Китай с подарък към света: РЪКОВОДСТВО ЗА БОРБА С COVID-19 (изтегли файл безплатно)

Човечеството е изправено пред безпрецедентна глобална „война“, а нашият враг е нов вид заболяване – коронавирусът. Болниците са „бойното поле“, а нашите „войници“ са медицинските работници.

За да спечелим тази „война“, на първо място трябва да осигурим на здравните работници необходимите ресурси и условия, включително обмяна на опит, технически знания и инструменти. Нуждаем се от увереност, че болницата е „бойно поле“, където побеждаваме вируса, а не той нас.

За тези цели Фондация Джак Ма и Фондация Алибаба свикаха екип от медицински експерти, които се завърнаха от центрове за контрол на пандемията. С подкрепата на специалисти от Първа клинична болница към Медицинския факултет на Университета в Жеджианг (FAHZU) експертите, имащи клиничен опит в лечението, бързо публикуваха Ръководство с препоръки за предотвратяване на разпространението на коронавирус. Наръчникът предлага съвети и трикове за борба с пандемията за медицински специалисти по целия свят, които планират „да се включат в битка“ с болестта.

Медицинският персонал към Медицинския факултет на Университета в Жеджианг (FAHZU) е пое огромен риск при лечението на пациенти със COVID-19, те записват ежедневния си опит, който е описан в това ръководство. През последните 50 дни в FAHZU са приети 104 пациенти с потвърдена диагноза, включително 78 пациенти в тежко и критично състояние. Благодарение на иновативните разработки и усилията на медицинския персонал, както и използването на нови технологии, днес сме свидетели на чудо. Нито един здравен работник не е заразен, няма случаи на неправилна диагноза или смърт на пациенти.

Тази пандемия е универсален проблем, възникнал в ерата на глобализацията. В момента обменът на ресурси, опит и знания, независимо от вашата позиция, е единственият ни шанс за победа. Истинският лек за тази пандемия няма да бъде изолация, а сътрудничество.

Но нашата борба едва започва.

НАРЪЧНИКЪТ ЗА БОРБА С КОРОНАВИРУСА МОЖЕТЕ ДА СВАЛИТЕ ТУК НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО:

  1. Английска версия
  2. Руска версия

Боряна Райчева, телевизия ЕВРОКОМ

Бел.ред., до 1 седмица САЩ ще изпреварят Италия, а след още една и Китай и ще се превърнат в държава №1 по заболели и умрели от тяхното отроче COVID-19.
Имайки предвид интелекта на тези лaйнoвoзи – само ще припомня, че 17,3 млн. американци смятат, че шоколадовото мляко идва от кафяви крави, проучване на “Pew Research Center“ показа, че 1/3 в американската щета нямат против да им бъде имплантиран чип в мозъка, а миналата година 60 000 вдебилени US идиоти отблъскваха урагана “Ирма“ с… вентилатори… та сетете се сами това тъпо овче племе как ще бори  Короната.
Американците не са тъпи само заради ГМО, Флуор, Ваксини и др. фактори, най-вече поради вродена тъпота.
Това ще ги довърши: короночумата в реално време: Онлайн, – цензурирана версия (х100)
Стотици хиляди българи се прибраха само за последния месец са над 200х от Германия, Великобритания и от цял свят, заради короначумата, защото България е най-сигурна! Тези, които имаха неблагоразумието да не се приберат от САЩ след извънредното и военно положение ако коронооцелеят да се готвят фалирали за гражданка война.

Само искам да отбележа, че в България, а и в света няма нито един човек загинал от COVID-19.
Нито един.
Нула.
Няма и да има.
Има умрели С ковид-19.
Обяснихме неведнъж защо това е така.
Но накрая за всички ще има ваксина срещу ковид-19.
За отказващите глоба и затвор.
Това е целта на занятието на господарите на света (нечовеци) – стерилизираща ваксина с цел депопулация + наноботи за контрол на ума/мозъка чрез бъдещите кванто мрежи.
Глобалната криза,забраната на парите в брои и чипа са БОНУС.

Контрол над съзнанието и програмиране: Проект “Монарх“ – история, техники и приложения

Предишна Статия

Жител на Италия сменя флага на ЕС с руския (ВИДЕО)

Следваща Статия

На 24 март 1999 г. НАТО бомбардира Югославия (ВИДЕА)

Последно от СВЯТ

Don`t copy text!