Катастрофа в България? Да, но за тиранията на глобалистите (ВИДЕО)

//

Плановете за голям процент „ваксинирани“ се провалят, заради което и походът към сегрегационните вакси паспорти, прокарващи пътя към още по-голяма диктатура, се сблъскват в българските герои като бричка в товарен влак

ВИДЕО

Въпреки че разглеждам две публикации, които влизат в привидно противоречие, основната теза и на двете е, че трябва да живееш в пълна диктатура, само и само да не умреш „от ковид“. Хем смешно, хем тъжно е всеки път, когато „умните и красивите“ се позовават на проценти, но стратегически пропускат да отбележат, че „успехите на ваксинационната кампания“ в една или друга държава изобщо не променят фактите в общата картина.

А фактът на фактите е, че всичките им любими държави, сочени за пример, още отсега са заприличали на Германия в първите години на нацисткия терор. (ЗА РАЗЛИКА ОТ БЪЛГАРИЯ.) Сороспиите и публиката им не се питат колко години остават до „газовите камери“. А не се питат, защото още сега ви пожелават да „мрете по улиците“.

ИЗТОЧНИЦИ ПО ТЕМИТЕ ВЪВ ВИДЕОТО

• Проф. Гетов: Ако 100% от населението беше ваксинирано, днес починали от COVID нямаше да има. — Професорът говори смели неща, без да е правил аутопсии… И като спестява пълната картина за Исландия, с която прави сравнение.

• Над 90% набодена Исландия планира 15 години медикофашистки терор. — За Исландия съм писал много преди проф. Гетов, като не съм спестил и нещата, които той спестява, за да повиши интереса към експерименталките.

• Защо толкова малко ваксинирани? Пет хипотези. (статия в „Дневник“) – Това е нивото на домораслия соросоиден умнокрасивитет. Както обикновено, те не могат да съчетаят две поредни изречения в логическа последователност, като това, че имало „консенсус“, но учените против „консенсуса“ трябвало да бъдат наказвани, за да не развалят илюзията за „консенсус“. Коментарът и на останалите простотии, породени от катастрофата, в която те са пострадалите участници, ще чуете в записа ми горе.

• Станишев поиска от фон дер Лайен върховенство на правото и повече социални мерки. – Прочетете внимателно казаното от ПЕСоглавеца и после ми говорете за „връщане към старата нормалност“ след „пандемията“.

• ЕС на фон дер Лайнен се заема с пандемията на неваксинираните. — Ето защо, ако слушате властите и се подчините сега, направо слагайте абокатите,  защото ваксините ви няма да имат край нито за ковид, нито за другите, които ви готвят през идните години.

• CDC: Въпреки диктатите на Байдън ваксинационната кампания в Америка продължава да се СРИВА.

• Нова статия на Брандън Смит (на английски): Как щатите и обществата да противодействат на ковид тиранията (обобщено: С НЕПОДЧИНЕНИЕ!)

• След като се готвят да бодат израелците и с 4-та доза, тамошните слуги на глобалистите ще правят генетично сканиране на всички пристигащи в Пфайзерландия. Предполагам, че ако изобщо са отразили тази новина, сороспиите вече са я „рационализирали“ или са я обявили за поредната „конспирация“ (докато не се налага да „рационализират“ нещо подобно и у нас). 🙂

Източник: От Извора

ОЩЕ ОТ АВТОРА

Тоталитарните мокри сънища на 24 парцала (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Британският „Индипендънт“ с вероломна статия за наивниците: Старият живот ще се върне с ваксините… ама друг път! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Ето какво носят Тиквата и ГЕРБ с обявената си подкрепа за идеята на господарите им: Кастите на „Великия рестарт“ и ваксиналните паспорти (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Накратко за реалните рискове от ваксините (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

За фалшивата пЪндемия, за възхода на диктатурата по света и… вакШИТите, които не са това от рекламата. Всичко, което няма да чуете или прочетете в пропагандната машина на властите (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

〈Corona World Order〉 Нечувано и невиждано! Германия изгражда “ХРИСЛЯМСКИ “ храм, в който християни, ислямисти и атеисти ще почитат Единната Световна Религия на психопатите (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Бил Гейтс: ГМО ваксини ще ви правят ГМО човеци с ГМО комари! Поредна мисирка иска да превърне България в Северна Корея и самостоятелно мислещите да бъдат „превъзпитавани“ и „дисциплинирани“ в затвор (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Морален урод ли е проф. Момеков? Наглец поведе война срещу милиони българи (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Ваксиноморът полази Уелс и Англия + още за медикофашизма! Нови трибунали? (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Както се очакваше: Ковид ваксините причиняват и аборти (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

РСR тестовете събират ДНК за биооръжия (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Иван Стаменов разбива на пух и прах Пастор Ботокски от Министерство на здравепогазването (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

20 факта за ковид“ваксини“те, които трябва да знаете, преди да вземете най-важното информирано решение в живота си

СЪС или ОТ ваксини се умира? (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Какво се задава около 2025 г. според доклад на NASA (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Доц. Гломб: По-добре да пострадате от ваксинална тромбоза

Тъпотията и наглостта явно са страничен €фект от тромбсините: Новите низости на пров@к$ърите, които звучат сякаш са чипирани и през тях говори не особено висок изкуствен интелект… (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

КУНЧЕВ ПРЕДЛАГА ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ👇

В отговор на започналата медийна кампания за задължителна вакшитация (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Управляващата измет поръчва Ремдесивир за 16,6 млн. лева! Ремдесивирът: Фабрика за смърт (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

Уволниха доц. Ангел Кунчев (ВИДЕО)

 

ПО ТЕМАТА

КАЦАРОВ, ПРЕДИ ДА $ТАНЕ МИНИСТЪР👇

Хората умират С, а не ОТ коронавирус – COVID-19 НЕ Е смъртоносен вирус! Няма НИТО ЕДИН човек починал от COVID-19! (ЕКСПЕРТНО БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

 

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

⚠ Всички приказки за „нов коронавирус“ са всъщност една голяма измама❗
Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама❗
Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин

Доказателство, че SАRS СоV2 и СОVID-19 не са нищо друго, освен една огромна и отдавна планирана лъжеизмама! Експерт по фарма патенти изобличи „новия вайръс“ и п^aндeмиятa: Д-р Дейвид Мартин (ВИДЕО)

 

 

Правителството на България призна, че вирусът SАRS-СОV-2 СОVID-19 не съществува! (ЗАПИТВАНЕ И ОТГОВОР КЪМ И ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО-ОФИЦИАЛНИ ДОКУМЕНТИ)

 

Който желае може да се присъедини към групата 👉ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

 

За излъчване по Нова ТВ, БТВ, БНТ и други анали: Тиери Боде говори за сценарий от 2010, в който Фондация Рокфелер описва днешната “Пландемия” (ИЗКАЗВАНЕ ПРЕД НИДЕРЛАНДСКИЯ ПАРЛАМЕНТ НА 04.06.2021 г. – ВИДЕО, БГ СУБ)

 

Банкстерите легитимираха чипът във в@к$инит€

Новите банкомати: Нямате ли мокрочип, няма кеш👇

Банкстерите легитимираха чипът във в@к$инит€! Новите банкомати: Нямате ли мокрочип, няма кеш! (ВИДЕО)

 

Последно от БЪЛГАРИЯ

The Bulgarian Times

The Bulgarian Times

Фейсбук страница