Канадски политик оповести шокиращ и строго цензуриран план за COVID-21 (ИЗТРИТО ВИДЕО + ПЛАНЪТ)

/

 

Влад Фрийдъм публикува едно видео, в което споделяше какви са бъдещите планове на канадското правителство. Видеото просъществува в рамките на 10 минути, след което целия канал на Влад Фрийдъм беше заличен.

Тук е официалното изявление от представители на канадското правителство, видео:

 

 

Изводите оставям на вас.

Ето текстът, който коментираше Влад Фрийдъм във видеото си:

В анонимно писмо на член на комитета на либералната партия в Канада, участващ и в други групи и комитети, се дава информацията, която е получил при участието си в Комитета по Стратегическо Планиране, който ръководи офиса на Прайм Министъра на Канада.
Не можем да бъдем 100% сигурни за достоверността на информацията, особено имайки предвид, че е анонимна. Но можем да поразсъждаваме и да видим логическата й последователност.
Този политик пише, че като канадец и родител не може да прикрие тази информация и да участва в прилагането на плана. Който е следният:

1. Поетапно повторно въвеждане на ковид ограничения, започвайки от мегаполисите и завършвайки с територията на цялата държава. Очаква се до към края на ноември 2020 г.
2. Спешно изграждане или приспособяване на съоръжения, които да действат като изолатори. До към декември месец 2020 г. Прогнозират увеличение на случаите на ковид заразени и мъртви.
3. Тотална вторична блокировка, много по-строга от ограниченията на първата и втората вълна. До към края на декември и началото на януари 2021 г.
4. Прогнозира се мутация на ков19 или коинфекция с вирус, наречен ков21, който води към трета вълна с много по-голяма смъртност и честота на инфектирани. Това е планувано за февруари 2021 г. Като ще се подчертава, че заразените и от двата вируса – 19 и 21, ще надвишават капацитета и възможностите на медицинските заведения.
5. Разширени ограничения и карантина, която наричат Трета Блокировка, което значи Пълни ограничения при пътуванията, не само зад граница, но и между градовете. Това се очаква втората четвърт на 2021 г.
6. Прогнозира се продоволствена криза, липса на суровини, храни, стоки и услуги. Това се очаква в края на втората четвърт на 2021 г.
7. Поставяне на военни части в големите градове, както и на основните пътни артерии между тях, създавайки КППта. Прогнозира се на третата четвърт на 2021 г.

И тук Комитетът по Стратегическо Планиране иска от членовете да изработят ефективен способ за подготовка на канадците за безпрецедентните икономически последствия, които ще променят лицето на Канада и завинаги ще промени живота им. Политикът съобщава, че им казали, че канадското правителство, за да компенсира икономическия колапс ще предложи на канадците пълно зачертаване на дълговете и това ще работи така:

Федералното Правителство ще предложи да погаси всички дългове и заеми, ипотеки, кредити и цялото финансиране на Канда ще бъде предоставено на МВФ , в така наречената Програма за Справяне със Световния Дълг. На пръв поглед инициативата изглежда отлична, но политикът продължава: като замяна на изтриването на всички дългове и задължения, човекът завинаги се лишава от правото на собственост на имущество и активи. А също така е длъжен се ваксинира с ваксините ков19 и ков21 и така, дори и в режим на карантина и пълна блокировка, това ще му осигури абсолютна свобода на движението, срещу показване на документ, наречен от канадците Health Pass, тоест здравен паспорт.

Когато политикът попитал кой ще стане собственик на конфискуваното имущество и активи и какво ще се случи с кредиторите и финансовите учреждения, му отговорили, че ПРОГРАМАТА по изтриване на световния дълг ще се заеме с всички детайли.

Други попитали какво ще се случи с хората, отказали да участват в програмата — отговорили им, че техен дълг е да изработят план, при който това няма да се случи! Казали също, че които откажат да участват в програмата ще бъдат считани за обществени врагове и ще бъдат поставяни в изолатор. Там пак ще им предложат — да участват в програмата или да останат в изолатора за неопределен срок, което ще се съпровожда с конфискация на собствеността и активите им.

Реших да публикувам това видео, малко след като каналът, по който беше излъчен в ютюб беше закрит няколко часа след излъчването му. Владимир публикува месеци всякаква скандална информация, бяха трити негови видеа, но за първи път и без предупреждение каналът му беше закрит. В първите 7 минути описва плана, според който ще бъдем доведени до там, че всяка лична свобода и избор да бъдат категоризирани като обществено опасни и да бъдем хвърляни в изолаторите — съвременните затвори, да бъде конфискувано имуществото и авоарите ни, при положение, че не приемем новата финансова програма- (The Great Reset беше наречен в Давос януари 2019 година), ваксинационния и здравен паспорт.

И въпреки, че подчертава, че все пак не можем да бъдем 100% сигурни в достоверността — цензурата изтри не просто самото видео, а целия му канал.

Източник: https://thecanadianreport.ca/is-this-leaked-memo-really-trudeaus-covid-plan-for-2021-you-decide
Превод: Таня Тодорова

Ето цензурираното видео на Влад Фрийдъм:

Из форума:

Ч.К. Към март се планира насилствено чипиране и ваксиниране с помощта на военните, той и за това ходи Каракачанов в САЩ да подпишат договор за сътрудничество, ще пристигат още американски военни в България, тази информация наистина е достоверна.
И който откаже чипиране и ваксиниране, ще го водят за заразен и хайде в изолатора (концлагера),тежки времена ни очакват.

П.П. От смъртоносните ваксини до концентрационните лагери:
https://www.facebook.com/groups/558617094785714/permalink/696177034363052/

ПО ТЕМАТА

Планът на ООН за Нов Световен Ред 2021 – 2030 (ВИДЕО – БГ СУБ)

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Играта на Кукловодите: Голямото зануляване на 2021 (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

Да си дойдем на думата! Ватиканът влиза в „Глобален алианс“ с Ротшилд, Фондация Рокфелер и големи банки, за създаване на Големия рестарт (ВИДЕО)

“Събитие 201“ – Симулация на световната ПЛАНдемия (ВИДЕА-БГ СУБ)

Планът от 2010 г. на Фондацията Рокфелер разработен в сътрудничество с Бил Гейтс за КОВИД-19 (ДОКУМЕНТ)

План за тотален контрол: Планът на Рокфелер за глобална пандемия от 2010 г. (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

 

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница