Китай: Биологичното оръжие COVID-19 е разпространено в Ухан от военни на САЩ | Бивш US разузнавач: COVID-19 е с американски произход

Официалният представител на Министерството на външните работи на Китай Чжао Лицзян направи предположение, че новият коронавирус е попаднал в китайския град Ухан в края на декември миналата година по вина на американските военни. Той написа това на своята страница в Туитър, предаде ТАСС.

 

 

„Кога се появи „нулевият пациент“ в САЩ? Колко хора са инфектирани? В кои болници са хоспитализирани? Вероятно, именно американските военни са донесли епидемията в Ухан, бъдете откровени! Обнародвайте данни (за заразените с коронавирус в САЩ)! САЩ трябва да ни обясни всичко!“ – заяви чиновникът.

 

В тази връзка вестник South China Morning Post уточни в петък, че присъствието на американски военнослужещи в Китай може да е било свързано с провеждането на VII Световни летни военни игри в Ухан. В тези съревнования, провели се от 18 до 27 октомври, са участвали военни от над 100 държави, включително от САЩ. По данни на същото издание първият случай на заразяване с коронавирус в Китай е бил регистриран на 17 ноември 2019 година у 55-годишен жител на Хубей.

 

Няколко чуждестранни биолози веднага стигнаха до извода, че САЩ са източник на произхода на коронавируса COVID-19. Това е публикувно в материал за портала Global Research заяви бившият американски разузнавач Лари Романов.

 

Според бивш US разузнавач, коронавируса COVID-19 е с американски произход:

 

 

По-рано бразилският анализатор Лукас Лейрос заяви, че САЩ използват огнището на коронавирус 2019-nCoV като оръжие за хибридна война с Китай.

 

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

Проектът на Стратегията се намира в документа “1_Lindstrand_IA2030_v1.pdf”, на сайта на Световната здравна организация (СЗО), по

The Bulgarian Times