Карантинни лагери (на смъртта), за всеки неваксиниран или заподозрян, че здравето му не е стабилно. Помислете за напускане на градовете! (ВИДЕО)

Ето какво може да се случи тази есен, или напролет: „Частната компания Оникс осъзнава нуждата от разширяване на редица услуги за подкрепа на нашите клиенти (22 март, 20 г.!), и предлага план за евакуация (арестуване и затваряне) на клиенти, и за преместване на всеки заподозрян, от местоживеенето му, или от работното място (с цел предпазване от заразяване). Пациентите ще бъдат преценявани от медик и (или) терапевт, и разделяни на „стабилна“ или „нестабилна“ категория. Медицинският център ще премества пациентите, в дома или в изолатор. В изолаторите, с 50 отделни стаи, всеки три дни ще се доставя храна, ще има перални услуги и мед сестра, и контрол от страна на медицинския директор, който ще наблюдава (дистанционно) пациентите. Следва извадка от Видео на главния лекар на Канада, Тереза Тем, където тя казва:

…“Мисля, че хората трябва да знаят за най-лошия сценарий, в случай че „избухне“ инфекциозно заболяване. Ако хората не се подчиняват, ние, здравеопазването“ можем да ги поставим принудително под карантина. Те може да бъдат следени и да им се слагат белезници, след което с тях ще се заеме полицията. По-добре е да бъдете предпазливи и да се примирите с това, че обществеността ще счита, че вие сте прекалили… Защото в такава ситуация, решителните мерки са най-важното. На всеки мост ще има полицейски блокпостове (КПП), и всички, които напускат града, трябва да покажат медицинско свидетелство за ваксинация. А всички, които откажат, и всички, които откажат да сътрудничат, ще бъдат откарвани в изолатори за „временно“ задържане…

А сега да видим какво става в Нова Зеландия (Това вече се случва, братя и сестри. Това не са приказки!). В Нова Зеландия вече започват да изпробват тези карантинни лагери. Там информацията за тях е на лице. Информацията е извадка от сайт „Нешънъл Нюз“ , автор Майк Адамс. Интервю с премиера на Нова Зеландия (и коментар под нея):

Премиерката на Нова Зеландия Джесинда Ардърн, в изказване на живо, във фейсбук, подробно обясни, как в лагерите ще бъде следено всяко движение. А които откажат да бъдат тестирани, ще остават в лагерите, за по-дълъг срок (може би и завинаги!?):

„Ние ще поместим всички в карантина. Сега провеждаме задължително тестиране, и това ни прави най-строгите в света. Има страни, в които се изисква самоизолация, а ние отиваме малко по-далече. Никой няма да може самостоятелно да излезе от карантинното учреждение… Всяко излизане от помещенията ще се контролира. Ние вложихме милиони долари в подкрепа на (всичко) това. И тестирането вече няма да могат да откажат. Ако някой откаже да „мине“ тестиране в нашите учреждения, той трябва там да остане. По този начин на тях няма да им разрешат да си заминат след 14 дни, а ще останат за още 14″ (а най-вероятно, още и още, все, докато не се съгласят?).

Ето и коментара на Майк Адамс: Само преди 6 месеца никой в САЩ, Канада или Австралия, не можеше да си представи задължителните, авторитарни карантинни лагери, които задържаните няма да могат да напуснат, ако не направят задължително тестиране, с тестове, които дават лъжовни резултати. Но сега това стана реалност в Нова Зеландия. А следващата крачка ще е, – нежно превръщане на карантинните лагери, в лагери на смъртта. Такива са плановете за бъдещето на човечеството, и Нова Зеландия е изпитателен полигон, за да бъде проверено, ще има ли съпротивяващи се на глобалните лагери на смъртта, в които ще горят пещи за унищожаване, 24 часа в денонощието и седем дни, седмично, за да бъдат унищожени колкото се може повече хора. В рамките на този геноцид на човечеството, различни правителства и университети, вече настройват хората, едни против други, като предлагат награди за доноси срещу хора, съпротивяващи се на режима за задължителни маски.

Скоро тези програми ще обхванат и съпротивяващите се на принудителното ваксиниране, които ще бъдат арестувани, хвърлени в лагерите FEMA (САЩ) и умъртвени. И всички тези убити ще записват, като починали от Ковид!! За да се поддържа измамата, представяйки, че всичките (камари) трупове са на умрели от коронавирус. Но ако видите, че тези трупове нямат глави, ще разберете, че не са починали от Ковид. Човечеството трябва, или да въстане сега, или да се остави на масовата „евтаназия“ с ваксини и масов (изкуствен) глад. Понеже точно това желаят глобалистите, за всички нас. Нова Зеландия не е отклонение от нормата, а е полигон за разгръщане лагери на смъртта по целия свят. Ако вие включите (в джиесема си) приложение за проследяване на вашите контакти с хората, вие все едно начертавате голяма мишена на тила си, открито разрешавайки на глобалистите да ви проследяват, обработват и вкарват в лагерите на смъртта, от където излизане няма“…

Горното е извадка, превод, на Григор Симов, от:

ПО ТЕМАТА

 

 

Последно от СВЯТ

Ню Йорк Пост: Педерастите и лесбийките в Америка се удвояват всяко поколение, ако продължим да се движим по тази траектория през 2054 година всички ще бъдат такива (ВИДЕО)

Статията във в-к Ню Йорк Пост: https://nypost.com/2022/05/27/left-wing-critics-says-bill-maher-should-be-canceled-over-lgbtq-comments/ ВИДЕО   ТИЯ ЛИ ЩЕ ВОЮВАТ С РУСИЯ!? ИЛИ ТРАВЕСТИТИТЕ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница