Ковидхолокоста започна! От … Израел.. (ВИДЕО)

/

ВИДЕО

«Супермаркет в Израел проверява статуса на ваксинация. Без ваксина – няма храна. Забележете — лепят им стикери. Нямам думи. Все едно не са хора. Отвратително.» Марияна Щерева

«Отчайващо! Привилегии на основание поставена ваксина или наличие на антитела. Дискриминация по здравословен признак. Обозначаване на ваксинираните с паспорти, а защо не направо със значки? Например звезди, този път зелени? 🙁 Обратно към 1933-1936 година – тогава чиста арийска раса, сега – безковидиянска раса? И затваряне на различните, ограничаване на правата им, на работа, на придвижване, а защо не и на брак и създаване на деца? И някакви хора пишат и ръкопляскат на това, и се имат за интелигентни, и се имат за различни и специални, а някои се имат дори за антифашисти?!» … Мариана Христова

В Израел от днес има нов привилегирован слой в обществото: ваксинираните ← статия

СВЪРЗАНИ ПУБЛИКАЦИИ

 

 

ПО ТЕМАТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

• COV = Certificate of Vaccination (Сертификат за Ваксинация)
• ID = Identity(Документ за самоличност)
• 19 = A I, A for 1 and I for 9 = A I – Artificial Intelligence (Изкуствен Интелект)

  • Или национален документ за самоличност със сертификат за ваксинация и следене чрез ИИ

Без този сертификат никой няма да може да купува или продава – Белега на Звяра. Това ще бъде най-важният избор в живота ви, мили хора!

„И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име“
(Откровение
13:16-17)

“И той ще накара всички, големи и малки, богати и бедни, свободни и обвързани, да приемат белега на звяра на дясната си ръка или на челото; та никой да не може да купува или продава, ако няма белега, или името на звяра, или числото на неговото име. Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек. И числото му е шестстотин шестдесет и шест.”
(Откровение 13:16-18)

Това интервю от бивш кандидат за президент разкриващ преди смъртта си потресаващият план за поробване на хората по света.. е особено актуално днес.. «Попитах го (Рокфелер) – какъв е смисълът от всичко това? Имате всичките пари на света, имате всичката власт, но каква е целта, крайната цел?»
Отговорът на Рокфелер бил, че крайната цел е всички хора да получат по един чип, с който да се осъществява абсолютен контрол на цялото население и тотално световно господство на банкстерския «елит»..

Последно от ВИДЕО

ВИДЕА: Това press-титутките няма да ви го кажат. Платените инФЛУенцъри още по-малко. Това в България го искат всички сороспии – Продължаваме поДмяната и Дейбъ-Лъгария са начело на този парад!

Тайван! Официално се съобщава, че броят на починалите с ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ИНЖЕКЦИОННА ТЕЧНОСТ надвишава броят на починалите

Министерството на здравеопазването на Израел признава, че зеленият сертификат няма епидемиологична стойност и се използва за принуждаване на хората да се ваксинират! (ВИДЕО-БГ СУБ)

Досега не съм отправяла молба да споделяте нещата, които публикувам в профила си. Този път ще