Кибер полигон 2021: глобалистите провеждат симулация на настъпваща „киберпандемия“, за да се подготвят за икономическо нулиране

Глобалистите поставят началото на Голямото нулиране с предстояща силна симулация, насочена към кибер атаки срещу големи финансови институции

Световният икономически форум (СИФ) ще се обедини с руското правителство и световните банки през юли, за да симулира „киберпандемия“ на главната верига за доставки, която потенциално може да „събори цялата система“.

Симулацията, наречена Cyber Polygon 2021 бе обявена от най-голямата руска държавна банка “Сбербанк” през февруари.

„Основното послание, изразено от експерти от СИФ и други международни платформи, е, че сигурността на веригата за доставки ще се превърне в основен проблем в областта на киберсигурността през 2021 г.“, заяви Сбербанк. „Непрекъснато разширяващата се дигитализация затяга взаимовръзката между хора, устройства, компании и държави. По този начин устойчивостта на цялата система зависи от способността на всяко звено във веригата да издържа на заплахи от различни степени.”

Уебсайтът зловещо предупреждава, че „една-единствена уязвима връзка е достатъчна, за да срине цялата система, точно както ефектът на доминото“, като добавя, че „Кибер полигон 2021 ще позволи на зрителите и участниците да подобрят своята киберграмотност, да подобрят устойчивостта на своите организации и да се научат да отблъскват киберзаплахите на всички нива.”

Кибер полигон 2021 е годишното продължение на миналогодишното събитие Кибер полигон 2020, което включваше руския премиер Михаил Мишустин и участници като основателя на СИФ Клаус Шваб, бившия премиер на Обединеното кралство Тони Блеър и около 20 други членове на политическия ЕЛит.

120 организации, разпределени в 29 държави, взеха участие в два сценария, „Отбрана и отговор“, които бяха симулирани на Кибер полигон 2020, като се твърди, че цели пет милиона души са гледали прякото предаване в над 57 държави, според руската група за киберсигурност BI.ZONE.

За отбелязване е, че един от водещите беше Стефан Дюген, главен изпълнителен директор на института CyberPeace, който се финансира от Microsoft, Facebook и Mastercard, наред с други. Институтът твърди, че помага на клиентите „да увеличат устойчивостта на цифровите технологии и способността да реагират и да се възстановят от кибер атаките“.

По-специално Шваб е голям привърженик на Великото рестартиране, координиран от глобалистите преход към глобалната икономика на Четвъртата индустриална революция, в която човешките работници стават все по – без значение, тъй като световната икономика става по-автоматизирана.

Но Голямото нулиране може да настъпи едва след като настоящата корумпирана система се срине напълно.

Упражнението Cyber Polygon има забележително сходство със Събитие 201, упражнение, подкрепено от СИФ и Бил Гейтс, което симулира опустошителна пандемия на коронавируса, която наруши цялата световна икономика, стартирала само месеци преди избухването на COVID-19 – което доведе до точно както предвиждаше учението.

И подобно на Събитие 201, някои се чудят дали Cyber Polygon е предназначен да има подобно предсказващо качество по отношение на краха на световната икономика.

„Някои ще кажат, че „киберпандемията“ е неизбежна последица от бързо развиващия се високотехнологичен свят, в който живеем, но все пак е справедливо да се отбележи, че 2021 е годината, която мнозина прогнозират за финансовото унищожаване на големите институции, което ще доведе до нови икономически системи, които се привеждат в съответствие с Голямото нулиране“, докладва Unlimited Hangout.

„Неизбежният колапс на глобалната банкова система, произтичащ от необичайната корупция и измами, които се разпространяват в продължение на десетилетия, вероятно ще бъде извършен чрез контролиран колапс, който би позволил на богатите банкери и ЕЛити, като тези, които са участвали в Cyber Polygon, да избегнат отговорността за тяхното икономическо разграбване и престъпна дейност.” (From “Event 201” to “Cyber Polygon”: The WEF’s Simulation of a Coming “Cyber Pandemic”)

Освен това Вашингтон, който непрекъснато обвинява Русия за „хакване“ през 2016 г., изглежда не вижда проблем с оставянето на руското правителство да изследва световната инфраструктура за киберсигурност за слабости.

„Пълната липса на приказки за „руския хакер“ в Кибер полигона, както и лидерската роля на Русия на събитието предполага или, че е настъпила геополитическа промяна, или че приказките за руски хакери, често разпространявани от разузнавателните агенции в САЩ и Европа, са главно предназначени за широката общественост, а не за елитните фигури и политици, присъстващи на събитието Кибер полигон“, съобщи Unlimited Hangout.

Неслучайно глобалистите стартират тези симулации, които са в съответствие с техните радикални цели за трансформиране на обществения живот.

„Когато най-мощните хора в света, като членовете на СИФ, желаят да направят радикални промени, удобно възникват кризи – независимо дали е война, чума или икономически колапс, които позволяват „нулиране“ на системата, което често се придружава чрез масивен трансфер на богатството нагоре.”

Автор: Джейми Уайт
Източник: Дейвид Айк
Превод на български – Страничката “Монтагю Кийн”

СВЪРЗАНА ПУБЛИКАЦИЯ

Кибер атака – оръжието, което ще използват глобалистите (ВИДЕО-БГ СУБ)

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

8 прогнози за света от Световния икономически форум в Давос (ВИДЕО-БГ СУБ)

 

ОЩЕ ПО МНОГО ТЕМАТА ТУК

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Да, пътниците на инжектираните пилоти са застрашени! Предстоят съдебни искове срещу Федералната авиационна администрация, Федералните агенции и авиокомпаниите (УВРЕДЕНИ ОТ ЕКСПЕРИМЕНТАЛНИТЕ ИНЖЕКЦИОННИ ТЕЧНОСТИ ЗА «СОVID» ПИЛОТИ ГОВОРЯТ ОТКРИТО)

Увредени от “ваксини“те за СОVID пилоти, говорят открито В интервюта за The Defender пилотите, пострадали от

Фейсбук страница

The Bulgarian Times