА «СОVID» ПИЛОТИ ГОВОРЯТ ОТКРИТО)

Увредени от “ваксини“те за СОVID пилоти, говорят открито В интервюта за The Defender пилотите, пострадали от

Фейсбук страница

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times