Ковцете се чудят кой ковиджус да си набодат, за да могат успешно да заемат мястото на лабораторните плъхове в експеримента на фармафията

В коя група на експеримента попаднахте?

Scam-демията стигна до фазата, в която ковцете се чудят кой ковиджус да си набодат, за да могат успешно да заемат мястото на лабораторните плъхове в експеримента извършван от фарма компаниите. За да стане ясно за какво говоря слагам линк към ковджуса на Pfizer https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728 откъдето става ясно, че :

Study to Describe the Safety, Tolerability, Immunogenicity, and Efficacy of RNA Vaccine Candidates Against COVID-19 in Healthy Individuals

Actual Study Start Date :
April 29, 2020
Estimated Primary Completion Date :
July 30, 2021
Estimated Study Completion Date :
January 27, 2023

С две думи това е експеримент, който ще продължи до януари 2023 и неговата първа фаза се очаква да приключи през юли 2021. В случай, че някой има съмнения, че влязъл в ролята на лабораторна мишка – самият производител ви го казва и го пише черно на бяло. В допълнение заявява още : „Безопасността и научната валидност на това проучване е отговорност на спонсора на изследването и изследователите. Изброяването на проучване не означава, че то е оценено от федералното правителство на САЩ. Знайте рисковете и потенциалните ползи от клиничните проучвания и говорете с вашия доставчик на здравни грижи, преди да участвате. Прочетете нашия отказ от отговорност. Безопасността и научната валидност на това проучване е отговорност на спонсора на изследването. „

Чудесно, нали? Спонсорът е BioNTech SE и той предварително си измива ръцете като кара опитната мишка да подпише декларация, че е наясно, че производителя не поема никаква отговорност, ако нещо се случи на мишката.

Изброени са и групите и какви дози от ковиджуса ще получат по време на участието си в експеримента.

Нямам представа колко от хората са наясно как точно се провежда един експеримент и какви групи участват в него?

Обикновено в експериментите се дефинират две групи : експериментална и контролна. Групите трябва да бъдат идентични с едно изключение: независимата променлива се променя в експерименталната група, но остава константа в контролната. Експерименталната група получава обработка, а контролната не. Контролната група е тази, която ни дава изходното ниво и ни позволява да видим какви промени ще настъпят в експерименталната група.

В експериментите с хора нещата се усложняват, защото ако хората от контролната група предварително знаят, че няма да бъдат засегнати това ще доведе до изкривяване на резултатите. За да се избегне това се ползва плацебо. Плацебо е вещество, в което активния терапевтичен агент не присъства.

Когато контролната група вземе плацебо, реално участниците не знаят дали са подложени на лечение или не, така че те имат същите очаквания като участниците в експерименталната група. Да видим кой влиза в експерименталната група и какво ще получи:

Experimental: 10 µg dose, 18-55 years of age (2 doses)
Experimental: 20 µg dose, 18-55 years of age (2 doses)
Experimental: 30 µg dose, 18-55 years of age (2 doses)
Experimental: 10 µg dose, 65-85 years of age (2 doses)
Experimental: 20 µg dose, 65-85 years of age (2 doses)
Experimental: 30 µg dose, 65-85 years of age (2 doses)
Experimental: 30 µg dose, ≥12 years of age (2 doses)

Става ясно, че спонсорът на експеримента е имал намерение да включи в него деца, които са под 12 години и да им сложи поне 30мг ковиджус! Кое тогава ви учудва, че изведнъж всички мъпети-политици гласовито „запяха“, че трябва да се превърнат децата ни в лабораторни мишки? (Пита се в задача ние на тях ли заповядваме при „демокрацията“ или те правят с нас каквото си искат? Кой вдяна, че това НЕ е демокрация, а представителна олигархия, която се представя за демокрация? Кога ще изчистим тази заблуда?)

След това спонсорът на експеримента посочва контролните групи, тоест тези, които ще получат от пласебо-ковиджуса.

Мисирките, които НЕ отразяват новини, а изпълняват поръчки весело се втурнаха да ни заливат с помия: то не бяха политици, то не бяха музиканти, то не бяха журналисти, то не бяха здравни министри и т.н. със заголено рамо и връх на игла насочен към него.

След това бяхме информирани, че някои от опитните мишки са предали Богу дух, а други са още живи и се радват на добро здраве.

Въпрос за милиони: кой от участниците би могъл да има достъп до партидите и да знае „случайно“ разбира се, коя партида е с контролен ковиджус (плацебо) и коя с експериментален? Политиците, нали? Затова ли все още нито един политик не си е заминал от този свят, но виж разни актьори, медийни звезди и журналисти го направиха, защото изтеглиха „късата клечка“ и получиха от експерименталния ковиджус.

Защо политиците-мъпети предадоха собствените си граждани и се подчиниха на психопатите, които са решили, че Земята е тяхна собственост? Купиха ги с шарени хартийки.

Сега си представете, че Вие или аз седнем и нарисуваме тези „шарени хартийки“ и после се опитаме да накараме същите мъпети да изпълняват нашите заповеди?

Няма да стане, нали?

Кое кара политиците-мъпети и всички нас да вярваме, че „шарените хартийки“ нарисувани от някой друг имат стойност? Защо си прецакваме живота в името на тази вяра?

Лорд Джошуа Чарлс Стамп, бивш директор на „Банк ъв Ингланд“ и някога един от най-богатите хора в света, през 1937 г. заяви: „Съвременната банкова система произвежда пари от нищото. Този процес е вероятно най-смайващото откритие в историята на човечеството. Банкерите владеят земята. Отнеми им земята, но им остави властта да произвеждат пари – тогава в миг отново ще имат достатъчно, за да я откупят обратно.“

Ако ги лишим от нашата вяра, че „шарените хартийки“ имат стойност дали ще имат отново власт над нас? Не е ли време да си върнем свободата и да станем човеци, а не хамстери, които участват в експерименти на психопати?

Автор: Таня Тодорова
Източник: On a real Case

CDC: Миокардит/перикардит след втора експериментална игла

ПО ТЕМАТА

Бомба в изслушване пред Сената на Тексас: Изпитанията на ковид „ваксините“ върху животни са били прекратени, защото… животните непрекъснато масово измирали (ВИДЕО) ОБНОВЕНА

ТОП 22 очаквани странични ефекта от СОVID-19 ваксините – FDA: Очакваме смърт и болести от ковид ваксините. Агенцията по храните и лекарствата в САЩ (FDA) (ОФИЦИАЛЕН ДОКУМЕНТ) ОБНОВЕНА

Документи на Pfizer, признават, че ваксинираните за СОVID ще отделят инфекциозни частици към неваксинираните (ОБНОВЕНА)

Бившият шеф на респираторните изследвания в Pfizer  д-р Майкъл Идън и бившия шеф на Департамента по обществено здраве там д-р Волфганг Водарг: Ваксината срещу СОVID-19 на Pfizer е стерилизация за жените 

Страница 5, точка XI: «което би довело до това, че ваксинираните жени по същество ще станат безплодни»

Какво скриха от вас за ваксината на BioNTech & Pfizer! Проф. Джон Бел: СОVID-19 ваксините ще стерилизират 70% от населението (ВИДЕО – БГ СУБ + ПЕТИЦИЯ)

Бившият директор на изследователската дейност, вицепрезидент и главен научен директор на Pfizer в продължение на 16 години д-р Майкъл Идън за “ваксина“та: Вашето и моето тяло нямат нужда от това! (ВИДЕО-БГ СУБ)

Изобретателят на иРНК технологията: Ваксината предизвиква натрупване на липидни наночастици във „високи концентрации“ в яйчниците (ВИДЕО)

Бивш вицепрезидент на Pfizer: „Вашето правителство ви лъже по начин, който може да доведе до смъртта ви“

Учени: “Направихме голяма грешка“! Ужасяващо проучване разкрива, че наночастиците с иРНК-ваксината се разпространяват из цялото тяло: мозъка, сърцето, черния дроб, яйчниците, тестисите и други! (ВИДЕА+PDF)

Ваксините за Ковид-19 са оръжие за масово унищожение – и биха могли да унищожат човешката раса. Предупреждение на д-р Вернон Колман за света: Цялото човечество ще изчезне (ВИДЕО-БГ СУБ)

20 факта за ковид“ваксини“те, които трябва да знаете, преди да вземете най-важното информирано решение в живота си

70% от умрелите ще са от ваксини (ДОКЛАД)

Спешно съобщение от проф. д-р Сушари Бакди (ВИДЕО-БГ СУБ)

Проф. д-р Сушари Бакди: „Родителите доброволно позволяват децата им да бъдат убити, ако позволят да им се постави ваксината за СОVID“

Това е генна терапия, а не ваксина! СОVID „ваксини“те могат да разрушат милиони животи (ИНТЕРВЮ СЪС СВЕТОВНОИЗВЕСТНИ УЧЕНИ)

Когато д-р, биоинженер се изпусне в ефир! Гледайте! Да няма после, ама не чух не видях! (БЪЛГАРСКО ВИДЕО)

Проф. Долорес Кейхил – ваксинираните вече са законно GMO (Генетично Модифициран Организъм) ВИДЕО-БГ СУБ

Наночастици влизат в мозъка и предизвикат имунни реакции: Колко безопасни са наночастиците в СОVID ваксините (АНАЛИЗ НА Д-Р ДЖОУЗЕФ МЕРКОЛА)

⚠ НА ВНИМАНИЕТО НА РОДИТЕЛИТЕ ❗

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

 

 

Депопулацията чрез ПРИНУДИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ бе обявена от главния антихрист на планетата още през 2011 година!

План от 1979 за въвеждане на тоталитарно общество чрез медицина (ВИДЕА-БГ СУБ)

Стратегията за имунизация на СЗО и “извилите се” опашки за ваксиниране: Целта на СЗО е да бъде избита посредством ваксиниране голяма част от населението на Земята (ВИДЕО)

0,04%! Запомнете тази цифра! Ковце набийте си това число в кухите кратуни! (ВИДЕА)

Който желае може да се присъедини към групата 👉 ПОСЛЕДНИЯТ НЕВАКСИНИРАН👈

Последно от ЛЮБОПИТНО

Защо беше убит Пьотър Гаряев? Вълнова (квантова) генетика. Генетично оръжие. Генетични ваксини, РНК-убиец с квантово активиране. «СОVID-19» – квантов вирус. Квантова защита (ВИДЕА)

Вълнова (квантова) генетика Известният френски имунолог доктор Жак Бенвенист (1935-2004г.) изследвал електромагнитното излъчване на живата клетка.