Капитализмът на бедствието скрит зад смокиновия лист на вируса (ВИДЕО)

/

 

Катерин Остин Фиц, бивш помощник-секретар на Съединените щати за жилищно строителство и градско развитие, даде много интересно интервю на Джеймс Хенри за документалния филм Planet Lockdown, който се очаква в края на януари

 

https://youtu.be/C1-0XKYAZII

 

Според нея вирусът е смокинов лист за превръщане на всички (повече или по-малко) демократични общества по света в тоталитарни, технократични структури, в които индивидът вече не играе никаква роля, камо ли човечеството.

Невидимият враг вирусът е идеално средство за насърчаване на икономическото преструктуриране. Икономическата разруха, която постоянните, ненужно налагани ограничителни мерки създават, отваря уникални възможности за супербогаташите да максимизират печалбите и да инвестират. През няколкото месеца от началото на кризата се наблюдава масирана централизация на икономическата дейност в ръцете на все по-малко хора, както се вижда от прекомерния ръст на продажбите, например в Amazon. Малките компании фалират, а глобалните играчи, изключително малка клика от супербогаташи, взимат техния пазарния дял.

Фиц, която е геополитически и финансов анализатор и публикува Solari Report, описва едно невероятно явление във възможностите за инвестиции в недвижими имоти, което тя е забелязала, докато е проучвала местата на икономически бунтове и грабежи след ограничителните мерки в САЩ през пролетта на 2020 г.

Отначало, на пръв поглед без никаква връзка, грабежите и разрушенията се случват в 34 от 37-те града, в които FED, Федералният резерв на САЩ, управлява клонове – и то в определен радиус около конкретното местоположение на съответната парична къща и винаги точно в така наречените зони за бизнес възможности.

Засегнатите магазини и къщи – често в ръцете на чернокожи и латиноамерикански търговци и ресторантьори – вече са били под значителен натиск, причинен от ограничителните мерки. Ограбването и унищожаването по време на грабежите довършват останалото. В резултат на това недвижимият имот е можел или може в момента да бъде закупен евтино. Програмата Business Opportunity Zones стартира в САЩ като специален модел за инвестиции и спестяване на данъци за инвеститорите в технологичния сектор. Чрез нея се предлагат на инвеститори, които се разделили с акции във високотехнологични компании от Силициевата долина, да преразпределят приходите от продажбата на акции без данъци в недвижими имоти в икономически необлагодетелствани райони.

Страхът, предизвикан от вируса, ще бъде използван от редица играчи във военната сфера, Big Pharma, централните банки и медиите, смята Фиц. Той е умело експлоатиран, за да предизвика икономически срив, особено на малки и средни компании. Страхът служи също за създаване на система за цялостно наблюдение и социален контрол, базирана на китайския модел. Целта на приложенията за проследяване на контакти, паспорти за ваксини и т.н. не е, за да бъдат регистрирани жертвите на вируса, а за въвеждане на нов механизъм за контрол. Този нов механизъм за контрол, който скоро ще бъде обвързан с дигитална валута и дигитален основен доход, позволява елиминирането на всяко опозиционно движение. При липса на собствена възможност за придобиване например.

Според Фиц много хора са изиграли доброволна или неволна роля при прилагането на тази система.

Някои са подкрепили създаването на тази „система за поробване“, тъй като не са били в състояние да мислят зад фасадата на случващото се с вируса и вътрешно да позволяват такъв брутален дневен ред. Други – особено висшите ръководители на Big Pharma, например, в политиката, горещо подкрепиха създаването на система за контрол, защото се надяват да си осигурят място под слънцето чрез угодническо поведение. Но това е напълно наивно, казва Фиц, защото истински могъщите вече са се откъснали напълно от това, което е общоприето при нормалните хора. Те вече се възприемат като собствен вид, призован да води живот на най-високо ниво чрез достъп до специални лечебни методи и други възможности за трансхуманистична оптимизация.

Но все още е възможно да спрем влака, който се движи към пълен контрол и край на човешката свобода, казва Фиц. Ясно е, че този „ремонт“ може да бъде завършен само в тайна. Едва ли има хора, които ако бъдат попитани открито, желаят доброволно да се поставят в пълна икономическа зависимост от контролираща държава. Хора, които искат да бъдат заключени в радиус от пет километра от къщата си, апартамента си или искат да им бъде забранено да пътуват и т.н. Тези, които извършиха това преобразуване, следователно трябва да са сигурни, че частите от пъзела, последиците от политиката и медиите са представени само поотделно на много хора и никога в контекст, за да не позволят създаването на цялостна картина.

Колкото повече хора обаче осъзнават връзките, толкова по-несигурно е положението на тези играчи в изпълнението на техните планове. От тази гледна точка въоръжението на американците представлява особена опасност. Ако демократите влязат в длъжност, въпреки очевидната си изборна измама, Фиц предполага, че те незабавно ще се опитат (законно) да се справят с разоръжаването на американците, което до момента е било неуспешно въпреки множеството опити след терористичните атаки.

Фиц призовава да се разкрият тези взаимовръзки, тъй като планът за пълен контрол и трансхуманизъм не може да успее, ако не е в тайна.

Прозрачност“, казва тя. „Ще взриви всичко”.

Източник: 2020 News
Превод: Измамата Ковид19

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

Рlаnеt Lосkdоwn – интервю с Катрин Остин Фитц (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

ПО ТЕМАТА

Какво представлява Световната Здравна Организация (СЗО) и кой я издържа / финансира? Психологичната операция “Коронавирус“ е поръчана от акционерите на Федералния резерв на САЩ

 

Играта на Кукловодите: Голямото зануляване на 2021 (ВИДЕО – БГ СУБТИТРИ)

 

План за тотален контрол: Планът на Рокфелер за глобална пандемия от 2010 г. (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Коронавирусът е само отвличаща маневра за рестарт на финансовата система (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

“Събитие 201“ – Симулация на световната ПЛАНдемия (ВИДЕА-БГ СУБ)

 

Да си дойдем на думата! Вижте непубликуван официално запис на премиера на Канада Джъстин Трюдо за „Голямото зануляване“ на конференция на ООН от 29.09.2020 (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Ако си мислите че след СОVID-19 всичко приключва тънете в заблуда! Това е просто началото! На края… Какво следва след С0-VID и какво крият? Голямото зануляване и… (ВИДЕА)

 

Ротшилд и програмата и плановете на психо и социопатите от „Дълбоките държави“ на Китай и Америка (ГАЛЕРИЯ)

 

Да си дойдем на думата! Ватиканът влиза в „Глобален алианс“ с Ротшилд, Фондация Рокфелер и големи банки, за създаване на Големия рестарт (ВИДЕО)

 

СОVID-19, начало на Новия Трансхуманистичен Световен Ред

 

Вашето ръководство за Великото рестартиране (презареждане) ВИДЕО-БГ СУБ

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Този филм е трябвало да го озаглавят “Плановете на ЕЛита“.. Скоро. След точно 2 години може да се гледа като документален

 

“Playbook” на ПЛАНдемията

 

UN Agenda 21/2030 Mission Goals – Програма на ООН 21/2030 (ЦЕЛИ НА МИСИЯТА)

Равин Амнон Ицхак разкрива плана на ООН за Нов Световен Ред 2021 – 2030 (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Не е заради парите. Заради контрол е. Тотален контрол над нас и децата ни (ВИДЕО – БГ СУБ)

Последно от ВИДЕО

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница