Кланът Рокфелер и Новият световен ред

Дейвид Рокфелер – най-влиятелният и най-могъщият в клана

Кланът Рокфелер е старо семейство с дълбоки връзки с нефтената промишленост и още много други сектори. Членовете на клана са обвинявани в пазарни манипулации, владеене на банковата система и забраната на марихуаната. Но най-голямото обвинение е връзката му с Новия световен ред.

През 2016 г. на 101 години почина Дейвид Рокфелер; той е най-възрастният милиардер в света.

Установени са връзки на клана Рокфелер с Тристранната комисия и Билдербергския клуб. Членовете на клана са акредитирани в тези две групи, за да придвижат личните си интереси.

Джон Д. Рокфелер и неговата компания „Стандарт Ойл“ носят слава и богатство на династията Рокфелер. Слухове обаче разказват, че кланът започнал да забогатява от забранена продажба на алкохол.

Джон Д. Рокфелер е дядо на Дейвид Рокфелер; починал през 1937 г. Той е първият милиардер в света. Дейвид е последният от внуците на Джон Рокфелер и най-любимият.

В някакъв момент Дейвид бил генерален директор на банката Chase Manhattan и един журналист казва, че бил толкова богат и могъщ, че ако стане президент на САЩ, това ще бъде за него понижение в длъжност.

Нелсън Рокфелер – другият известен член на династията, умира през 1979 г. Той е губернатор на Ню Йорк и вицепрезидент на Джералд Форд.

По-младите от клана Рокфелер тръгват по свои пътища и нямат влиянието на бащите си. Макар че те са все още невероятно силно семейство, едно от 13-те родословия на илюминатите, ако се вярва на подобни теории на заговора; тяхното влияние отслабва. Това е свързано със смъртта на могъщия Дейвид Рокфелер и с очевидния спад в богатствата им, но е възможно да крият част от него.

В момента на смъртта си Дейвид Рокфелер има активи 1,5% от БВП в САЩ, което е огромна сума в сравнение със същия показател на активите на Уорън Бафет и Бил Гейтс. Официално Дейвид Рокфелер владее богатство за 3 милиарда долара, но неговата реална стойност се изчислява на трилиони.

Дейвид Рокфелер е обвиняван, че е най-злият човек на света и в много други грехове. Той използва за трансплантации органи на черния пазар, за да запази здравето и живота си.

Дейвид Рокфелер работи с Хенри Кисинджър и с президента Картър; кланът има тесни връзки с Дж. П. Морган и клана Ротшилд – другите две много влиятелни международни семейства.

Дейвид Рокфелер е главната фигура в придвижването на новия световен ред и единното световно правителство.
Той е привърженик на дарвинизма и идеята, че оцеляват онези, които най-бързо се приспособяват, че оцеляват най-добрите и това е добре за всички, тъй като укрепва цялата система. Ако хората губят работата си, това означава, че те не са били оптимални за назначената роля. Моралът за Рокфелер няма никакво значение, нито алтруизмът.
Когато една крупна корпорация погълне своите по-малки конкуренти, тя просто демонстрира закона за оцеляване на най-приспособимите.

Има твърдения, че всяка банкнота е собственост на клана Рокфелер, защото те са първоначални учредители и собственици на Федералния резерв – учреждението, което предоставя кредити на правителствата срещу лихва, която ще бъде върната на клана. Това е частна, а не национална банка и често се задава въпросът, защо правителствата на САЩ получават своите пари от частно учреждение, което финансира всички съвременни войни.

Семейство Ротшилд и Дж. П. Морган също са свързани с Федералния резерв. Други влиятелни семейства, свързани с него са: Лазард във Франция, Варбург – Хамбург, Голдман Сакс – Ню Йорк, и др.

Билдерберг

Групата Билдерберг се състои от 120-150 членове, които ежегодно се срещат, за да обсъждат въпроси за глобалните проблеми. Има твърдения, че на тези срещи се срещат световните лидери. Това са богати хора от Северна Америка и Европа. Първата им среща се провежда в Холандия през 1954 г. Целта на тази първа среща е придвижването на атлантизма. Предлага се Трансатлантическото партньорство, икономическото партньорство между САЩ и Европа да бъде разработено с цел интеграция между двата региона с цел създаване на нов световен ред. Бившият британски политик и член на Билдербергската група – Денис Хили, разказва пред „Гардиън“, че тя има намерение да сформира единно световно правителство.

По принцип обсъжданите въпроси сред членовете на групата се пазят в тайна. След участниците в срещите са Д. Камерън, А. Меркел, Гордън Браун, Дж. Сорос, Д. Ръмсфелд, Р. Мърдок, Т. Блеър, Б. Клинтън, Х. Кисинджър и Дейвид Рокфелер.

Според слуховете членовете на Билдербергската група обсъждат текущи събития, Китай, киберсигурността, промените в климата, технологическите иновации и средната класа.

Според една от теориите на заговора Билдербергският клуб настоява Барак Обама трябва да бъде кандидат за поста на Хилари през 2008 г.

Членовете на тази група са отговорни за войната в Косово след срещата в Шотландия през 1996 г. Според Дейвид Айк всички членове на клуба са рептилоиди.

Има данни, че на срещи на Билдербергската група е обсъждан британският Брекзит.

Тристранната комисия

Дейвид Рокфелер е основател и на Тристранната комисия през 1973 г. За участието в срещите лично подбира хората Рокфелер.
В Азия, Америка и Европа е разпространена програма на милиардера за избирането на тези хора. Всеки район има собствен процес на подбор на кандидатите, които не трябва да са по-млади от 35 години.

Тристранната комисия се обновява на всеки три години и публикува ежегодни статии.

Всяка година на различни места се провеждат четири заседания на комисията.

Първоначалната задача на Тристранната комисия е да се сформира неофициална група от лица, които да търсят разрешаване на най-разпространените проблеми пред човечеството. Днес тази комисия придвижва глобализма; смята се, че на заседанията й се планират глобални дела, манипулират се правителствата и отделни отрасли.

Един от заговорите на Тристранната комисия е съкращаването на населението в Ню Йорк до четири милиона. Тази комисия е обвинявана за участие в манипулирането на климата, в епидемии и в организирането на избирателни кампании.

Президентът Картър е обвиняван, че работи в тандем с Дейвид Рокфелер и Тристранната комисия, тъй като в администрацията му има много нейни представители.

Много влиятелни политици са били или са членове на Тристранната комисия.

Кланът Рокфелер и новият световен ред

Ето какво е казал милиардерът:

„Някои дори вярват, че семейство Рокфелер са част от тайна секта, която работи против интересите на САЩ, характеризирайки моето семейство и мен като „интернационалисти“, сговарящи се с други хора по целия свят за създаване на по-интегрирана глобална политическа и икономическа структура – един свят. Ако това е обвинение, аз съм виновен и се гордея с това…“ – цитатът е от биографията на Дейвид Рокфелер.

Заговорът на Новия световен ред за пръв път е разкрит преди много години в работата на Х. Х. Уелс в книгите „Откритият заговор“, „Формата на бъдещето“ и „Чертежи на световната революция“. Той не говори за „Нов световен ред“, а за обединяване на могъщите елити, за да получат власт над масите, а то ще бъде осъществено под маската на интеграцията, на обещанията за полза и защита на всички хора, над които тя ще доминира.
Всички решения ще взема едно световно правителство, ще има една валута, една правова система, една култура, една система на образование, един медицински режим. Цялото население ще се контролира с невидими нишки от елита.

Терминът „нов световен ред“ се използва на практика от всички големи политици, включително и от:

  • Вицепрезидента на САЩ Джо Байдън
  • Президента Р. Никсън
  • От бившия президент на Русия – М. Горбачов
  • От американските президенти Ф. Рузвелт, Д. Буш
  • От бившия британски премиер – Т. Блеър

В момента съществува голям брой групи и учреждения, които са против Новия световен ред.

Слухове разказват, че Дейвид Рокфелер е дал зелена улица за убийството на Джон Кенеди. Вероятно на 21 ноември 1963 г. са се събрали Едгар Хувър, Л. Джонсън, Джек Руби, Никсън и редица други високопоставени чиновници, за да решат въпроса с убийството.

Някои изследователи твърдят, че убийството на Кенеди е по-скоро дело на ЦРУ.

Издателство PACПEP

План за тотален контрол: Планът на Рокфелер за глобална пандемия от 2010 г. (ВИДЕО – БГ СУБ)

 

Последно от ЛЮБОПИТНО

Българин получи една година ЗАТВОР при строг режим и 10 000 лева глоба заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията: Клаус Шваб ПУБЛИЧНО ПРИЗНА, че планира да приложи ПРИНУДИТЕЛНИ блокировки в китайски стил по ЦЕЛИЯ СВЯТ по време на следващата ПЛАНдемия, която той ОЧАКВА да се случи СКОРО (ВИДЕО)

  Мъж получи една година ЗАТВОР заради «нарушаване на СОVID мерките» през ПЛАНдемията   «Присъда от