Кандидатите на псевдопромяната (ВИДЕА) ОБНОВЕНА

/

Предстоят поредните избори и хората се вълнуват, дали те ще променят нещо и дали имаме шанс да си създадем по-добри условия на живот. Краткият ми отговор е „НЕ“, защото процесът „избори чрез гласуване“ не е проектиран да даде като резултат демокрация (дори и половинчата), а за да изберем поредната „представителна олигархия, маскирана зад „представителната демокрация“ (https://www.eurochicago.com/2017/01/semantitchna-izmama/)

Защо наричам това управление „представителна олигархия“ ли? Защото тези представители, за които гласуваме и на които поверяваме правото да творят закони, които променят нашето житие и битие не служат на нас (избирателите), а обслужват интересите на олигарсите. Струва ли си да гласуваме тогава въобще?

Всъщност едно осъзнато и добре информирано мнозинство може лесно да провали сметките на олигарсите, които са си „напазарували“ представители и сега те всячески се стараят да ни заблудят на кого ще служат. Ако някой ме пита за кого да гласува, на този етап със сигурност не бих могла да отговоря. Мога да кажа категорично, ясно и високо за кого да НЕ гласувате. Не гласувайте за коалицията „Демократична България“!

Може би защото съм родена на дата близка на тази на любимия ми поет Христо Ботев и аз като него мога „силно да любя и мразя“. „ПРОдаЙ България“ – така наричам аз ПП „Движение Да България“ е категорично американски проект, но не на онези американци, които почитат традициите и законите, а на представителите на демоНкраДическата партия или на Дълбоката държава! Освен, ако не иска България да се превърне в придатък на Дълбоката държава, всеки мъж в у нас трябва да бъде потресен от нововъвежданите основни евроатлантически ценности – пълен джендъризъм и тотална диктатура на малцинствата. И само в този случай можете да гласувате за тях.

Аз ги мразя осъзнато и напълно безплатно! Сега ще ви изложа моите причини и доводи за тази омраза. Ако разпознаете някоя причина като ваша, от това следват две неща:

1. В никакъв случай НЕ гласувайте за ГМО проекта ДемоНкраДична България.

2. Споделете тези причини с ваши близки, познати, приятели, роднини и т.н.

Причина номер 1: ГМО продукт на Дълбоката държава

Нека върнем лентата назад във времето и си припомним една снимка:

Фактите гласят, че датата е 7 май 2016 г. , а мястото е Посолството на САЩ в София, България.

От ляво на дясно: Протестърът Николай Стайков, защитничката на правата на хомосексуалните Магдалена Генова, (не)зависимият“ анализатор Даниел Смилов, (не)зависимият експерт по външна политика Весела Чернева, „новият“ политик Христо Иванов, заместник-държавният секретар Антъни Блинкен, американският посланик в София Ерик Рубин, (не)зависимият журналист Иван Бедров, служител на Държавния департамент на САЩ. Фотосът беше разпространен от американското посолство, два дни сред срещата, чийто домакин е бил посланик Ерик Рубин.

Бившето НПО на правосъдния министър се ползваше активно от грантовете на „Америка за България“ преди той да влезе в коридорите на властта – първо като служебен министър в кабинета на Георги Близнашки, а след това и като член на правителството на Бойко Борисов, припомнят наблюдатели.

Сега малко въпроси, които може да доведат жесток когнитивен дисонанс в соросоидни главици, които не са сред сериозните грантополучатели на АМзаБГ (Америка за България), но пък хранят надежда да оглавят челните позиции, на които получават лъвския пай от парите, които те раздават, за да се унищожи българския дух и традиции. Според вас откъде тръгват ГМО проекти с амбиции за прерастване в политическа партия? Чии интереси ще защитават – тези на България или на работодателите си?

2. Пълно овладяване на съдебната система от сороспиите ( сороспия = соросоид + уруспия (лека жена))

Разбира се резултатът от тази душеприказна завера в американското посолство не закъснява. Малко след това на 7 януари 2017 г. се пръква „ПРОдаЙ България“ (ПП Движение „Да, България!“). В документите на въпросното ГМО образувание четем, че неговите цели били:

„Главните цели на партията са съдебна реформа и демонтиране на корупционния модел.“

Моят прочит е следният – пълно овладяване на съдебната система и прокуратурата и от там нататък всички избори в България стават напълно излишни. Целта на това соросоидно образувание е да прокарва чрез съда „независим и справедлив“ всички щения на господаря си Сорос и тези, които стоят зад него. Тези, които следиха внимателно изборния процес в САЩ сами видяха, че въпреки многобройните очевадни (и нагледно показани) измами по време на изборите, съдилищата отхвърлиха всички жалби на адвокатите на Доналд Тръмп и така легитимираха кражбата на изборите.

Един от симпатизантите на ГМО партията ПРОдаЙ България е разбира се розовобузестия олигарх Прокопиев, който няма как да не е участник и в двата политически проекта на Сорос в България – ГРОБ (ГЕРБ) и разбира се ПРОдаЙ България. Да заложиш на ПРОдаЙ България с надежда, че сменяш ГРОБ е илюзия. Всъщност отново избираш ГРОБ, но в допълнение с цялата джендърска идеология – широко отворени врати за вихреща се педофилия, приемане на Истанбулската конвенция и диктатура на малцинствата. Жалко, че Валентин Фъртунов не е сред живите, защото със сигурност щеше да напише поредица от статии, както направи това в далечната 2010 и още тогава обясни, защото ГРОБ е проект на Сорос.

ГМО проектът ПРОдаЙ България има нужда от публична трибуна и сороспийските медии на олигарха Прокопиев щедро я осигуряват.

Разбира се тази подкрепа щедро се заплаща с шестцифрени суми.

Не зная колко от вас са запознати с биографията на главното действащо лице на този ГМО проект – Христо Иванов. Роден в семейство на отявлени комунисти и харесан от американците, защото както пише проф. Димитър Иванов, който добре познава семейството:

„Защото прилича на майка си – твърд, упорит, неадекватен към политическата обстановка, със сектантско мислене, но лоялен към линия, която му е наложена“.

Хора със зависимости, с добра финансова подкрепа, лесно се държат в подчинение и успехът да се прокарат чрез тях определени политики е сигурен. Да видим малко какви грантове е получавал Христо Иванов чрез участията си в неправителствени организации щедро финансирани от АМзаБГ (Америка за България):

Траншовете от„Америка за България”

Вече казахме, че професионалната биография на правосъдния министър Христо Иванов се ограничава в едно – дежурен експерт в проектите на мрежа от свързани лица: неправителствени организации, финансирани със стотици хиляди долари от Фондация „Америка за България“ и структурите около Сорос. Само от „Америка за България“ организацията на Иванов е получила няколко тлъсти транша за дейности, чийто ефект до момента е неизвестен на гражданското общество:

– 70 085 долара през 2006 г. за популяризиране на алтернативните способи за решаване на спорове и в частност на медиацията;

– 169 000 лева през 2009 г. за изследване на предизборните платформи на партиите в частта им за съдебната реформа, създаване на блог „Право и политика“, поддържане на информационен портал, посрещане на група адвокати от Мароко;

– 203 000 лева за 2010 г. за конференции, изготвяне на рейтинги, дискусии за висшето юридическо образование и План за действие по изпълнение на Стратегията за съдебна реформа;

– 150 483 долара за периода 5 февруари 2010 г. – 4 август 2011 г., за да бъде изготвен „Индекс на съдебната реформа“;

– 697 600 лв. за периода май 2012 – май 2015 г. за дейност, озаглавена „Инициатива за прозрачни съдебни назначения“.

Наистина ли вярвате, че хора, които издържат себе си и шайките си от грантове ще защитават държавния интерес, вас и вашите интереси?

Дали бихте гласували за партия, чийто лидер откровено е променил един от основните членове на закона, за да даде възможност на педофилите да се вихрят необезпокоявани в България?

„Член 158а, с който педофили се спасяват от правосъдието, е изменен по предложение на правосъдния министър тогава (2015 г.) Христо Иванов, четем в статия на „24 часа“.

 

 

На 16.8.2020 в ефира на телевизия Скат Борис Янчев – народен представител от НСФБ посочва, че поправката на чл. 158 а е станала по предложение на Христо Иванов. Под видеото ще намерите коментари на гласовити сороспии, които се опитват отново да заблудят хората. Дяволът е в детайлите. Нека да ги видим каква конкретна промяна е извършена по предложение на Христо Иванов. Прочетете внимателно текста, който е маркиран в червено:

158 член, преди промяната 2015-та:*

Чл. 158а. (Нов – ДВ, бр. 27 от 2009 г.)

(1) Който, по какъвто и да е начин набира или принуждава отделни непълнолетни лица или групи от такива лица да извършват полово сношение, блудствени действия, содомия, мастурбация, сексуален садизъм, мазохизъм или похотливо показване на човешки полови органи, се наказва с лишаване от свобода до шест години.

(2) Ако от деянието по ал. 1 е получена имотна облага, наказанието е лишаване от свобода до осем години и глоба до десет хиляди лева.

(3) Който наблюдава полови сношения, блудствени действия, содомия, мастурбация, сексуален садизъм, мазохизъм или похотливо показване на човешки полови органи, в извършването, на които участва лице, за което деецът знае или предполага, че е набрано или принудено при условията по ал. 1, се наказва с лишаване от свобода до три години.

ПРОМЯНАТА през 2015-та на член 158 е следната в новия и вид:*

Чл. 158а.
(1) Който, по какъвто и да е начин набира, подпомага или използва лице, ненавършило 18-годишна възраст, или група от такива лица да участва в порнографско представление, се наказва с лишаване от свобода до шест години.
(2) Който принуждава лице, ненавършило 18-годишна възраст, или група от такива лица да участва в порнографско представление, се наказва с лишаване от свобода от една до шест години.
(3) Когато деянието по ал. 1 или 2 е извършено по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст, наказанието е лишаване от свобода от две до осем години.
(4) Когато от деянието е получена имотна облага, наказанието е:
1. в случаите по ал. 1 или 2 – лишаване от свобода от две до осем години
и глоба от десет хиляди до двадесет хиляди лева;
2. в случаите по ал. 3– лишаване от свобода от три до десет години
и глоба от двадесет хиляди до петдесет хиляди лева.
(5) Който наблюдава порнографско представление, в което участва лице, ненавършило 18-годишна възраст, се наказва с лишаване от свобода до три години.
Чл. 158б.(Нов) За престъпление по чл. 149 – 157 или чл. 158а съдът може да наложи и лишаване от право по чл. 37, ал. 1, т. 6 или 7.

РЕАЛНО описаните действия:

„Полово сношение, блудствени действия, содомия, мастурбация, сексуален садизъм, мазохизъм или похотливо показване на човешки полови органи“ са премахнати като описание и е въведено общото: „порнографско представление“.

Главната цел на Сорос и соросоидната идеология е намаляване на населението по света и затова сороспиите толерират индивидите с нетрадиционна сексуална ориентация, защото не могат да имат деца и да продължат рода си и разбира се педофилите, които нанасят трайни и понякога необратими психични травми на децата ни.

Наистина ли искате да подкрепите хора, които ще обслужват тези интереси?

3. Използване на унижението, за да загубим социалния си статус

Това за мен лично е най-важната причина, сороспиите да бъдат категорично зачеркнати от всички листи. Всеки народ има нужда от своите национални герои, защото те ни създават чувството на принадлежност към даден народ, а без него сме като дърво без корен. Когато някой публично унижава нашите национални герои, той унижава и нас самите.

Психолозите Марте Отен и Кай Йонас провели две изследвания, с които емпирично установяват, че мозъка може да преживее и усвои всичко, с изключение на унижението: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/24215103/.

Ето какво пишат те:

“Унижението, емоцията, свързана с понижаване на статуса в очите на другите, изглежда много интензивно. Като такова, унижението се предполага, че играе важна роля в ескалацията на междуиндивидуален и междугрупов конфликт. Тук предоставяме първите ясни емпирични доказателства, че унижението наистина е много интензивно преживяване.“

Случайно ли е тогава, че точно член на националния съвет на ПРОдаЙ България (ПП „Да,България“) – „експерта“ Емил Джасим – си позволи публично да оплюе националните ни герои:

 

 

Да нарича Васил Левски „дребен бандит и с право обесен от законната турска власт по онова време…“, да унижава всеки един от нас казвайки следното : ,,Вие българите трябва да свикнете, че сте просто един от многото етноси, които живеят тук“.

Това, което Марте Отен и Кай Йонас препоръчват да се направи, когато някой ни унижава е да отговорим. Това е единственият начин да се справим с унижението. Никакви пари и сигурност не компенсират травмата от унижението, тя остава завинаги.

На 4 април 2021 г. всеки един от нас може да отговори на унижението, на което сороспиите от години ни подлагат!

Тяхната наглост мина всякаква граница и Христо Иванов заяви миналата година в ефира на Дарик радио, че: „Ако някой си позволи управление на промяната без нас – ще му се стъжни животът!

Ще цитирам Георги Марков и неговите “Задочни репортажи за България“:

“Видели сме как изчезват личностите, как се унищожава човешката индивидуалност, как се корумпира духовен живот на цял народ, за да се сведе до безропотно стадо. Видели сме много от тези най-унижаващи човешкото достойнство манифестации, където нормални хора трябва да аплодират някакъв жалък нещастник, който се е самообявил за полубог и им маха снизходително от висините на своята полицейска недостъпност. Видели сме, че единствената цел в живота на тези другари е да държат със зъби и нокти властта, единствените им интереси са тези на собственото им грандоманско съществувание, единственото щастие, за което се борят, е тяхното собствено щастие и единствената служба, която имат, е да служат на чуждата държава — собственик на похлупака.“

Сега сме ние на ход. Ние можем да стъжним живота на сороспиите в България, можем да спрем унищожаването на човешката индивидуалност и да пратим в забвение тази алчна, продажна шайка.

На 4 април 2021 всеки има право отговори на унижението, на което сме подлагани и на това, което още ни готвят. Да действаме!

Автор: Таня Тодорова
Източник: Оn А Real Case
23.03.2021 г.

 

ДОПЪЛНЕНИЕ

Демаскиране на сороспии

Според мен, всеки човек с морал изпитва неподправена погнуса към образуванието ДемоНкраДична България (част от които са ПРОдаЙ България и други сороспии). Сороспиите обединени в това образувание са като рак, който разяжда България и унищожава всяка личност, която се присъедини към него, като я превръща в лепкава слуз.

Може би тези определения ще ви се сторят пресилени, но нека демаскираме тези същества и покажем истинските им лица (те от това най-много се страхуват).

Защо ги наричам раково образувание? Защото действат точно като ракови клетки. Маскират се като нормални и атакуват нищо неподозиращите хора, като подменят истинските ценности, които ни правят човеци, с фалшиви ляво-марксистки концепции, които изтриват нашата човешка същност и ни превръщат в маса, която може лесно да се манипулира. Тези, които са подложени на такова емоционално насилие се превръщат в слаби и лесно управляеми индивиди.

Камю беше писал, че „Свободен е само този, който може да си позволи да не лъже“, но при сороспиите всичко е лъжа. Като се почне от факта, че са се нарекли „демократи“, когато всъщност са културни марксисти и се мине през всички идеи, които лансират една фасада, но зад нея стоят съвършено други цели и мотиви.

Този цитат от Камю ми дава отговор на въпроса, защо сороспиите са толкова вресливи, подли и нетолерантни. Вероятно е много фрустриращо да се представяш за свободен и „умнокрасив“, но да нямаш възможност да изразиш никога собствените си мисли или аргументи. Да си принуден да повтаряш, само наративите на твоите господари, които са ти платили, за да ги наложиш в обществото и да убедиш останалите хора да те последват в този ад.

Като човек с разностранни интереси, винаги отделям голямо внимание на философията, психологията и политиката. Философията търси и се опитва да даде отговори за смисъла на живота; психологията ни дава обяснение, защо присъединявайки се към някоя сороспийска структура индивидите губят своята личност и се превръщат в стадо, а колкото за политиката – древните гърци са наричали всеки, който не се интересува от политика „идиот“.

Едва ли е странно тогава, че когато за първи път се отвори избирателна секция в града, в който живея – Дюселдорф, аз бях в състава на комисията като съпредседател – 2014 г. През 2017 г. отново се включих в избирателната комисия – като председател, а на последните избори (през април т.г.) отидох като наблюдател. След изборите получих обаждане от председателката на комисията, която ме попита дали смятам, че е необходимо да има трета секция в Дюселдорф и дали бих приела да съм председател на комисия, защото вече имам опит. Отговорих, че не виждам нужда от трета секция и бих приела да бъда председател на втората секция, която ще се отвори. и нарочно открито заявих: «Аз, меко казано не съм фен на ПРОдаЙ България и не знам дали това няма да е проблем.»

Отсреща настъпи тягостно мълчание. След известно осмисляне на чутото ми беше казано, че ще ми се изпрати файл с документ, в който да попълня данните си, за да може заедно с другите „доброволци“ да бъде предложена и моята кандидатура. Предположих, че файл няма да получа. И след като никой не ми писа в продължеие на седмца реших да попитам какво става. Получих отговор, че няма информация дали ще се отваря трета секция в Дюселдорф, а за останалите две вече има предостатъчно кандидати и те били изпратили данните им към отговорните институции. Но това беше лъжа, защото ние водихме разговор да бъда председател на втората секция, а не на трета (ако такава има).

Взех нещата в свои ръце и изпратих имейл на консула във Франкфурт – г-н Бонев, като очаквах да получа на електронната си поща потвърждение от него или телефонно обаждане. Междувременно потърсих повече информация за въпросната неформална мрежа от „доброволци за изборни секции в чужбина“.  Макар и добре прикрити, не е трудно да се установи, че това е поредната сороспийска организация. ДемоНкраДична България и съставляващите я сороспии са усетили, че във Външно министерство не са много организирани, когато става дума за отваряне на секции за чужбина и за съставяне на изборни комисии и са решили да узурпират предоставилата се възможност. Неформалната организация на сороспиите НЕ допуска хора, които не са от същото тесто (слуз) като тях и се стреми да попречи и отстрани от изборните секции всеки, който не е продажен.

А след като видях възторжените статии за тази нелегитимна организация в «партийния орган» на розовобузестия олигарх, който подкрепя ПРОдаЙ България, бях напълно убедена, че на човек, който не изповядва сороспийската идеология няма да му бъде даден шанс да се включи в избирателна секция в чужбина. Междувременно вместо отговор от консула, на който бях писала, получих имейл от лицето, с което водех първоначална кореспонденция.  Беше ми дадено да разбера, че „консулът им е казал, че аз съм подала заявление да участвам в комисия“.

Но това е право на всеки български гражданин и не зная да има закон или разпореждания консулът на Република България да информира представители на нелегитимна формация за това, кой е подал заявление да се включи в изборна комисия. Ето въпрос, на който нямам отговор, и възнамерявам да търся, докато не получа такъв.

След като представителите на външно министерство НЕ са наясно, че те служат на българските граждани, а не на членове на сороспийски организации, тогава мястото им не е на поста, който заемат.

Обърнах се към представители на политическа партия участваща в изборите и им разказах горното. Те ме изслушаха и казаха : „Добре, ние ще подадем твоите данни за изборна комисия в Дюселдорф.“ Днес получих информация, че след като сороспиите са видели моето име в списъците на тази партия са написали 5 клеветнически доноса срещу мен с цел да ги накарат да отдръпнат кандидатурата ми.

Как бихте дефинирали подобно поведение вие, защото на мен ми липсват достатъчно прилагателни, за да опиша уродливостта на тези същества?

Не зная дали Вие смятате, че ДемоНкраДична България трябва да има място в един бъдещ парламент, но това, което са правили комунистите ще ни се види песен в сравнение с подлостите и гадостите, които тези културни марксисти ще ни стоварят. Ако подлостта, доносничеството и уродливите взаимоотношения са ви противни, тогава гласувайте, за който и да е било друг, но не и за ДемоНкраДична България. Ако имате живи родители или вие самите сте родители и искате думите „мамо“  и „татко“ да останат в езика ни – гласувайте за всеки друг, но не за тях. Защото има ли нормален човек, който да иска да се обръща към майка си или баща си с „Хей, Родител 1 как си? Родител 2 искаш ли да пием по бира?“. Как ще се почувствате, ако детето ви се върне от училище и ви каже : „Родител 1 и Родител 2 – искам да говоря с вас?“ Сороспиите нямат собствена платформа или дневен ред. Те са изпълнители на глобалистите, които в момента провеждат плана си за депопулация на планетата.

Но нека не се отклонявам от темата. С две думи – сороспиите  са монополизирали правото на гражданите да участват в комисиите на изборните секции в чужбина. Но ние можем да упражним правото си на глас и да не ги допуснем до бъдещия парламент. Така ще получат мястото, което заслужават – в канализацията на историята.

Аз загубих тази битка! Защото я водих без вас!  Следващата битка ще бъде на 11 юли 2021г. и ще я спечелим, защото ще бъдем ЗАЕДНО: единни в желанието си да победим злото и неговите представители в България – сороспиите!

Споделете тази статия с колкото може повече хора. Добавете #ДемаскирайСороспия и нека доброто победи.

Актуализация с решенията на ЦИК: decisions/359/2021-07-01:

Автор: Таня Тодорова
Източник: Оn А Real Case
06.07.2021 г.

ПО ТЕМАТА

Задкулисието ВИ гласи Николай Младенов за премиер:

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Опасността от машинното гласуване

Стана безпощадно ясно, че българските избори вече няма да са под български суверенитет

Последно от БЪЛГАРИЯ