Снимката е колаж доказано отговарящ на реалната действителност (включително и чрез съдебни дела)

«Катастрофална зараза 2025» подготвят ни нова ПЛАНдемия («SEERS 2025» ВИДЕО – БГ СУБ) ОБНОВЕНА

/

На 23.10.2022. в Брюксел, Белгия е проведена симулация и упражнение за реакция при ентеровирусна пандемия под надслов “Катастрофална зараза”, която има повисока смъртност от ковид и засяга непропорционално деца.

75% от докладваните случаи на “Синдром на внезапна детска смърт“ (СВДС) след ваксинация са настъпили в рамките на 7 дни след поставяне на ваксини❗Повече родители от всякога поставят под въпрос „рутинните“ ваксини за деца

Това се случва точно три години след „Event201, събитието, на което се симулира пандемия от коронавирус и след което избухна пландемията от Ковид 19.

И новото събитие е под егидата на същите лица и организации – Центърът за здравна сигурност “Джон Хопкинс”, Фондация “Бил и Мелинда Гейтс”, СЗО, СИФ.

Можем да се досетим какво ни готвят от тук нататък, те си го казват и са го написали:

“Ако бъдещите пандемии имат много по-висока смъртност от COVID-19 или например, ако засягат предимно деца, ще се предприемат ли или трябва ли държавите да предприемат различни, по-строги, по-ранни мерки за ограничаването на заразата и какви са тези мерки?“

Все пак, както сами казват участниците в това събитие – изгубено е доверието на хората в правителствата и здравеопазването. Както самият Бил Гейтс каза – ковид беше един тест за доверието в правителствата. При нас всяко зло за добро. Такова доверие отдавна не е имало.

Източник: https://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/exercises/2022-catastrophic-contagion/index.html

Катастрофална зараза 2025 – симулация на ентеровирусна пандемия 👇

ВИДЕО

Превод: Мария Трайкова

Спомнете си този 19-секунден видеоклип, в който Бил Гейтс каза:

«Ще привлечем внимание СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ»! 👇

Гейтс: Следващата пландемия ще бъде десет пъти по-страшна (+ВИДЕО)

ДОПЪЛНЕНИЕ

📣 Мнозина си мислят, че геноцида причинен от ПЛАНдемията е отминал и няма да се повтори. Аз нямам такива наблюдения. Точно обратното. Да чуем Алберт Бурла какво казва.
🕎✡️Евреинът Алберт Бурла, президент и главен изпълнителен директор на Pfizer, каза това наскоро в Икономическия клуб в Чикаго:

„Наистина вярвам, че най-добрите дни предстоят, защото ковид беше репетиция за нас…“👇

ВИДЕО

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

В скандално видео със скрита камера Pfizer потвърждава „че работи за създаване на нови мутации на „вируса“, за да може после да си продава „ваксини“те срещу тях (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

ПО ТЕМАТА

Готови ли сте? Този път се готвят да избият 50% от човечеството! Следващата човешка ПЛАНдемия: Как Фаучи и Гейтс финансираха и превърнаха птичият грип H5N1 в биологично оръжие (ВИДЕА)

ВСИЧКО ЗА ИЗМАМАТА НА 21 ВЕК ТУК

Последно от ВИДЕО