Кирил Домусчиев е с положителна проба за коронавирус COVID-19 (ОБНОВЕНА)

Бизнесменът Кирил Домусчиев, собственик на Биовет, Хювефарма, БМФ, Лудогорец и Нова тв, който е и председател на КРИБ, е с положителна проба за коронавирус. Това съобщи самият той във Фейсбук профила си.

Ето поста му:

«Скъпи приятели, след първоначален отрицателен тест за covid-19, но почувствано последващо неразположение, направих последващ тест, който се оказа положителен. Спазвайки всички наложени изисквания за карантина, съм изолиран и в момента се лекувам. Благодаря на здравните специалисти, които полагат грижи за мен! Вярвам, че скоро ще бъда здрав и ще съм отново с Вас! Пазете се, спазвайте всички правила, но не се страхувайте! Ще преборим и този вирус👍»

ДОПЪЛНЕНИЕ

Домусчиев: Хлорофинов фосфат е най-доброто лекарство срещу Covid-19, но е забранен у нас

Едва ли има лекари в България, а и където и да е, които знаят какво да правят със заразените с коронавирус. Това коментира Кирил Домусчиев по повод установения му положителен резултат за коронавирус и последвалото лечение.

Той разказа как е разбрал, че той и съпругата му са заразени:

Върнах се преди 10-на дни от Франция и още тогава усетих неразположение. Направих си едноседмична карантина. Съпругата ми също вдигна температура и в крайна сметка си направихме тестове за Covid-19, които бяха отрицателни.

Направихме си скенер в Софиямед и се оказа, че имаме двустранни бронхопневмонии.

След като си направихме още веднъж тестове, моят показа положителен резултат. Благодаря на лекарите, които се грижат за нас. Виждам, че те не се страхуват да ни лекуват. Хлорофинов фосфат – най-добрият лек срещу коронавирус – това е лекарство, което се използва срещу малария.

Много е трудно да се открие това лекарство. Предприел съм действия да закупя този медикамент и да даря определено количество на Националния оперативен щаб, информира още бизнесменът.

Последно от БЪЛГАРИЯ