Калкулаторът на Темида: По 8 милиона 283 хиляди 172 лв. годишно е сумата, разходът е в размер на по 1 година годишно – общо 2 години

КАЛКУЛАТОРЪТ НА ТЕМИДА

По 8 милиона 283 хиляди 172 лв. годишно е сумата, разходът е в размер на по 1 година годишно – общо 2 години.
Условно.
Но може да се окаже по съдебното счетоводство у нас, че въобще няма разход, понеже предстои обжалване и отсъждане и на др инстанции.

Това двустранно счетоводство е водено от:
*** Дългия инкасатор – значимата фигура в БСП Румен Овчаров. За приходите.
*** От Специализирания наказателен съд – за разходите.

Балансът излезе срещу 16 556 344 лева нанесени щети отсъдени 2 години условно.
Засега!
Понеже одиторът – в случая по-висшата съдебна инстанция, ако не се случи чудо в България, ще промени този отчет.
И от едната страна на счетоводно-съдебно-политическия баланс милионите ще си останат, а от другата страна като едното нищо ще се запише едно НИЩО.

Е, кажете ми, как да не се облажиш?!
_____________________
Бележка: ако не беше властовата колизия с протестите и гневът на ГЕРБ към една политическа група в БСП и Президентството, и това нямаше да се случи.
И тази сума от 16 млн. нямаше да я има, защото през 2017 г. от немай-къде с разгорелия се скандал и под обществения натиск повдигнатото първоначално обвинение беше в много по-нисък размер вместо за 16 млн. за 8.940 млн.

  • Григор Лилов

Последно от БЪЛГАРИЯ

Костадинов: Когато едно правителство тръгне срещу интересите на своя народ, то вече не представлява своя народ! То представлява някого другиго, който дава нареждания, някой, който дава инструкции! Няма правителство и парламент, който да е спечелил войната срещу своя народ! Току-що България обяви война на Русия. Ние, българският народ, на свой ред обявяваме война на това престъпно правителство! Оставка! (ВИДЕА НА ЖИВО ОТ БЕЗРОДНОТО СЪБРАНИЕ)

ВИДЕО   ВИДЕО1   ВИДЕО2   СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ АНКЕТА: Трябва ли България да даде оръжие на

Фейсбук страница

The Bulgarian Times